Bende yaklasik 1,5 yil once siddetli karin agrisi ile acile gitmistim doktor sagolsun fiziki bir muayene bile yapmamisti. Ultrasonda da apandis gorunmuyordu yerlesimi arkaya dogru oldugundan dolayi. Bana da idrar yolu enfeksiyonu demislerdi antibiyotik verdiler kullanmaya vasladim ama 1 hafta boyunca o agriyi cektim ve asla azalmadi. Oyle siddetliydi ki agri yatakta sagimdan soluma bir yere tutunmadan donemezdim. Doktor da teshis koyunca ben ikinci bir doktora gitmeyi de reddetmistim. Bir gun aksam esim isten geldiginde beni ates yuzunden baygin bulmustu o derece kotuydum. En sonunda agrim cok cok azaldi meger apandis patlamis. Patlayinca agri azalirmis.
Esimin ici rahat etmeyince yine acile gittim. İstisnasiz her bolumde konsultasyon yaptilar, ilacli tomografi cektiler ve dedikleri sey "apansiten supheleniyoruz ameliyat esnasinda anlayabiliriz" apar topar ameliyata alindim. Allahtan bagirsaklara bulasmak uzereymis ama bulasmamis. Doktor zaten bagirsagina bulasmissa bir kismini alacagini soylemisti ama sikinti olmamis.