Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nolur işkur tecrübesi olan birisiyle konuşmam gerek
Kaç saattir 170 i arıyorum açmıyorlar. Davet mektubunun günü ve saati geçmiş ama bana herhangi bir bilgi gelmedi ki bu işe de çok ihtiyacımız var. Sence iş yerini arasam tekrar bir görüşme tarihi verirler mi ?
Uzun zamandır iş arayışındayım.Başvuru yaptım ve sonucu bekliyordum, sadece iki gün bakmadım ekrana,mektup daveti yollamışlar iki gün geçmiş SMS,arama vs haber vermediler şimdi iş yerini arasam tekrar çağırırlar mi
Uzun zamandır iş arayışındayım.Başvuru yaptım ve sonucu bekliyordum, sadece iki gün bakmadım ekrana,mektup daveti yollamışlar iki gün geçmiş SMS,arama vs haber vermediler şimdi iş yerini arasam tekrar çağırırlar mi
Kizlar iskura iş başvurusu yaptım iki gün önce görüşmeye çağırmışlar fakat ben şimdi gordum ne yapmam lazım iş yerini mi aramaliyım ik ya mesaj mı atsam