- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Selenisa21
-
Ya kardeşim allah aşkına bosan. Devlete sığın. Sağdan soldan yardım topla. Çocuğu annene bırak gt çalış çabala ayaklarının üstünde dur ama bu işkenceyi çekme ne demek babamida dövdü falan ınanamiorm bu konuyakşke fake olsaydım ..ynde cok tesekkr ederım ..nasl evlendıgme gelnce buyulenmıs gbıydm
Annesine sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan evliligi idrak edememis saygisiz bencil bir baba şiddetli bi ortam ve bu adama ait üç yaşında bi çocuk sizde buna çocuğunuz icin katlanma cabasindasiniz yapmayın lütfen çocuğu bahane etmeyin cok dusunuyosaniz evladinizi psikolojini dusunun ve bi cozum bulun bu duruma ve söylede bisey var bu çocuk büyüdükçe belkide babasını örnek alacak boyle bi kotulugu kendinizede oğlunuza da ve allah nasip ederse gelecekteki gelininize de yapmayın tabi bu benim nacizane yorumum yinede şartları durumu siz daha iyi bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun allah size sabir kocanıza ve ailesine vicdan merhamet versinCunku 3 yasında bı oglum var canımonun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
derdin gerçekten ayrı ev mi? Söyle konular açıp adamı zıvanadan çıkarmayın yahanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..elımı kesmemı ve ustune tuz koymamı ıstydu..evlendık devam ettı sureklı sıddet grdm ..aılem uzulmesn dye kmsye bısey dymedım..aılesı bana altın takmadı..bana takılanlarıda harcamıslar..evımde rahat duramyrm ..kynanmla altlı ustlu otryoruz ..ama anlasamıyoruz..herseyımı sormadan alıyor..kendısının evıne koyuyor annemın bana hzırladgı ceyız nrdeyse hepsı kaynanmda..esımle yalnız olunca cok ıyız ama aılesının yannda sureklı havalıyor..cok sıddet uyguladı bana sureklı dovdu hamıleyken bıle sureklı ıftıralar attı her gun Kuranı kerıme el bastırıp yemın ettırıyodu..begenmedım deyp gnde 3 kez ettryodu ..sureklı arabası ıcın para harcar banada bseylr alır ama surklı kendısını dusunur..ben ne ısterse yapyorum hıc bıseyıne hayır demıyorum..4yldır aılesıne hıc sygszlıgım olmadı oysa o babama bıle el kldırdı..babacım hıc kın tutmadı unuttu..hatta o babamın yanında calısıyor babam ıs verıyor babam bzm ıcın kosusturuyo ama hıc saygısı yok babama ..dayanamıyorum artık yoruldugumu hıssedıyorum nolur bana bıraz destek olun kmseye anlatamyorum derdımı ..uzulmesınler dıye..sıkıntan mıdem bulanır oldu..hastalanıcam dıye korkuyorum artık..calısmak ıstemıyor sureklı gezmek ıstyr sureklı sıkayet edecek bsey buluyo..benımle ılgılenmıyor yatıp uyuyor..sureklı babamı kotuluyor sucu olmadıgı halde ..ayrı ev ıstyrum o evde kalmak ıstemyrum ..cok yoruldum kardeslerım ..napcam ben nlur bı fıkır verın
hanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..elımı kesmemı ve ustune tuz koymamı ıstydu..evlendık devam ettı sureklı sıddet grdm ..aılem uzulmesn dye kmsye bısey dymedım..aılesı bana altın takmadı..bana takılanlarıda harcamıslar..evımde rahat duramyrm ..kynanmla altlı ustlu otryoruz ..ama anlasamıyoruz..herseyımı sormadan alıyor..kendısının evıne koyuyor annemın bana hzırladgı ceyız nrdeyse hepsı kaynanmda..esımle yalnız olunca cok ıyız ama aılesının yannda sureklı havalıyor..cok sıddet uyguladı bana sureklı dovdu hamıleyken bıle sureklı ıftıralar attı her gun Kuranı kerıme el bastırıp yemın ettırıyodu..begenmedım