- 9 Şubat 2018
- 7
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Selenisa21
hanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..elımı kesmemı ve ustune tuz koymamı ıstydu..evlendık devam ettı sureklı sıddet grdm ..aılem uzulmesn dye kmsye bısey dymedım..aılesı bana altın takmadı..bana takılanlarıda harcamıslar..evımde rahat duramyrm ..kynanmla altlı ustlu otryoruz ..ama anlasamıyoruz..herseyımı sormadan alıyor..kendısının evıne koyuyor annemın bana hzırladgı ceyız nrdeyse hepsı kaynanmda..esımle yalnız olunca cok ıyız ama aılesının yannda sureklı havalıyor..cok sıddet uyguladı bana sureklı dovdu hamıleyken bıle sureklı ıftıralar attı her gun Kuranı kerıme el bastırıp yemın ettırıyodu..begenmedım deyp gnde 3 kez ettryodu ..sureklı arabası ıcın para harcar banada bseylr alır ama surklı kendısını dusunur..ben ne ısterse yapyorum hıc bıseyıne hayır demıyorum..4yldır aılesıne hıc sygszlıgım olmadı oysa o babama bıle el kldırdı..babacım hıc kın tutmadı unuttu..hatta o babamın yanında calısıyor babam ıs verıyor babam bzm ıcın kosusturuyo ama hıc saygısı yok babama ..dayanamıyorum artık yoruldugumu hıssedıyorum nolur bana bıraz destek olun kmseye anlatamyorum derdımı ..uzulmesınler dıye..sıkıntan mıdem bulanır oldu..hastalanıcam dıye korkuyorum artık..calısmak ıstemıyor sureklı gezmek ıstyr sureklı sıkayet edecek bsey buluyo..benımle ılgılenmıyor yatıp uyuyor..sureklı babamı kotuluyor sucu olmadıgı halde ..ayrı ev ıstyrum o evde kalmak ıstemyrum ..cok yoruldum kardeslerım ..napcam ben nlur bı fıkır verın