Nolur yardım edin acıdan öleceğim

Benim gönül işim diğerlerinin yanında o kadar basit kalıyor ki. Çok şükür diğerleri gibi daldan dala atlamıyorum
Ooooo alırım bir dal en sevdigim.
Bi bihter düşüşü alalım sizden o halde.

5. Sınıfta intern doktor mu olunuyor?
5. Sınıfta staj, 6 da intern olunur diye biliyorum.

Ki 5. Sınıfa yeni başlayacaksın bu hesapla. Daha stajyer bile değilsin.

Sanırım kurgusun.
Hanımefendi nasıl hesap yapıyorsunuz bilmiyorum ama size anlatayım
2014-2015: 1. Sınıf
2015-2016: 2. Sınıf
2016-2017: 3. Sınıf
2017-2018: 4. Sınıf
2018-2019: 5. Sınıf
2019-2020: 6. Sınıf
2019 sonundayız ve ben 6. senemdeyim

Yazdıklarını tekrar oku bence. Aranızda aşk yokmuş ki. Sadece sen aşık olduğun için onu mükemmel zannetmişsin ve ne dese inanmışsın.
Olur senin yaşlarında bu duygular. Çok ciddiyim.
Her ayrılan ölseydi insan mı kalırdı?
Birkaç yıl sonra başkasına aşık olup evlendikten sonra yine konuşalım.

Benim gönül işim diğerlerinin yanında o kadar basit kalıyor ki. Çok şükür diğerleri gibi daldan dala atlamıyorum
Şu yazdıklarını mantıklı değerlendirebilsen, daldan dala atlamanın bile şu anki tutumundan çok daha sağlıklı olacağını görürdün, emin ol.

2019-2020 eğitim dönemi başlamadı ki intern oluyorsun.
Bir erkek için ev hanımı olacak kafaya sahipsen niye okuyorsun ki?
Evde otur kısmetlerini bekle, çeyiz falan hazırla.

hayatta daha büyük acılar var o acıları tatmadan en büyük acın bu gelecek yaşın daha cok küçük geçer zorda olsa geçer ama o adamla ömür geçmez hiç bi aşk mutlu sonla bitmez illaki kötü kurgular olur bence yoluna bak ilkler zordur hep hep unutulmaz hata yapma seven hata yapar işine odaklan bazı insanlar imtihandır gelip geçer ki gelenin kıymeti bilinsin bu adamla psikolojin hep bozuk olacak senden ailenden önemli bişey yok onu ögreneceksin zaman lazım aktivite bul kendine derslerine bak benden bi büyük tavsiyesi en güzel günler gelmemiş olanlar belki bilemezsin

2019-2020 eğitim dönemi başlamadı ki intern oluyorsun.
Bir erkek için ev hanımı olacak kafaya sahipsen niye okuyorsun ki?
Evde otur kısmetlerini bekle, çeyiz falan hazırla.
İntörnlük her hastanede temmuz ayında başlar. Siz burayı ilkokul sandınız herhalde

Teşekkür ederim umarım dediklerinizi başarabilirim

Senin aklın ilkokul seviyesinde.
Ve çok tehlikeli takıntılı bir tipsin.
Doktor olacak ehliyete sahip değilsin.
Umarım meslekten men edilirsin.

Mantıklı düşünemediğim farkındayım, ben bu durumdab kurtulmak istiyorum zaten kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bie kadın olmak istiyorum ama nasıl başarıcam bi
Gitmediğim psikolog, psikiyatrist kalmadı lafını bir kenara bırakarak başla bence. Böyle bir şey imkansız. Daha iyi araştır, kendine daha iyi bir doktor bul.

Senin aklın ilkokul seviyesinde.
Ve çok tehlikeli takıntılı bir tipsin.
Doktor olacak ehliyete sahip değilsin.
Umarım meslekten men edilirsin.
Kadının en büyük düşmanı başka kadınlardır lafı ne kadar doğruymuş.
Umarım bu kadar kötü olmayı bırakırsınız bir gün

Dusunsenize siz kizinizi okutup doktor ediyorsunuz elin adamı geliyor iki sözüyle otur lan evinde erkek ortamında işin ne diyor ve hanım kızımız evet onun için ev hanımı bile olurdum diyor ve siz de bu canım intörn doktorcumdan teşhis ve tedavi icin umut bekliyorsunuz.
Ne acı lan.

Bazi yorumlar gercekten cok aptalca nasil oyle yazmislar anlamiyorum. Karsidaki gercekten doktor mu degil mi bilmiyorum. Ama sen doktorsun nasil aci cekiyorsun ,nasil boyle diyorsun gibi abuk sabuk yorumlar yapilmis. O da bir insan, onun da kalbi var denilmemis. Bu insanin yapisiyla ilgili bi sey hassas birisindir ,ailenden sevgi gormemissindir falan filan bi cok sebebi var. Karsina cikan kisiyi seversen onu dunyanin merkezine alirsin o gidince de dunyan yikildi sanirsin. Ben evet intihar etsin ,boyle dusunmesi normal demiyorum ama şu hayatta her sey basimiza gelebilir ,kendimizi caresiz de hissedebiliriz ama onemli olan o an sabredip farkli seylerle mesgul olmaktir. Ama bu şu demek degildir sen doktorsun bunlari yaşayamazsin ! Boyle hissedemezsin ! Boyle düsünemezsin ! Meslege gore mi duygulari yaşanak lazim pes ! Karsidaki doktordan once bi insan

anacigim doktorlarin zihniyeti boylese biz ayvayi coktan yemisiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…