• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edın bı fıkır verın

Cunku 3 yasında bı oglum var canım :KK43: onun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
Sizce bu şekilde çok mu güzel bir hayatı oluyor evladınızın size şiddet uygulayan birde babanıza el kaldıran üstüne babanızın verdiği işten ekmek yiyen nankör insan olmayan birinin kahrını çekmeye ne diye çekiyorsunuz aklım almıyor. Arkanizda duran kapı gibi babanız var

Ayrilman icin adamin ne yapmasi lazim daha ? Komaya mi soksun seni ?
Çocuk 3 yasinda neler gordu kim bilir. Sen bosanmayarak cocuguna iyilik yapiyorum saniyosun ama aslinda yaptigin kötülük.
Ailenle iletisime gecip bosanma konusunu aç. En yakin karakola git ve kalacak yerin olmadigini esinin siddet uyguladiginu belirt. Uzaklastirma karari cikarttir.
Kadin siginma evine yerlestirilirsin. Bosanma surecini guvenli bir sekilde devam ettirebilmen icin siginma evini tavsiye ediyorum. Diger turlu ailenin yaninda kalirsan sana ve ailene zarar verebilir bu psikopat. Siginma evinde seni bulamaz. Burda 6 ay kalabilirsin.
Maddi anlamda her turlu ihtiyaciniz karsilanir. Cocuguna bakilir sende çalisirsin. Ayaklarinin ustunde durmaya baslarsin.
Hic korkma cocugun icin kullan bu imkanlari. Yalandan bu evleri mesgul edenler yerine senin gibi gercekten ihtiyaci olanlar hizmet alsin.

Back