Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yazılmasın. Bizimde başımıza geldi kendisi gibi doktor doktor gezdi yakınım aylar sonra onca şeyden sonra teşhis konuldu ve geç kalındı. Ben konu sahibine akciğer kanserisin sen mi dedim. Fikir sormuş söyledim. Laf olsun diye konuşmayın.Bu yazilir mi ya
Evet çatlaklar var benimki büyük ihtimal doğumda olduKaburga çatlağı büyük ihtimalle. Arkadaşımda da oldu bebek tekmeleye tekmeleye çatlatmış uzun süre teşhis koyamadılar. Doğumdan bi süre sonra kendiliğinden düzeldi ama çok ağrılar çekti
Başta bende böyle düşünüyordum özellikle emzirdiğim dönem çok zorlanıyordum şuan gün içinde dik durmaya çalışıyorum yatarken daha çok ağrı oluyorMerhabalar
Genel olarak gün içinde duruşunuz nasıl? Ayakta yada özellikle otururken? Buna bi dikkat edin eğer öne doğru daha eğik duruyorsaniz omuzlardan kendinizi geriye doğru iterek tam dik durun 1 hafta kadar geçmezse duruş bozukluğundan değildir.
Ay yok artık bu yazılır mıBenim tanıdığım aynı sizin gibi olayları yaşadı benzetmek gibi olmasın en sonunda teşhis akciğer kanseri konuldu. Acaba gitmediysenjz birde göğüs hastalıkları mı görse.
Akciğere ve iç organlara bakıldı geçmiş olsun hastanıza Allah kimseye yaşatmasınBenim tanıdığım aynı sizin gibi olayları yaşadı benzetmek gibi olmasın en sonunda teşhis akciğer kanseri konuldu. Acaba gitmediysenjz birde göğüs hastalıkları mı görse.
Hayır dört ay oluyor bıraktıkEmziriyor musunuz ?
Onuda denicem sanırım koronadan sonraÇok geçmiş olsun.Madem çok Dr gezdiniz tedavi olamadınız alternatif tıptan yararlanın derim.Hacamat ve sülük tedavisi olun, emin olun hiç pişman olmazsınız dua edersiniz banada yapanada Güvenmediğim hiçbirşeyi hiç kimseye önermem, lütfen deneyin sağlığınıza kavuşun❤
Dikkat et şekerine canım oğlum sağlıklı şükür ama şekerim düzelmediSanki beni anlattın arkadaşım. Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum. Tam olarak şeker çıkmadı ama bozulmuş şeker intoleransı var. Tatlı yemekten alı koyamıyorum. Korkunç ağırlarım var. Ve 33 haftalığım . Bebeğin sağlıklı mı acaba kendimi boşverdim
Benim gogusun biraz yan tarafi kolumun alt tarafi sag kolum nefes alip verirken bile agriyorTam olarak nereniz ağrıyor? Benim sol kaburga bölgem
Canim Turkiyedemi yasiyorsun annenlef fslan hayattaysa durumu anlatip valilikten izin alsinlar yanina gelsinler Allah yardi.cin olsunBu yazıyı okuyup başladım ağlamaya Kocam çalıştığı yerden korona kapma ihtimaline kendini karantinaya aldı 5 yaşında kızım var erken doğurursam gelecek bir Allah kulu yok çocuk ne olacak bir de öleceğim DİE korku sarıyor 7 haftam var Allahım yardım et
Benim mesela bi süre belim ağrımıştı sirtimda ağrıdıYok hep sağıma soluma yatardım sırtüstü çok zararlı demişti doktor o zamanlar. duruş bozukluğundan olabileceğini mi düşündünüz? Uyurken öyle uyumazdım ama gündüz genelde yarı oturur şekilde dururdum
Bende kan sulandirici ve troid hapi kullandim hatta 2 aya kadar seker hapi da kullandim hamilelikte.seker hastasi degilim ama triglisetim hep yüksek testlerimde insulin direncim normal fakat isten gelince yorgunum hareketlerim yavaşladı.enerjik olamiyorum tatliyi seviyorum.isten dolayi uykusuzlugun da etkisi vardir.ama hep böyle sizde de bu belirtiler var mi?Sanki beni anlattın arkadaşım. Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum. Tam olarak şeker çıkmadı ama bozulmuş şeker intoleransı var. Tatlı yemekten alı koyamıyorum. Korkunç ağırlarım var. Ve 33 haftalığım . Bebeğin sağlıklı mı acaba kendimi boşverdim
Size mesaj atmak istedim ama kapali sanirimÇok geçmiş olsun.Madem çok Dr gezdiniz tedavi olamadınız alternatif tıptan yararlanın derim.Hacamat ve sülük tedavisi olun, emin olun hiç pişman olmazsınız dua edersiniz banada yapanada Güvenmediğim hiçbirşeyi hiç kimseye önermem, lütfen deneyin sağlığınıza kavuşun❤
Kalbinize baktılar hic bendede aynı ağrı var kalbimde delik varmış ciğer ve kaburgama ağrı yapıyor hiç iş güç yaotirmiyirHamilelikte şekerim çıktı aynı zamanda kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Sonra idrar enfeksiyonu çıktı sürekli hastaneye yatmak zorunda kaldım bir sürü antibiyotik ilaç. Yani bir hamilelik ne kadar zor geçebilirse o kadar zor ve sancılı geçti benim için.
34. Haftamda karaciğer enzimlerim yükseldi ve hellp sendromuyla sezeryana aldılar apar topar hayatımda yaşadığım en kötü mide ve sırt ağrısını yaşadım benzetme bile yapamıyorum o kadar kötü bir ağrı nefes alamıyordum.
Bunları anlattım asıl sorunum doğumdan sonra başladı. Sol tarafımda memenin alt kısımından kaburga bölgesinde şiddetli ağrılar yaşıyorum. Gitmediğim bölüm ve doktor kalmadı kimse çözemedi. Çekinmediğim ultrason mr tomografi kalmadı. Reflüdür diyen mi ararsın dalaktır diyen mi. Hellp sendromu dalak ve karaciğerimde büyüme yaptı ama bunun ağrı yapmayacağını söylüyor doktorlar. En son tomografi sonucundan sonra kaburgada hafif çatlaklar olabileceğini söylediler fizik tedavi önerildi. Ama yok yok hiçbir şekilde geçmiyor ağrılarım ağrı kesici de geçirmiyor. Özellikle regl dönemlerinde ve ev işi, biraz fazla yürümek çocuğu kucağımda uyutmak gibi basit eylemlerde ağrım arşa çıkıyor. Çoğu zaman ağlaya ağlaya uyudum. Bugünde onlardan biri. Çok zor durumdayım çokta korkuyorum. Doğum yapalı 13 ay olmak üzere. Artık dayanmıyorum psikolojik olarakta yıprandım. Bu durumu yaşayan bilen var mı nolur bana yardımcı olsun. Bu konuda yardımcı olabilecek doktor biliyorsanız lütfen yazın maddi manevi çok yordu gittiğim doktorlar beni ve anlamadılar bile
Okuyanlara teşekkür ediyorum