- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Selenisa21
Hasta mısın kardeşim sen? Yazabiliyorsun, okuyabiliyor musun peki? Böyle bir adamla şiddet göre göre evlenip, üstüne bide çocuk yapmak ne demek ya? Millet senin için ne yapabilir ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herzaman annesini döven şiddet uygulayan bi babası olan çocuğun hayatını böyle maffedersiniz.Cunku 3 yasında bı oglum var canımonun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
kşke fake olsaydım ..ynde cok tesekkr ederım ..nasl evlendıgme gelnce buyulenmıs gbıydmAyrı ev ıstyrm değil boşanmak istyrm diyeceksin. Çok afedersin aptal misn senin yüzünden banlanicam ama umrmda değil adam elini kesip tuz dokuomus hayır işin garip tarafı evlenmeden öncede şiddet uygulayan bi manyakmis fake misin nesin sen ya
Açık ve net belirteyim Buradan sonrasıni okumadım. 4 yıllık evlisiniz ve size şiddet uygulayan biriyle evlendiniz..
Size bu saatten sonra ne desek, ne yorum yapsak boş. Allah yardımcınız olsun.
Bir cocugum var canım zaten o yuzden onun ıcın dayanıyorum
Evlendim siddet gordum deseniz anlıcamda , bekarken siddet uyguluyor ve siz hangi akla bunu evlilige tasıdın bunu cidden coooookk merak ediyorum. Nasıl bir acıklamanız var acaba. Be arkadasım be kardesim evlenmek için bu kadarmı yandın tutustunda bu adamın siddeti bile gozune gotunmedi? Ne bekliyordun ki bugun yasadıgın fiziksel pskolojik siddet zaten evlenmeden geliyorum demiş. Umarım gercek degilsinizdir![]()
Allah yardımcın olsun inşallah.Ama bu koşullarda devam ederek hem kendine,hem çocuğuna,hem ailene kötülük yapıyorsun .Sen bir insansın robot değil zaman geçtikçe bu yaşadıkların ruhundan sonra bedenine yansıyıp belki de çok hasta olacaksın hangi can dayanır bu anlattıklarına sağlıksız bir anne olursan eğer o çocuğuna kim bakacak ailene bu üzüntü nasıl bir etki edecek bunları bir değerlendir sağlığın bozulmadan çık bu durumdan kurtar çocuğunu da çocuğun ve ailen için kendini deHerseyımın uzerıne yemın edıyorum anlattıgım hersey gercek ve anlatmadıgım onca sey var ki..buyulenmıs gıbıydım sonrada sırf aılemı uzmemek icin dayandım sonra bıde cocugum oldu ve kucuktum ..smdı 21 yasımdayım o kdar yoruldum kı o kdar bunaldım kı sırf oglum ıcın dayanıyorum
Kuzum dayanma bir an once ailene bunu ac. Bak benim babam alkolikti ve her gece sabaha kadar anneme fiziksel pskolojiy siddet uygulardı ve ven o kucuk yaslarda annemin ayrılması oladar cok isterdim ki anlatamam. Annem gidersem öldurur derdi ve cekerdi. Bugun bu yasıma geldim hala ogunlerin bana verdigi zarırı ruhsal tranvayı atlatamadım. Sana gelince senin sessi kalman kocanı cesaretlendirıyo. Cocugum için derken nolur ii dusun. Cocugunda en az senin kadar zarar alıcak fiziksel olmasada pskolojik alıcak ve omru boyunca bunu tasıcak ruhunda. Bir sekilde sessizligini boz. Su yasadıklarını duyan ailen simdiye kadar soglemwdigin için cok daha uzulecek. Belki bosanmıcaksın ailen arkanda olunca kaybedecegini anlar bir bayanda yazmıs. Ve toparlar. Ama naparsan yap kendini zulme mahkum bırakmaHerseyımın uzerıne yemın edıyorum anlattıgım hersey gercek ve anlatmadıgım onca sey var ki..buyulenmıs gıbıydım sonrada sırf aılemı uzmemek icin dayandım sonra bıde cocugum oldu ve kucuktum ..smdı 21 yasımdayım o kdar yoruldum kı o kdar bunaldım kı sırf oglum ıcın dayanıyorum
çocuk bekarkendemi vardı?bu konu gerçekse sizde normal değilsiniz,kocanızı değil evi değiştirmeyi düşündüğünüze göreCunku 3 yasında bı oglum var canımonun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye