• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bilgi verin çok kötüyüm balgamı ciğere akmış enfeksiyon

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
arkadaşlar nolur aynı sorunu yaşayanlar varsa yada yaşamıylar akıl bilgi verin çok kötüyüm kızımın öksürüğünden gittik doktoru balgamı atamayınca ciğerde enfeksiyon olmuş hafif dedi antibiyotikleri 1 haftakullanın dedi tekrar bakacaklar ama bir haftada çıdırırım

endişelenmeyin,geçmiş olsun öncelikle,antibiyotikleri kullanınca bişey kalmaz merak etmeyin...

teşekkür ederim aklımı kaçıracak gibiyim bilginiz varmı hiç yaşanmış bir şeyler:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Panik yapmayın. Eğer çok fena olsaydı doktorunuz zaten bırakmazdı.
Keçiboynuzu pekmezi verin her sabah aç karnına bebeğiniz çok küçük değilse.

panık yok sakın ol canım bu normal bırsey bebin kuçuk dıye olmuştur bır haftanın sonunda hersey bıtecek antibiyotik ın yanında balgam sokturucu de vermış olması lazım onları dıkkatlı kullan burnunun tıkannamasına ozen goster o kadar
geçmiş olsun canım

sağolun sabahtan beri gözlerim ağlamaktan şiş sizler böyle yazınca biraz rahatlıyorum valla kızım 11 aylık dualarınızı eksik etmeyin başka bilgileriniz varsa nolur yazın sağolun örnekler varsa teşekkürler

Panik yapmayın. Eğer çok fena olsaydı doktorunuz zaten bırakmazdı.
Keçiboynuzu pekmezi verin her sabah aç karnına bebeğiniz çok küçük değilse.

keçiboynuzunu siz yazdıktan sonra okudum faydası çok gerçekten umarım işe yarar ben normal üzüm pekmezi verdim hep.birde aç karnına demişsiniz sadece sabahmı vermek lazım sabah öğle akşam versem çokmu olur

Çok olur aman iyi edicem diye kötü bişiy olmasın. Sabah aç karnına verin. Tadı biraz acı olmazsa sulandırıp verin.

ya arkadaşlar kızıma korkudan banyo yaptıramıyorum ama yapmasıda lazım artık akşam saatlerinde banyo yaptırsam olurma iş çıkışı haftasonnu bekleyemeyicim çünkü

5 gün oldu antibiyotiğe başlayalı öksürük nöbetlerimiz yok artık ara ara var tabi ama nefes kesecek kadar değil,burnumuz hala akıyor ama bu yinede iyi gelişme dimi 5 günde daha iyi mi olması lazımdı yoksa

geçmiş olsun .telaşlanmayın zaten antibiyotik tedavisi bile olsa ancak geçer. ortalama iyileşme süresi 1 hafta - 10 gündür. bakın iyileşmeye başlamış bile. gece de banyo yaptırabilirsiniz her zaman yeterki oda değişikliği olmasın. yani kalorifer varsa heryer aynıysa tabiyki sorun olmaz ama diğer türlü oda ısısını normalden 1-2 derece daha sıcak tutun o gece için yeterli. benim oğlum 6 ayı bitirdi. hep akşamüzeri yıkarız bizde sık sık. kış bebeği olmasına rağmen 1 defa bile hasta olmadı çok şükür.(atopik dermatitimiz var o ayrı tabi :) )

canım cok gecmis olsun. öncelikle korkma bebegin iyi olcak, diğer arkadasların da dedği gibi antibiyotikler iyi gelir, enfeksiyon kalmaz.
bizimde basımıza benzer birsey geldi. benm oğlum da kusmugunu kacırmıstı ciğerlerine. hırıltısı vardı ve cok yoğun olmayan seyrek bir oksuruk dr a gittik. bize maskeli bi ilaç verdi maskeyle koklattılar o ilacı ama agla agla helak olmustu yavrum neyse ki o ilaçtan sonra cigerleri acıldı bizim antibiyotik kullanmamıza gerek kalmamıstı.

teşekkür ederim sizler olsanız içimi rahatlatmasaydınız ne yapardım bilmiyom çok kötü oluyorum hemen tüm anneler gibi tabiiki az bişeylerimiz kaldı şükür ama devam ediyo tabii tedavimiz bakalım çok sağolun insanı eşinden çok rahatlatıyosunuz:(

Back