- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 27
-
- Konu Sahibi bebikomadg
Lütfen benim duvarımda paylaştığıma bakar mısınızPozitif duruyor çok yenikan verip takip edin inşaAllah hayırlı olsun
Ay pozitif gibi duruyo hadi İnşallahArkadaslar reglime 3gun var test yaptim erken gebelik kasik agrim var inceden bugun cok cok ince kahverengiye benzer bir akinti var cizgide silik gibi sizce ne
Yumurtan çatlamış canımBende 7 aydır bebek istiyorum tahlillerim temiz ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım paylaştım ama kimse yorum yapmadı lütfen yorum yapar mısınız gören arkadaşlarım
En sondaki silik test bugüne ait yani bugün çatlamış ve bugünde mi ilişkiye girmem gerekiyor. Ayrıca cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorumYumurtan çatlamış canım
Benimde reglime 4 gün var ve Kasık ağrım çok fazla bende test yaptım ama yaniliyorda olabilirim bu şekil çıktı yorum yaparsanız sevinirim ekliyorum fotoğrafıArkadaslar reglime 3gun var test yaptim erken gebelik kasik agrim var inceden bugun cok cok ince kahverengiye benzer bir akinti var cizgide silik gibi sizce ne
Sonucunuz çıktı mıııInsallah canim inssallah pcosum cok denedim rabbim nasip eder insallah
Neden kırmızı kalmış ki test ekranı beyaz olması lazımBenimde reglime 4 gün var ve Kasık ağrım çok fazla bende test yaptım ama yaniliyorda olabilirim bu şekil çıktı yorum yaparsanız sevinirim ekliyorum fotoğrafı Eki Görüntüle 3501393
Bende merak ettimSonucun çıktı mı?
Simdi kan vericem dua edin nolur
Cikti canim pozitif dedi doktor ama cok yeni yani cok erken ogrenmisim 4 gun sonra tekrar kan vericem beta yukselmesine bakicak cok sukur insallah saglikla gelirSonucunuz çıktı mııı
Cikti canim cok sukur pozitif dedi inanamadim pcosum ya beklemiyordum ama icten ice acaba dedim kasim agrim var bakalim 4gun sonra tekrar kan vericem ins yukselir betaBende merak ettim
Cikti cabim pozitif 4gun sonra tekear beta icin kan vericem cok yeni daha yukselise bakicazSonucun çıktı mı?
Canim bidaha ceksen net isik goren bi yerde sanki net degil fotoBenimde reglime 4 gün var ve Kasık ağrım çok fazla bende test yaptım ama yaniliyorda olabilirim bu şekil çıktı yorum yaparsanız sevinirim ekliyorum fotoğrafı Eki Görüntüle 3501393
Peki değer kaç çıktıCikti cabim pozitif 4gun sonra tekear beta icin kan vericem cok yeni daha yukselise bakicaz