Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin geciktimi yada kaç gün var canımCvp veren yokmu![]()
Şu an negatif maalesefKızlar adetim 4 . Gün oldu geçeli test yaptım çok ince bir silik çizgi, çıktı ben bile zor görüyorum yani, hayalet, giti ama 5 dk içinde çıktı sizce var mıdır sizde bakar mısınız testlere Eki Görüntüle 3562468 Eki Görüntüle 3562470 Eki Görüntüle 3562469
Evet canım 4 gün geçti bügünle hayalet çizgi çıktı bilmiyorum çok heycanlıyım korkuyorum da birşey çıkmaz diyePardon 4 gün gecikti yazmışsın bence pazartesiye kadar bekle Bir kan testi ver yada yarın da verebilirsin 4 gün gecikmiş zaten
Korkma canım benim bu ay olmazsa bidaha ki ay olur bilmiyorum zor ama umut etmek güç verirEvet canım 4 gün geçti bügünle hayalet çizgi çıktı bilmiyorum çok heycanlıyım korkuyorum da birşey çıkmaz diye
Haklısın canım hakımızda hayırlısıBende senin gibi korkuyorum ama yine de kendimi artık strese sokmama kararı aldım çünkü stres olacağı varsa da engel oluyor herşey gonlumuzce olsun inşallahhadi yarın verelim kan testlerini negatif çıkarsa da en azından önümüzdeki döneme bakarız artık
Ben gördüm yanlış görmediysem var gibi bence aşırı silik yok denecek kadar hatta ne durumdasınız inşallah vardırKızlar adetim 4 . Gün oldu geçeli test yaptım çok ince bir silik çizgi, çıktı ben bile zor görüyorum yani, hayalet, giti ama 5 dk içinde çıktı sizce var mıdır sizde bakar mısınız testlere Eki Görüntüle 3562468 Eki Görüntüle 3562470 Eki Görüntüle 3562469
Adet geçikmesinin 5 . Günü canım gidip kan vercem bakıyım ne cıkcak umutsuzum ama bilmiyorumBen gördüm yanlış görmediysem var gibi bence aşırı silik yok denecek kadar hatta ne durumdasınız inşallah vardır
Rabbim inşallah bayram sevinci yaşatır pcos falan varmı belkide geç döllenme olabilir ama testte gördüm kıl gibi ince var sevindirmek istemem ama inşallah güzel haberlerle gelirsin burayaAdet geçikmesinin 5 . Günü canım gidip kan vercem bakıyım ne cıkcak umutsuzum ama bilmiyorum
Canım nasılsın son durum nedir test yaptın
Rabbim inşallah bayram sevinci yaşatır pcos falan varmı belkide geç döllenme olabilir ama testte gördüm kıl gibi ince var sevindirmek istemem ama inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya
Yok canım test yapmadım hasta da olmadım, gidip kan vercem, heraldeCanım nasılsın son durum nedir test yaptın mı?