Nolur yardım edın bı fıkır verın

kşke fake olsaydım ..ynde cok tesekkr ederım ..nasl evlendıgme gelnce buyulenmıs gbıydm
Ya kardeşim allah aşkına bosan. Devlete sığın. Sağdan soldan yardım topla. Çocuğu annene bırak gt çalış çabala ayaklarının üstünde dur ama bu işkenceyi çekme ne demek babamida dövdü falan ınanamiorm bu konuya

Cunku 3 yasında bı oglum var canım onun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
Annesine sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan evliligi idrak edememis saygisiz bencil bir baba şiddetli bi ortam ve bu adama ait üç yaşında bi çocuk sizde buna çocuğunuz icin katlanma cabasindasiniz yapmayın lütfen çocuğu bahane etmeyin cok dusunuyosaniz evladinizi psikolojini dusunun ve bi cozum bulun bu duruma ve söylede bisey var bu çocuk büyüdükçe belkide babasını örnek alacak boyle bi kotulugu kendinizede oğlunuza da ve allah nasip ederse gelecekteki gelininize de yapmayın tabi bu benim nacizane yorumum yinede şartları durumu siz daha iyi bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun allah size sabir kocanıza ve ailesine vicdan merhamet versin

Ben ne diyeceğimi bilemedim dua edin Rabbim yardım eder duanin açamayacagi kapı yok ailen ile görüş onlar sana en doğru ne ise onu söyler

derdin gerçekten ayrı ev mi? Söyle konular açıp adamı zıvanadan çıkarmayın ya

Şakamı bu. İşkence yapılıyor sana. Baban iş veriyor ona da kötü davranıyor. Sen evi ayırayım diyorsun. Boşan git babanın yanında sen çalış annen çocuğa baksın. Hiç olmazsa başka çocuk yapmazsın böylece.

Size daha sevgiliyken şiddet uygulayan bir adamla neden evlendiniz??

Y
a ne ayrı evi kocan psikopat elini kestirip tuz bastiran bi adamla nasil gelecek dusunuyosun bende sende normal değilsin

"El kesme ve tuz basma "cümlesi bu adamı hayatından çıkarmana yetmez mi.bu adama sabretmenin sebebi medir?ailen destek olur mu boşansan.

Cunku 3 yasında bı oglum var canım onun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
Yarın bir gün oğluna da şiddet uygulayaçak ya da oğlunuz da ona benzeyecek. Allah akıl fikir versin size bekarken elini kestirip tuz koydurmak ne demek. Şu an içimden geçenleri yazsam siteden atılırim. Siz kafayı yemişsiniz önce sizin tedava olmaniz gerek

Boşanma, tam tersi sevecen ol. İyi davran. Bir dayak daha yediğinde hiç sesini çıkarma. Fırsatı bulduğun an çocuğunu da alarak kaç evden. Karakola sığın. Sana yaptıklarını anlat. Tutanak tuttur. Uzlaşmak istemediğini söyle. Sığınma evine yerleşirsin. Ayrılık davası aç. Kocanın düzeleceğini ümit ediyorum de. Dürüst ve doğru olarak döşe dilekçeyi. Bu arada ona düzelirsen döneceğim de ama dönme. Gör düzeldiğini. Çocuğunu da al dışarda buluşun. Durum iyiye gidiyorsa şartlarını sürer birleştirsin. Kötüye gidiyorsa boşanırsın. Bu arada onu sevdiğini onu değil davranışlarını terk ettiğini söyle arasıra. Ben yaptım işe yaradı.

Adam seni kessin diye mi evlendin?
" babacın" sağolsun kin tutmuyormuş da, babacığına el kaldıran adamı senin için nasıl alıp devam ediyorsun?

Allah yardımcınız olsun. Çocuğunuz için boşanmaktan kaçınıyorsunuz, ancak onun ruh sağlığı büyük tehlikede. Allah korusun günün birinde babasını örnek görüp onun gibi şiddete meyilli bir karakteri olabilir. Kocanıza da Allah korkusu diliyorum.Boşansanız çocuğunuz saygılı huzurlu ortamda büyüse onun için daha iyi olur.

adam elımı kesıp tuz basmamı ıstıyor benı dovuyor babama bıle el kaldırdı dıyorsunuz
ama altınları ceyızınızı sorun edıyorsunuz

ve acayıp bır sekılde ne yapmam gerek dıyorsunuz
elınızı kesıp ustune tuz basmamanız gerek
dayak yememenız gerek
aılenıze el kaldıran bır adamla evlı olmamanız gerek

Bekarlığımdan beri el kaldırıyordu elimi kestirip üstüne tuz koyduruyodu diyorsun. Adam resmen psikopat. Niye evlendin kardeşim? Kendine kastın mı var. Sevgiliyken döven adam evlendikten sonra neler yapmaz bunu anlayamadın mı?

Nasıl a
nasıl sabır ve kararlılıktır sizinkisi.herkese ders olabilecek bi nitelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…