- 21 Eylül 2015
- 67
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi esragul3456
-
Evfen kiz olarak cikicam...
Kiz olmak yani BAKIRE olmak sürtünme yoluyla iliskiye giriyosan kusura bakma sen bakire felan degilsin...
Herseyi yapin sonrada bakirryim diyin olmaz...
Iliskiye karsi degilim herkes istedigini yasasin ama böyle piskince evden bakire cikicam demen cok cirkin...
Ayrica ailene sitem etmissin ama bence sevgiline et. Kalk git temizlen basima kalacaksin ne demek ya...
Hamilesin kesin ..
Adetin gecikti mi ?
Pontolon bile çikmadiysa sperm nasil girsin içeri az mantik lütfen.Ablacim ben olayı sadece yüzeysel anlattım ayrıca soyunmadim hiçbirşeyim çıkmadı üstünden pantolon da dahil. Lütfen namus bekçiliği yapmayın bana. Zaten kotuyum sizde kötü etmeyin.
Test yaptın mı ?Gerçekten mi ya iki gün gecikti ilaçtan değil midir
Pontolon bile çikmadiysa sperm nasil girsin içeri az mantik lütfen.
Ellayi öğrenmişsin 14. Günü öğrenmişsin ama nasil hamile kalinir bilmiyorsun.
Ayrica ilk mesajda kiyafetlerimizi çikardik yazmişsin.
Test yaptın mı ?
Kırmızı ise hamilesin. .
Negatif ise değilsin. .
Yaptım adet günüm gelmeden tek çizgi hep
Pantolon üstünden gebe kalabilme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorsanız zaten kimse yardım edemez size, bu yaşta bu zeka devamAblacim ben olayı sadece yüzeysel anlattım ayrıca soyunmadim hiçbirşeyim çıkmadı üstünden pantolon da dahil. Lütfen namus bekçiliği yapmayın bana. Zaten kotuyum sizde kötü etmeyin.
Allah aşkina kaç yaşindasin sen?Çıkartmadı sadece indirdi surtundu bu kadar ablacim ellayi 14.günü burada öğrendim ben
Pantolon üstünden gebe kalabilme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorsanız zaten kimse yardım edemez size, bu yaşta bu zeka devam
Allah aşkina kaç yaşindasin sen?
Sperm öyle pantolandan falan geçemez.
Peki.İndirdi diyorum ablacimikisini de ikimizinkini de ben indirtmedim iç camasirimi ama iste
Peki kalır miyim? Hamile falan miyim sence?
Jinekolog değilim bilmiyorum. Günün geçerse test yaparsin.Peki kalır miyim? Hamile falan miyim sence?
Ablacim annem yaşındaki insanla tartismak saygima sigmayan birşey ozur dilerim sinirliyim birazSoyunmadim hiç birşeyim çıkmadı, pantolon da dahil.... Diye bir msj cevaplamışsın işte. Bana gözlük lazım değil ama sen dikkat et de o yerdeki çenene basma. Allah akıl fikir versin.
Tamam tesekkur ederim yine de cevabın için.Jinekolog değilim bilmiyorum. Günün geçerse test yaparsin.
Ya arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz kızcağızla, Allah korusun intihar edebilirim diyor, canımm sana gelince de hamile falan değilsin, millet içine boşalıyor hamile kalamıyor senin dert ettiğin şeye bak, Kafanı toparla ve kesinlikle bir daha böyle bişey Düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?