deyp gnde 3 kez ettryodu ..sureklı arabası ıcın para harcar banada bseylr alır ama surklı kendısını dusunur..ben ne ısterse yapyorum hıc bıseyıne hayır demıyorum..4yldır aılesıne hıc sygszlıgım olmadı oysa o babama bıle el kldırdı..babacım hıc kın tutmadı unuttu..hatta o babamın yanında calısıyor babam ıs verıyor babam bzm ıcın kosusturuyo ama hıc saygısı yok babama ..dayanamıyorum artık yoruldugumu hıssedıyorum nolur bana bıraz destek olun kmseye anlatamyorum derdımı ..uzulmesınler dıye..sıkıntan mıdem bulanır oldu..hastalanıcam dıye korkuyorum artık..calısmak ıstemıyor sureklı gezmek ıstyr sureklı sıkayet edecek bsey buluyo..benımle ılgılenmıyor yatıp uyuyor..sureklı babamı kotuluyor sucu olmadıgı halde ..ayrı ev ıstyrum o evde kalmak ıstemyrum ..cok yoruldum kardeslerım ..napcam ben nlur bı fıkır verın
a ne ayrı evi kocan psikopat elini kestirip tuz bastiran bi adamla nasil gelecek dusunuyosun bende sende normal değilsinhanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..elımı kesmemı ve ustune tuz koymamı ıstydu..evlendık devam ettı sureklı sıddet grdm ..aılem uzulmesn dye kmsye bısey dymedım..aılesı bana altın takmadı..bana takılanlarıda harcamıslar..evımde rahat duramyrm ..kynanmla altlı ustlu otryoruz ..ama anlasamıyoruz..herseyımı sormadan alıyor..kendısının evıne koyuyor annemın bana hzırladgı ceyız nrdeyse hepsı kaynanmda..esımle yalnız olunca cok ıyız ama aılesının yannda sureklı havalıyor..cok sıddet uyguladı bana sureklı dovdu hamıleyken bıle sureklı ıftıralar attı her gun Kuranı kerıme el bastırıp yemın ettırıyodu..begenmedım deyp gnde 3 kez ettryodu ..sureklı arabası ıcın para harcar banada bseylr alır ama surklı kendısını dusunur..ben ne ısterse yapyorum hıc bıseyıne hayır demıyorum..4yldır aılesıne hıc sygszlıgım olmadı oysa o babama bıle el kldırdı..babacım hıc kın tutmadı unuttu..hatta o babamın yanında calısıyor babam ıs verıyor babam bzm ıcın kosusturuyo ama hıc saygısı yok babama ..dayanamıyorum artık yoruldugumu hıssedıyorum nolur bana bıraz destek olun kmseye anlatamyorum derdımı ..uzulmesınler dıye..sıkıntan mıdem bulanır oldu..hastalanıcam dıye korkuyorum artık..calısmak ıstemıyor sureklı gezmek ıstyr sureklı sıkayet edecek bsey buluyo..benımle ılgılenmıyor yatıp uyuyor..sureklı babamı kotuluyor sucu olmadıgı halde ..ayrı ev ıstyrum o evde kalmak ıstemyrum ..cok yoruldum kardeslerım ..napcam ben nlur bı fıkır verın
"El kesme ve tuz basma "cümlesi bu adamı hayatından çıkarmana yetmez mi.bu adama sabretmenin sebebi medir?ailen destek olur mu boşansan.hanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..elımı kesmemı ve ustune tuz koymamı ıstydu..evlendık devam ettı sureklı sıddet grdm ..aılem uzulmesn dye kmsye bısey dymedım..aılesı bana altın takmadı..bana takılanlarıda harcamıslar..evımde rahat duramyrm ..kynanmla altlı ustlu otryoruz ..ama anlasamıyoruz..herseyımı sormadan alıyor..kendısının evıne koyuyor annemın bana hzırladgı ceyız nrdeyse hepsı kaynanmda..esımle yalnız olunca cok ıyız ama aılesının yannda sureklı havalıyor..cok sıddet uyguladı bana sureklı dovdu hamıleyken bıle sureklı ıftıralar attı her gun Kuranı kerıme el bastırıp yemın ettırıyodu..begenmedım deyp gnde 3 kez ettryodu ..sureklı arabası ıcın para harcar banada bseylr alır ama surklı kendısını dusunur..ben ne ısterse yapyorum hıc bıseyıne