Nolur bakın kızlar

İnşallah ya 1 buçuk senedir deniyoruz hiç pozitif göremedim çok ta korkuyorum yalancıdır diye pazartesi tekrarlicam bakim
Bnde kaset test yaptım ben göremedim ama buraya attım hafif karartı görenler oldu adetime de 4 gün var yani bugünü saymazsak 3 gün var inşallah gebelik pozitiftir 10 gündür adet olacak gibi sancılar çekiyorum

Bnde kaset test yaptım ben göremedim ama buraya attım hafif karartı görenler oldu adetime de 4 gün var yani bugünü saymazsak 3 gün var inşallah gebelik pozitiftir 10 gündür adet olacak gibi sancılar çekiyorum
Bende iki gün önce yaptım böyleydi 1 haftadır bende adet sancısı gibi ara ara sancı geliyordu şuan da aşırı bel ağrım var birde göğüslerim hassas belki psikolojik ama adette olabilir gebelik de bilmiyorum siz ne zamandır deniyorsunuz ilk mi olacak

Eklentiler

• IMG_20250403_010846.webp
    116,6 KB · Görüntüleme: 8
Bnmde böyle işte t kısmında hafif bir karartı var sizinde

Hayır 7 aydır deniyorum ben

Regl zamanimiz aynı zaman gibi inşallah güzel haberler alırız
Ay inşallah ya hayırla bu haberleri alalım ama çok fena adet sancıları var her an adet olacakmış gibi ve ıslaklık hissediyorum sürekli kontrol ediyorum kanama mı diye ama değilmiş hep beyaz akıntı oluyor

Ay inşallah belirtilerimiz de benziyor testi ne zaman tekrarlicaksin kan mi vereceksin

Ay inşallah belirtilerimiz de benziyor testi ne zaman tekrarlicaksin kan mi vereceksin
Kan vermeye şuan için gidemem çünkü ayağım alçıda ama eşimden erken test istedim iki tane birini yarın sabah yapcam diğerini de adet günümde veya bir gecikmeli günde

Sizin ağrılarınız kasıkta mı rahimde mi bir yerde okudum adet sancıları çekiyorum ama rahimde hissediyorum diye oysa ben direk kasık ve karın kısmında hissediyorum

Amiin Allahım amin testime bakar mısınız sizde hafiften karartı görecek misiniz acaba adete 4 gün var bu arada
Bence geçikme bekleyin biraz kaç gün sonra test yapın canım tam belli değil çünkü çok böyle yanıltıcı bir gölgekenme var

Bence geçikme bekleyin biraz kaç gün sonra test yapın canım tam belli değil çünkü çok böyle yanıltıcı bir gölgekenme var
Evet ya bnm yaptığım kaset testti 2 tane erken alcam birini sabah yapcam birini de adet olmazsam gecikince yapcam

Evet ya bnm yaptığım kaset testti 2 tane erken alcam birini sabah yapcam birini de adet olmazsam gecikince yapcam

Sizin ağrılarınız kasıkta mı rahimde mi bir yerde okudum adet sancıları çekiyorum ama rahimde hissediyorum diye oysa ben direk kasık ve karın kısmında hissediyorum
Benim de kasik ve karında ama 3 4 gün önce daha fazlaydı şuan okadar yok sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var bende pazartesi yapcam bakalım ne olacak yarın sonucu paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…