Nolur bakın kızlar

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
187
32
13
20
Kızlar adetim 4 . Gün oldu geçeli test yaptım çok ince bir silik çizgi, çıktı ben bile zor görüyorum yani, hayalet, giti ama 5 dk içinde çıktı sizce var mıdır sizde bakar mısınız testlere
1000056456.webp
1000056451.webp
1000056452.webp

Pardon 4 gün gecikti yazmışsın bence pazartesiye kadar bekle Bir kan testi ver yada yarın da verebilirsin 4 gün gecikmiş zaten

Benim de 4-5 gün gecikti yarın kan testi vericem aynı senin gibi erken gebelik testi çok silik çizgi çıktı

Pardon 4 gün gecikti yazmışsın bence pazartesiye kadar bekle Bir kan testi ver yada yarın da verebilirsin 4 gün gecikmiş zaten
Evet canım 4 gün geçti bügünle hayalet çizgi çıktı bilmiyorum çok heycanlıyım korkuyorum da birşey çıkmaz diye

Bende senin gibi korkuyorum ama yine de kendimi artık strese sokmama kararı aldım çünkü stres olacağı varsa da engel oluyor herşey gonlumuzce olsun inşallah 🙏 hadi yarın verelim kan testlerini negatif çıkarsa da en azından önümüzdeki döneme bakarız artık

Bende senin gibi korkuyorum ama yine de kendimi artık strese sokmama kararı aldım çünkü stres olacağı varsa da engel oluyor herşey gonlumuzce olsun inşallah 🙏 hadi yarın verelim kan testlerini negatif çıkarsa da en azından önümüzdeki döneme bakarız artık
Haklısın canım hakımızda hayırlısı

Adet geçikmesinin 5 . Günü canım gidip kan vercem bakıyım ne cıkcak umutsuzum ama bilmiyorum
Rabbim inşallah bayram sevinci yaşatır pcos falan varmı belkide geç döllenme olabilir ama testte gördüm kıl gibi ince var sevindirmek istemem ama inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya

Pços yok canım günü gününe olurdum işte bilmiyorum ki iki tane test yaptım silik ve hayalet çizgi cıktı iki tane yaptım hiç, birşey çıkmadı ama, adetim 5 gündür geçikiyo anlamadım birşey bu durumdan duan icin Allâh razı olsun 🙏

Back
X