hayır demıyorum..4yldır aılesıne hıc sygszlıgım olmadı oysa o babama bıle el kldırdı..babacım hıc kın tutmadı unuttu..hatta o babamın yanında calısıyor babam ıs verıyor babam bzm ıcın kosusturuyo ama hıc saygısı yok babama ..dayanamıyorum artık yoruldugumu hıssedıyorum nolur bana bıraz destek olun kmseye anlatamyorum derdımı ..uzulmesınler dıye..sıkıntan mıdem bulanır oldu..hastalanıcam dıye korkuyorum artık..calısmak ıstemıyor sureklı gezmek ıstyr sureklı sıkayet edecek bsey buluyo..benımle ılgılenmıyor yatıp uyuyor..sureklı babamı kotuluyor sucu olmadıgı halde ..ayrı ev ıstyrum o evde kalmak ıstemyrum ..cok yoruldum kardeslerım ..napcam ben nlur bı fıkır verın
Yarın bir gün oğluna da şiddet uygulayaçak ya da oğlunuz da ona benzeyecek. Allah akıl fikir versin size bekarken elini kestirip tuz koydurmak ne demek. Şu an içimden geçenleri yazsam siteden atılırim. Siz kafayı yemişsiniz önce sizin tedava olmaniz gerekCunku 3 yasında bı oglum var canımonun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
adam elımı kesıp tuz basmamı ıstıyor benı dovuyor babama bıle el kaldırdı dıyorsunuzhanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..elımı kesmemı ve ustune tuz koymamı ıstydu..evlendık devam ettı sureklı sıddet grdm ..aılem uzulmesn dye kmsye bısey dymedım..aılesı bana altın takmadı..bana takılanlarıda harcamıslar..evımde rahat duramyrm ..kynanmla altlı ustlu otryoruz ..ama anlasamıyoruz..herseyımı sormadan alıyor..kendısının evıne koyuyor annemın bana hzırladgı ceyız nrdeyse hepsı kaynanmda..esımle yalnız olunca cok ıyız ama aılesının yannda sureklı havalıyor..cok sıddet uyguladı bana sureklı dovdu hamıleyken bıle sureklı ıftıralar attı her gun Kuranı kerıme el bastırıp yemın ettırıyodu..begenmedım deyp gnde 3 kez ettryodu ..sureklı arabası ıcın para harcar banada bseylr alır ama surklı kendısını dusunur..ben ne ısterse yapyorum hıc bıseyıne hayır demıyorum..4yldır aılesıne hıc sygszlıgım olmadı oysa o babama bıle el kldırdı..babacım hıc kın tutmadı unuttu..hatta o babamın yanında calısıyor babam ıs verıyor babam bzm ıcın kosusturuyo ama hıc saygısı yok babama ..dayanamıyorum artık yoruldugumu hıssedıyorum nolur bana bıraz destek olun kmseye anlatamyorum derdımı ..uzulmesınler dıye..sıkıntan mıdem bulanır oldu..hastalanıcam dıye korkuyorum artık..calısmak ıstemıyor sureklı gezmek ıstyr sureklı sıkayet edecek bsey buluyo..benımle ılgılenmıyor yatıp uyuyor..sureklı babamı kotuluyor sucu olmadıgı halde ..ayrı ev ıstyrum o evde kalmak ıstemyrum ..cok yoruldum kardeslerım ..napcam ben nlur bı fıkır verın
nasıl sabır ve kararlılıktır sizinkisi.herkese ders olabilecek bi nitelikteBoşanma, tam tersi sevecen ol. İyi davran. Bir dayak daha yediğinde hiç sesini çıkarma. Fırsatı bulduğun an çocuğunu da alarak kaç evden. Karakola sığın. Sana yaptıklarını anlat. Tutanak tuttur. Uzlaşmak istemediğini söyle. Sığınma evine yerleşirsin. Ayrılık davası aç. Kocanın düzeleceğini ümit ediyorum de. Dürüst ve doğru olarak döşe dilekçeyi. Bu arada ona düzelirsen döneceğim de ama dönme. Gör düzeldiğini. Çocuğunu da al dışarda buluşun. Durum iyiye gidiyorsa şartlarını sürer birleştirsin. Kötüye gidiyorsa boşanırsın. Bu arada onu sevdiğini onu değil davranışlarını terk ettiğini söyle arasıra. Ben yaptım işe yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?