- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.483
- 1.123
- Konu Sahibi doktorhanimmm
-
Ooooo alırım bir dal en sevdigim.Benim gönül işim diğerlerinin yanında o kadar basit kalıyor ki. Çok şükür diğerleri gibi daldan dala atlamıyorum
Hanımefendi nasıl hesap yapıyorsunuz bilmiyorum ama size anlatayım5. Sınıfta intern doktor mu olunuyor?
5. Sınıfta staj, 6 da intern olunur diye biliyorum.
Ki 5. Sınıfa yeni başlayacaksın bu hesapla. Daha stajyer bile değilsin.
Sanırım kurgusun.
Yazdıklarını tekrar oku bence. Aranızda aşk yokmuş ki. Sadece sen aşık olduğun için onu mükemmel zannetmişsin ve ne dese inanmışsın.Merhaba arkadaşlar. Ben 23 yaşındayım. 2018 yılının kasım ayında hayatımdaki ilk sevgilimke tanıştım. İlk buluştuğumuz anda aşık olduk birbirimize. Ama sürekli sorunlar çıktı aramızda 10 aylık ilişkimizde sürekli ama sürekli kavgalar oldu. Psikolojim bozuldu ilaçlarla ayakta durdum aylarca. Sürekli onu aldattığımı düşünüyordu ama yemin ederim ki onu bie kere bile aldatmadım başkasına bakmadım bile, diğer erkekler benim midemi bulandırıyor o kadar nefret ediyorum hepsinden. Doktor olduğum için hastalar veya meslektaşlarımla konuşuyorum sadece derslerde, hastanelerde.
Neyse bu cocuk sürekli onu aldattığımı düşündü çok şiddetli kavgalar çıktı aramızda polislik olduk.En sonunda da kovdu beni yanından nefret ediyorum senden iğreniyorum beni artık arama dedi.
Ama dayanamıyorum ben yemin ederim asla kötü bir şey yapmadım çok seviyorum onu.
Hayatımda ilk defa birinin yanında çok mutluydum(kavga etmediğimiz zamanlarda) 10 ay boyunca her şeyi beraber yaptık ben şimdi onsuz nasıl yaşarım.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem. Asla sevemem onun dışında kimse yakışıklı çekici gelmiyor.
Ölmek istiyorum intihar etmemem için hiçbir sebebim yok.
Şu yazdıklarını mantıklı değerlendirebilsen, daldan dala atlamanın bile şu anki tutumundan çok daha sağlıklı olacağını görürdün, emin ol.Benim gönül işim diğerlerinin yanında o kadar basit kalıyor ki. Çok şükür diğerleri gibi daldan dala atlamıyorum
2019-2020 eğitim dönemi başlamadı ki intern oluyorsun.Hanımefendi nasıl hesap yapıyorsunuz bilmiyorum ama size anlatayım
2014-2015: 1. Sınıf
2015-2016: 2. Sınıf
2016-2017: 3. Sınıf
2017-2018: 4. Sınıf
2018-2019: 5. Sınıf
2019-2020: 6. Sınıf
2019 sonundayız ve ben 6. senemdeyim
İntörnlük her hastanede temmuz ayında başlar. Siz burayı ilkokul sandınız herhalde2019-2020 eğitim dönemi başlamadı ki intern oluyorsun.
Bir erkek için ev hanımı olacak kafaya sahipsen niye okuyorsun ki?
Evde otur kısmetlerini bekle, çeyiz falan hazırla.
Teşekkür ederim umarım dediklerinizi başarabilirimhayatta daha büyük acılar var o acıları tatmadan en büyük acın bu gelecek yaşın daha cok küçük geçer zorda olsa geçer ama o adamla ömür geçmez hiç bi aşk mutlu sonla bitmez illaki kötü kurgular olur bence yoluna bak ilkler zordur hep hep unutulmaz hata yapma seven hata yapar işine odaklan bazı insanlar imtihandır gelip geçer ki gelenin kıymeti bilinsin bu adamla psikolojin hep bozuk olacak senden ailenden önemli bişey yok onu ögreneceksin zaman lazım aktivite bul kendine derslerine bak benden bi büyük tavsiyesi en güzel günler gelmemiş olanlar belki bilemezsin
Senin aklın ilkokul seviyesinde.Mantıklı düşünemediğim farkındayım, ben bu durumdab kurtulmak istiyorum zaten kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bie kadın olmak istiyorum ama nasıl başarıcam bi
İntörnlük her hastanede temmuz ayında başlar. Siz burayı ilkokul sandınız herhalde
Gitmediğim psikolog, psikiyatrist kalmadı lafını bir kenara bırakarak başla bence. Böyle bir şey imkansız. Daha iyi araştır, kendine daha iyi bir doktor bul.Mantıklı düşünemediğim farkındayım, ben bu durumdab kurtulmak istiyorum zaten kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bie kadın olmak istiyorum ama nasıl başarıcam bi
Kadının en büyük düşmanı başka kadınlardır lafı ne kadar doğruymuş.Senin aklın ilkokul seviyesinde.
Ve çok tehlikeli takıntılı bir tipsin.
Doktor olacak ehliyete sahip değilsin.
Umarım meslekten men edilirsin.
herkes yapabiliyorsa sende yaparsın bak dr olmuşsun kafa çalışıyor beyne hükmemişsin sıra kalbindeTeşekkür ederim umarım dediklerinizi başarabilirim
Hahaha.Kadının en büyük düşmanı başka kadınlardır lafı ne kadar doğruymuş.
Umarım bu kadar kötü olmayı bırakırsınız bir gün
anacigim doktorlarin zihniyeti boylese biz ayvayi coktan yemisiz .Merhaba arkadaşlar. Ben 23 yaşındayım. 2018 yılının kasım ayında hayatımdaki ilk sevgilimke tanıştım. İlk buluştuğumuz anda aşık olduk birbirimize. Ama sürekli sorunlar çıktı aramızda 10 aylık ilişkimizde sürekli ama sürekli kavgalar oldu. Psikolojim bozuldu ilaçlarla ayakta durdum aylarca. Sürekli onu aldattığımı düşünüyordu ama yemin ederim ki onu bie kere bile aldatmadım başkasına bakmadım bile, diğer erkekler benim midemi bulandırıyor o kadar nefret ediyorum hepsinden. Doktor olduğum için hastalar veya meslektaşlarımla konuşuyorum sadece derslerde, hastanelerde.
Neyse bu cocuk sürekli onu aldattığımı düşündü çok şiddetli kavgalar çıktı aramızda polislik olduk.En sonunda da kovdu beni yanından nefret ediyorum senden iğreniyorum beni artık arama dedi.
Ama dayanamıyorum ben yemin ederim asla kötü bir şey yapmadım çok seviyorum onu.
Hayatımda ilk defa birinin yanında çok mutluydum(kavga etmediğimiz zamanlarda) 10 ay boyunca her şeyi beraber yaptık ben şimdi onsuz nasıl yaşarım.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem. Asla sevemem onun dışında kimse yakışıklı çekici gelmiyor.
Ölmek istiyorum intihar etmemem için hiçbir sebebim yok.
kızım dilin kemiği yok ama böyle düşünenlerde var de yoluna devam etKadının en büyük düşmanı başka kadınlardır lafı ne kadar doğruymuş.
Umarım bu kadar kötü olmayı bırakırsınız bir gün
ayıp yaptıgın sevmek rezillik mi gözünde kul dediğini yaşamadan ölmezmiş biraz özenli ol kelimelerindeHahaha.
Sen kendine düşmansın.
Şu düştüğün rezil haline bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?