• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur işkur tecrübesi olan birisiyle konuşmam gerek

Kaç saattir 170 i arıyorum açmıyorlar. Davet mektubunun günü ve saati geçmiş ama bana herhangi bir bilgi gelmedi ki bu işe de çok ihtiyacımız var. Sence iş yerini arasam tekrar bir görüşme tarihi verirler mi ?

Konu ne? Sorun ne? Anlatsan da birsey yazabilsek
Uzun zamandır iş arayışındayım.Başvuru yaptım ve sonucu bekliyordum, sadece iki gün bakmadım ekrana,mektup daveti yollamışlar iki gün geçmiş SMS,arama vs haber vermediler şimdi iş yerini arasam tekrar çağırırlar mi

Uzun zamandır iş arayışındayım.Başvuru yaptım ve sonucu bekliyordum, sadece iki gün bakmadım ekrana,mektup daveti yollamışlar iki gün geçmiş SMS,arama vs haber vermediler şimdi iş yerini arasam tekrar çağırırlar mi
Gorusme tarihi gecmis Mi?

Konu ne? Sorun ne? Anlatsan da birsey yazabilsek

Diğer 2 konusunda,

Kizlar iskura iş başvurusu yaptım iki gün önce görüşmeye çağırmışlar fakat ben şimdi gordum ne yapmam lazım iş yerini mi aramaliyım ik ya mesaj mı atsam

İskurda davet mektubu geldi fakat aranmadigim için günü ve saati kaçtı ne yapmalıyım

demiş.

Bunu kimse bilemez ki yarın pazartesi, arayıp ulaşıp soracaksınız

Back