• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edın bı fıkır verın

Ayrı ev ıstyrm değil boşanmak istyrm diyeceksin. Çok afedersin aptal misn senin yüzünden banlanicam ama umrmda değil adam elini kesip tuz dokuomus hayır işin garip tarafı evlenmeden öncede şiddet uygulayan bi manyakmis fake misin nesin sen ya
kşke fake olsaydım ..ynde cok tesekkr ederım ..nasl evlendıgme gelnce buyulenmıs gbıydm

Açık ve net belirteyim Buradan sonrasıni okumadım. 4 yıllık evlisiniz ve size şiddet uygulayan biriyle evlendiniz..
Size bu saatten sonra ne desek, ne yorum yapsak boş. Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah senden razı olsun

Bir cocugum var canım zaten o yuzden onun ıcın dayanıyorum

İyi ediyorsunuz aferin.
Çocuktan önce ne için dayanıyordunuz, anneniz üzülmesin diyeydi he tamam.
Çocuktan sonra da çocuk için elin sosyopat sadistlerine katlanmaya devam.
Ohh... Nasıl çöp ortalama 60-70 senelik ömrünüz.

Çocuğunuz kız mı? Dayak yiyecek, üstüne çocuk yapacak ve "Çocuğum için dayanıyorum" diyecek. Tıpkı annesi gibi.
Çocuğunuz erkek mi? Dayak atacak, eşini hamileyken de dövecek ve elin kızına işkence edecek. Tıpkı babası gibi.

Bunun için dayanın tabi. Dayanmaya değer tablo.

Ayrılamam çocuğum üzülür, söyleyemem ailem üzülür. Senin böyle yaşadığını bilseler bin kat üzülmeyecekler mi ? O çocuk ileride anlamayacak mı sanıyorsun ? Tabii babası gibi hasta ruhlu ve sana saygısı olmayan bir delikanlı olmazsa.
Madem babanın yanında çalışıyor, önce babanla paylaş. Dayağı falan geçmiş, senin eşin resmen sadist, tehlikeli. Daha geç olmadan kurtulmaya bak.

Evlemeden önce den beri şiiddet uyguluyor dediğiniz yere kdar okuyabıldım .
PES!

Cevabını bıldıgınız seylerı artık sormayın ya .

Evlendim siddet gordum deseniz anlıcamda , bekarken siddet uyguluyor ve siz hangi akla bunu evlilige tasıdın bunu cidden coooookk merak ediyorum. Nasıl bir acıklamanız var acaba. Be arkadasım be kardesim evlenmek için bu kadarmı yandın tutustunda bu adamın siddeti bile gozune gotunmedi? Ne bekliyordun ki bugun yasadıgın fiziksel pskolojik siddet zaten evlenmeden geliyorum demiş. Umarım gercek degilsinizdir :KK43:

Herseyımın uzerıne yemın edıyorum anlattıgım hersey gercek ve anlatmadıgım onca sey var ki..buyulenmıs gıbıydım sonrada sırf aılemı uzmemek icin dayandım sonra bıde cocugum oldu ve kucuktum ..smdı 21 yasımdayım o kdar yoruldum kı o kdar bunaldım kı sırf oglum ıcın dayanıyorum

Keşke üzülebilseydim ama üzülmek mümkün değil. Adamın ne olduğunu bile bile evlenmişsin. Üstüne bi de çocuk yapmışsın, sanki çok iyi baba olurmuş gibi. Kocan tuhaf, sen ayrı bir tuhaf. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Yapılacak en mantıklı şey boşanmak ama onu da yapacağınızı zannetmiyorum. Başka çözüm yok

Elini kes üstüne tuz bas.. Bu resmen sadistlik, ruh hastası eşiniz.. Böyle bir ortamda yaşayıp oğlum için dayanıyorum diyorsunuz, inanın oğlunuza bu ortamda büyüttüğünüz için daha çok kötülük yapıyorsunuz.. İlerde büyüyüp birey olduğunda, babası gibi ama babam böyle yapıyordu deyip, oda karısına,çocuğuna topluma şiddet uygulayacak ve aileniz dönmenize değil bu durumları yaşamanıza daha üzülür inanın..

Herseyımın uzerıne yemın edıyorum anlattıgım hersey gercek ve anlatmadıgım onca sey var ki..buyulenmıs gıbıydım sonrada sırf aılemı uzmemek icin dayandım sonra bıde cocugum oldu ve kucuktum ..smdı 21 yasımdayım o kdar yoruldum kı o kdar bunaldım kı sırf oglum ıcın dayanıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah.Ama bu koşullarda devam ederek hem kendine,hem çocuğuna,hem ailene kötülük yapıyorsun .Sen bir insansın robot değil zaman geçtikçe bu yaşadıkların ruhundan sonra bedenine yansıyıp belki de çok hasta olacaksın hangi can dayanır bu anlattıklarına sağlıksız bir anne olursan eğer o çocuğuna kim bakacak ailene bu üzüntü nasıl bir etki edecek bunları bir değerlendir sağlığın bozulmadan çık bu durumdan kurtar çocuğunu da çocuğun ve ailen için kendini de

Normal bi insanın anlattıklarına bi tek "boşan" diyeceğini biliyorsundur. Ama sen o psikopata, sana "intihar et" diyene kadar katlanacaksin belli ki. Allah doğru yola sevk etsin seni ve boşan inşallah. Başka ne diyeyim.

Kuzum dayanma bir an once ailene bunu ac. Bak benim babam alkolikti ve her gece sabaha kadar anneme fiziksel pskolojiy siddet uygulardı ve ven o kucuk yaslarda annemin ayrılması oladar cok isterdim ki anlatamam. Annem gidersem öldurur derdi ve cekerdi. Bugun bu yasıma geldim hala ogunlerin bana verdigi zarırı ruhsal tranvayı atlatamadım. Sana gelince senin sessi kalman kocanı cesaretlendirıyo. Cocugum için derken nolur ii dusun. Cocugunda en az senin kadar zarar alıcak fiziksel olmasada pskolojik alıcak ve omru boyunca bunu tasıcak ruhunda. Bir sekilde sessizligini boz. Su yasadıklarını duyan ailen simdiye kadar soglemwdigin için cok daha uzulecek. Belki bosanmıcaksın ailen arkanda olunca kaybedecegini anlar bir bayanda yazmıs. Ve toparlar. Ama naparsan yap kendini zulme mahkum bırakma

Bende 2 aylık evliydim. Dün geldim baba evine. O ağlasın birazda. Ailen arkandaysa hiç düşünme. Kapına gelir it gibi

Elini kestirip yarana tuz basmani isteyen bi adam sana daha neler yapar dusunemiyorum saka falan misiniz siz ya caninizi yol ustunde mi buldunuz ????? 3 yasindaki oglumun hayati mahvolmasin diye katlaniyorum yazmissiniz bu sekilde hic mahvolmuyor dimi manyak psikopat bi baba mutsuz bi anne cok iyidir o cocugun psikolojisi !

Ne hayatlar var yav. Hayır maddiyat desek zaten babanız veriyormuş pislik adama işi de. Daha neyi bekliyorsunuz anlamadım. Yabani bir hayvanla aynı evde yaşamak hoşunuza mı gidiyor?

Back
X