Nolur bir yol gösterin bana !

Terörle mücadeleye şikayet et.

ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI var.

Çeker vurursa o altınlar seni kurtarmaz.

doğru söylüyosunuz..
Terörle mücadeleye şikayet et.

ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI var.

Çeker vurursa o altınlar seni kurtarmaz.

Teşekkürler. Benim ölümden korkum yok sadece başımdan hiç mahkeme işleri geçmedi o yüzden ne yapacağımı bilmediğim bi dönemdeyim

Eğer altınları almak niyetindeysen ki yemişlerdir büyük ihtimal bunikiyr bölünecek yarısı size yarısı esinize.
Eğer raporlarını varsa şiddet raporları tazminat davası dahi acabilirsiniz.tabii adamın maddiyatin gore bi rakam olur.
Terör orgutune üye demissiniz kanıtı varsa bubzaten belli başına suçtur .boşanır ve onu cezaevine gönderirsiniz

Çekişmeli olursa dediğiniz gibi ilerlicek ama ne kadar sürer bana nasıl etkisi olur bunu kestiremiyorum. Böyle olmazsa anlaşmalı olucak. Girip hiçbişey yapmadan istemiyorum deyip çıkıcam yani..

Çekişmeli davalar anlaşmalı davalardan daha uzun sürer . bunun size etkisi uğraşmak zorunda kalirsin tabii. De tam olarak merak ettiğiniz istediğiniz şey nedir ?

Çekişmeli boşanmayı yaşamış birisi derse ki "çekişmeli boşandık ama çok kötüydü benden çok şey götürdü" şuan en güzel yaşlarımdayım ileride keşke uğraşmasaydım ne hali varsa görsün deseydim der miyim..

Çekişmeli davalar anlaşmalı davalardan daha uzun sürer . bunun size etkisi uğraşmak zorunda kalirsin tabii. De tam olarak merak ettiğiniz istediğiniz şey nedir ?

Çekişmeli boşanmayı yaşamış birisi derse ki "çekişmeli boşandık ama çok kötüydü benden çok şey götürdü geriye dönsem mümkünse hiç uğraşmazdım" bu derece zor mu bunu merak ediyorum..

Yanı avukat arkadaşım bu tur davalara daha önce bakstigi için az buçuk biliyorum. Kişiler önemli tabii mesela eşin zorluk çıkarıyorsa zor bi süreç olur. İlk oturumda bitmez mahkeme devam eder belki 3.4 falan olabilir. Ayrıca kendi özel ziynet eşyaların haricinde bi talebin olursa takilan altınlar, ya da tazminat gibi onun içinde başka bi dava acman gerekiyor.. Ama anladığım kadarıyla eşin tehlikeli bi insan sana zarar verebilir. Bence anlaşmalı bosan ve kurtul hayatına devam et

Yanı avukat arkadaşım bu tur davalara daha önce bakstigi için az buçuk biliyorum. Kişiler önemli tabii mesela eşin zorluk çıkarıyorsa zor bi süreç olur. İlk oturumda bitmez mahkeme devam eder belki 3.4 falan olabilir. Ayrıca kendi özel ziynet eşyaların haricinde bi talebin olursa takilan altınlar, ya da tazminat gibi onun içinde başka bi dava acman gerekiyor.. Ama anladığım kadarıyla eşin tehlikeli bi insan sana zarar verebilir. Bence anlaşmalı bosan ve kurtul hayatına devam et

Anladım çok teşekkürler

peki ben durumumu anlatayım. 24 yaşındayım düğünden sonra 2.ay dolmadan evlilik bitti.
Kına gecemde eşimin ailesi benim ailemin üzerine yürüdü. Ne düğün ne de ev masraflarına destek vermeyen aile sonraki sabah düğünde takı kesemi istediler. Vermedim, düğün gecesi eşim kızkardeşinin attığı mesajlarla üzerime saldırdı, gerdek gecesi yaşamadık. tekrarlamayacağını söyleyip ağlayarak özür diledikten sonra bir şey değişmedi, daha kötüye gitti. İlerleyen günlerde bulduğu bahanelerle beni boğmaya kalktı (2-3 kere boğma girişimi oldu) "sen artık bu evden çıkamazsın ancak ölün çıkar" diyerek tehdit edip abisiyle silah almak için iletişime geçti. (2. ay sonunda silahı resmi olarak aldı) ailede şiddet meşru olarak yapılıyormuş ama düğüne kadar bunu sakladıkları ortaya çıktı..

beni evden kovdu, ona her konuda destek veren aileme çok kere küfür etti, gizli bir hesap kullandığı ve burdan birkaç terör örgütüne destek verdiği ve yayın yaptığı ortaya çıktı, daha önce karıştığı olayların internette olan videosunu gösterdi bana. Düğünden önce de bu tip olaylardan mahkemeye çağırılmış ama gitmemiş (bunların hiçbirini ailesi bilmiyor)

En son beni yine saldırarak evden zorla çıkarıp ailemin evine (sokağın başına kadar) bırakıp kaçtı. Kıyafetlerimi almak için eve gittiğimizde düğün takılarımı da götürmüştü.(ailesi ben yokken evime gelmiş yemek yapıp yemişler, benim kesemi de alıp gitmişlerdi) Ayrıca ben eve giremeyeyim diye kapının kilitlerini de değiştirmişti. Bunların yanında cinsel olarak da normal ilişki dışında ilişkiye girmeye zorladı beni. .. Tüm bu olanlarla ilgili ses kayıtları, şahitler ve fotoğraflar var elimde. Benim sormak istediğim, şimdi çekişmeli mi anlaşmalı mı boşanmalıyım. Çok çok kararsızım, siz olsanız ne yapardınız?
Benzer şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum. Uzun zaman olmuş ne karar verdiniz? Ben de düğün, takılar , boğma girişimleri yaşadım. En son kapının önüne atıldım ve bosandim. Anlaşmalı boşanma oldu. Ben istemedim çekişmeli ikna ettim. Ccok şükür bitti. Sen de kurtar kendini bunlar ruh hastası. Belli ki ailesi de öyle. Zten böyle ailelerin çocukları bu şekilde davranır.

Benzer şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum. Uzun zaman olmuş ne karar verdiniz? Ben de düğün, takılar , boğma girişimleri yaşadım. En son kapının önüne atıldım ve bosandim. Anlaşmalı boşanma oldu. Ben istemedim çekişmeli ikna ettim. Ccok şükür bitti. Sen de kurtar kendini bunlar ruh hastası. Belli ki ailesi de öyle. Zten böyle ailelerin çocukları bu şekilde davranır.

Evet aile de öyleymiş..ben anlaşmalı olarak boşandım. tabi bu şekilde çok kolay oldu, ama ne yalan söyliyim şurama da bişey oturdu onu süründürmediğim için. bu arada özel olarak, mahkemede çok baktı ona son bi bakmicak mıyım diye, heralde zayıf göreceğini veya tereddüt edeceğimi sandı. ama yüzüne hiç bakmadan kesin ve net cevap verip çıktım. arkamdan da çok bakmış. OH OLSUN :dondurma:

siz ne zaman yaşadınız bu benzer olayları, şuan nasıl gidiyor hayat.. yeniden evlendiniz mi? bir de boşanma konusu günlük hayatta karşınıza çıkıyor mu, çok vuruluyor mu yüzünüze o_O

siz ne zaman yaşadınız bu benzer olayları, şuan nasıl gidiyor hayat.. yeniden evlendiniz mi? bir de boşanma konusu günlük hayatta karşınıza çıkıyor mu, çok vuruluyor mu yüzünüze o_O
Bir ay oldu boşanma olalı . Henüz insanlarla cok iletişim halinde değilim . Bilmiyorum "neden bosandim, ilk koca gibi sonrakiler, sabretseydin düzelirdi" diyen insanlar oluyor arada. Ama beni bu kararı almaya o mecbur bıraktı. En son kapının önüne atmasaydi yine bu kararı alamazdım belki. O mahkemede bakmadı hiç yüzüme cıktı gitti. Sonrasında mesaj attı. Pismanmis yeniden olsun diye. Benim çektiğim acının yarısını bile çekmiyor ama yapacak birşey yok.

Âmin inşallah bulur, o konuda daha şimdiden çok kişiden beddua aldılar zaten haberleri olmasa da.. ama ben yaptıklarını söylemeden bu işi bitiremem gibime geliyo. anlaşmalı bile olsa orda açıklama yapmam için söz verilir bana dimi :KK62:
şöyle bişey yapamaz mısın peki ; anlaşmalı boşanma yapıp ikinci bir dava da yaptıkları için ceza alsa öyle olmuyor mu ?

Allah yardımcın olsun.neye düşmüssün böyle.iyi bir avukata git.avukat tutacak paran yoksa baroya git..hepsini anlat.inşallah tez zamanda kurtulursun.ama anlattığına göre psikobat biri öc almaya kalkarsa diye korktum.senden yada ailenden Allah korusun.mümkünse boşanınca şehri bil terkedin bir müddet.

X