- 7 Mart 2022
- 19
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi evlathasretiyle
-
Canım allah yardımcın olsun şuan bilemeyiz malesef sana tutunuyorda olabilir 8. Günse idrar testinde silik çizgide olsa çıkabilirMerhabalar 2 kere başarısız tüp bebek tedavilerim var ve 3 tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz 28 şubatta 5.gun embriyosuyla transferim yapıldı bugün 8. Günüm ve 3 gündür kahverengi lekelemelerim bel ve kasık ağrılarım oluyor böyle bir durum yaşayan varmi bana bilgi verebilir mi çok korkuyorum bu lekeler neyin habercisi ve 14 martta kan testi vermeye gideceğim sizce hamilelik oluşmuşmudur bana burdan bildiklerinizi öğretirmisiniz nelere dikkat etmeliyim nolur yardımcı olun bana Rabbım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Doktorunuzu bilgilendirdiniz mi lekelenmeler için. Öncelikle mutlaka haberi olsunMerhabalar 2 kere başarısız tüp bebek tedavilerim var ve 3 tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz 28 şubatta 5.gun embriyosuyla transferim yapıldı bugün 8. Günüm ve 3 gündür kahverengi lekelemelerim bel ve kasık ağrılarım oluyor böyle bir durum yaşayan varmi bana bilgi verebilir mi çok korkuyorum bu lekeler neyin habercisi ve 14 martta kan testi vermeye gideceğim sizce hamilelik oluşmuşmudur bana burdan bildiklerinizi öğretirmisiniz nelere dikkat etmeliyim nolur yardımcı olun bana Rabbım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Kahverengi ve pembe lekelenmeler, her kadinda olmayan tutunma lekelenmeleri ( Implantation Bleeding) dedikleri birsey. Ben de 5. gun transferi oldum ve benim de sizin gibi lekelenmelerim oldu. Testlerim pozitif cikti, bugun de kan testi verdim. Direk kipkirmizi adet kani degil ise endiselenilecek birsey degil, bu pembe veya kahverendi lekelenmeler tatli bir haberci :)Merhabalar 2 kere başarısız tüp bebek tedavilerim var ve 3 tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz 28 şubatta 5.gun embriyosuyla transferim yapıldı bugün 8. Günüm ve 3 gündür kahverengi lekelemelerim bel ve kasık ağrılarım oluyor böyle bir durum yaşayan varmi bana bilgi verebilir mi çok korkuyorum bu lekeler neyin habercisi ve 14 martta kan testi vermeye gideceğim sizce hamilelik oluşmuşmudur bana burdan bildiklerinizi öğretirmisiniz nelere dikkat etmeliyim nolur yardımcı olun bana Rabbım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ayy inşallah oluyordur bende bol bol dinleniyorum iş yapmıyorum evde 10 dk yürüyüp oturuyorum uzanıyorumDoktorunuzu bilgilendirdiniz mi lekelenmeler için. Öncelikle mutlaka haberi olsun
Sizde ağır işlerle uğraşmayın bol su için uzanın inşallah tutunmanın habercisidir. Ben lekelenme ile öğrenmiştim sizinki de öyledir umarımama dediğim gibi mutlaka doktorunuza iletin
Aynen öyle devam hadi inşallah güzel haberlereAyy inşallah oluyordur bende bol bol dinleniyorum iş yapmıyorum evde 10 dk yürüyüp oturuyorum uzanıyorum
İnşallah bebiş habercisidir inşallah valla hafif açık kahverengi renginde bir an oluyor bi süre sonra geçiyor bidaha aynı şekil oluyor geçiyor bide transferin ikinci günü olmuş durmuştu bu gün 8. Gün üç gündür var böyle lekelerim inşallah dediğiniz gibidir moral oldu vallaKahverengi ve pembe lekelenmeler, her kadinda olmayan tutunma lekelenmeleri ( Implantation Bleeding) dedikleri birsey. Ben de 5. gun transferi oldum ve benim de sizin gibi lekelenmelerim oldu. Testlerim pozitif cikti, bugun de kan testi verdim. Direk kipkirmizi adet kani degil ise endiselenilecek birsey degil, bu pembe veya kahverendi lekelenmeler tatli bir haberci :)
Insallah sizin sayenizde moral buldum biraz yazdıklarınız umut olduAynen öyle devam hadi inşallah güzel haberlere
2 embriyo transfer edildi doktora söyledim dedi devam ederse gel muayene edeyim başka bisey demediLütfen rahatla canım 2.gün ki ve şimdiki lekelenmelerin tutunmaya çalıştığını gösteriyor. Kaç embryo transfer edildi? Bu yaşadıklarını doktorunla paylaşman gerekiyor belki de progesteronu yükseltmeni isteyecektir. Güzel haberler alırsın umarım.
Benim gibi bu durumu yaşayan varmi başka bilgisi olan varmi yazarmısınızMerhabalar 2 kere başarısız tüp bebek tedavilerim var ve 3 tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz 28 şubatta 5.gun embriyosuyla transferim yapıldı bugün 8. Günüm ve 3 gündür kahverengi lekelemelerim bel ve kasık ağrılarım oluyor böyle bir durum yaşayan varmi bana bilgi verebilir mi çok korkuyorum bu lekeler neyin habercisi ve 14 martta kan testi vermeye gideceğim sizce hamilelik oluşmuşmudur bana burdan bildiklerinizi öğretirmisiniz nelere dikkat etmeliyim nolur yardımcı olun bana Rabbım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ben size yazmistim tatli bir haberci o lekelenmeler diye. Sizden 2 gun once 5. gun transferi oldum, sizin gibi tutunma kanamalarim oldu ve dun hastanede kan testim cok olumlu geldi. Bu tur lekelenmeleri olmayinca da bazi kadinlar endiseleniyorlar tutunmadi mi diye. Strese girmeyin, stres bedeninize zarar verir. Yarin sanirim kan testi gununuz degil mi? Guzel haberlerinizi alacaksiniz :)Benim gibi bu durumu yaşayan varmi başka bilgisi olan varmi yazarmısınız
14 martta test günüm inşallah hayırlı haberler sizlerede veririm çok sagolun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi alırsınız kucağınızaBen size yazmistim tatli bir haberci o lekelenmeler diye. Sizden 2 gun once 5. gun transferi oldum, sizin gibi tutunma kanamalarim oldu ve dun hastanede kan testim cok olumlu geldi. Bu tur lekelenmeleri olmayinca da bazi kadinlar endiseleniyorlar tutunmadi mi diye. Strese girmeyin, stres bedeninize zarar verir. Yarin sanirim kan testi gununuz degil mi? Guzel haberlerinizi alacaksiniz :)
Az kalmis, strese girmeden bu guzel isaretlere sevinerek tatli tatli gecirin gunlerinizi :) Beklemek beni de cok strese sokar, o yuzden dikkatim dagilsin diye ya calistim (bilgisayar arkasinda) ya kalktim sevdigim yemekleri yaptim. Bir de youtube'da hamilelikle ilgili beslenme ve gelisimle iglgili videolari izliyorum. Dr. Kagan Kocatepe var, o cok tatli anlatiyor. Tavsiye ederim.14 martta test günüm inşallah hayırlı haberler sizlerede veririm çok sagolun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Çok çok teşekkür ederim haklısın moral oldun bana inşallah çabuk geçer günlerim alırız güzel haberlerimizi izleyeceğim Dr. Kağan KocatepeyiAz kalmis, strese girmeden bu guzel isaretlere sevinerek tatli tatli gecirin gunlerinizi :) Beklemek beni de cok strese sokar, o yuzden dikkatim dagilsin diye ya calistim (bilgisayar arkasinda) ya kalktim sevdigim yemekleri yaptim. Bir de youtube'da hamilelikle ilgili beslenme ve gelisimle iglgili videolari izliyorum. Dr. Kagan Kocatepe var, o cok tatli anlatiyor. Tavsiye ederim.
Ben 5. gun embriyosu transferi oldugum icin 9. ve 11. gunlerde verdim. Idrar testlerine cok guvenmeyin, silik vs cikiyor ki ben de oyle silik gorunuyordu, moral bozuyor bazilarinda. En iyisi kan testlerini beklemek.Çok çok teşekkür ederim haklısın moral oldun bana inşallah çabuk geçer günlerim alırız güzel haberlerimizi izleyeceğim Dr. Kağan Kocatepeyi
Kaçıncı günde kan testi verdiniz acaba bana Doktorum 14. Gün gel dedi şimdi 9. Günüm olmuşsa idrar testinden çıkarmı
Evt haklısınız en iyisi beklemekBen 5. gun embriyosu transferi oldugum icin 9. ve 11. gunlerde verdim. Idrar testlerine cok guvenmeyin, silik vs cikiyor ki ben de oyle silik gorunuyordu, moral bozuyor bazilarinda. En iyisi kan testlerini beklemek.
Yaa çok sevindim14.03.2022 14:50 En çok duymak istediğim cümleyi duydum POZİTİF Rabbım isteyen herkese nasip etsin çok değişik bir duygu ve inanamıyorum rüyada gibiyim 6 yıldır hasretim çok acı günler geçirdik ama en mutlu gün hersey bir kelimeyle düzeliyor muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?