- 7 Eylül 2019
- 20
- -1
- 18
- 28
- Konu Sahibi doktorhanimmm
Merhaba arkadaşlar. Ben 23 yaşındayım. 2018 yılının kasım ayında hayatımdaki ilk sevgilimke tanıştım. İlk buluştuğumuz anda aşık olduk birbirimize. Ama sürekli sorunlar çıktı aramızda 10 aylık ilişkimizde sürekli ama sürekli kavgalar oldu. Psikolojim bozuldu ilaçlarla ayakta durdum aylarca. Sürekli onu aldattığımı düşünüyordu ama yemin ederim ki onu bie kere bile aldatmadım başkasına bakmadım bile, diğer erkekler benim midemi bulandırıyor o kadar nefret ediyorum hepsinden. Doktor olduğum için hastalar veya meslektaşlarımla konuşuyorum sadece derslerde, hastanelerde.
Neyse bu cocuk sürekli onu aldattığımı düşündü çok şiddetli kavgalar çıktı aramızda polislik olduk.En sonunda da kovdu beni yanından nefret ediyorum senden iğreniyorum beni artık arama dedi.
Ama dayanamıyorum ben yemin ederim asla kötü bir şey yapmadım çok seviyorum onu.
Hayatımda ilk defa birinin yanında çok mutluydum(kavga etmediğimiz zamanlarda) 10 ay boyunca her şeyi beraber yaptık ben şimdi onsuz nasıl yaşarım.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem. Asla sevemem onun dışında kimse yakışıklı çekici gelmiyor.
Neyse bu cocuk sürekli onu aldattığımı düşündü çok şiddetli kavgalar çıktı aramızda polislik olduk.En sonunda da kovdu beni yanından nefret ediyorum senden iğreniyorum beni artık arama dedi.
Ama dayanamıyorum ben yemin ederim asla kötü bir şey yapmadım çok seviyorum onu.
Hayatımda ilk defa birinin yanında çok mutluydum(kavga etmediğimiz zamanlarda) 10 ay boyunca her şeyi beraber yaptık ben şimdi onsuz nasıl yaşarım.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem. Asla sevemem onun dışında kimse yakışıklı çekici gelmiyor.
Son düzenleme: