- Konu Sahibi Blackdaisy27
Merak edip bu konuyu kafaya takan yeni ameliyat olmuş olanlar için güncelleme yapmak istiyorum fotoğraf ekleyeceğim 1.5 ay oldu ve eski burnumdaki inceliğin geri gelmeyeceğini kabullenerek ilk haftalardaki kemik sandığım şeyin ödem olduğunu anladım. İlk fotoğrafla ikinci arasında 1 ay var
Bence burnun çok güzel olmuş, tabi önemli olan senin beklentinin karşılanması, ben de doktoruma özellikle kayık gibi kavisli burun istemiyorum dümdüz istiyorum demiştim, o erkek burnu oluyor dedi bana ama yinede istediğimi yaptı, hatta ameliyat sonrası da ben beğenmedim dedi:) ama ben beğendim çünkü istediğim oydu. Senin soruna gelecek olursak biraz daha inecek orası, eskisi kadar olamaz çünkü eskisinde üste doğru çıkıntı yapan kemer olduğu için ışıkta sanki inceymiş yanılgısı veriyor ama aslında aynı, istersen sana özelden kendi fotolarımı atarım ne kadar indiğini görmen için. Bu arada burun ucu da iniyor tabi doktorun yaptığı işleme bağlı ama benim de burnumun ucu düşüktü ilk başta ben de senin gibi çok kalkık demiştim ama sonra düştü. İkinci işlem için ne kadar beklemeni söyledi bilmiyorum ama çok acele etmemeni tavsiye ederim.