Nolur bakar mısınız bu ödem mi (fotoğraflı)

Merak edip bu konuyu kafaya takan yeni ameliyat olmuş olanlar için güncelleme yapmak istiyorum fotoğraf ekleyeceğim 1.5 ay oldu ve eski burnumdaki inceliğin geri gelmeyeceğini kabullenerek ilk haftalardaki kemik sandığım şeyin ödem olduğunu anladım. İlk fotoğrafla ikinci arasında 1 ay var

Bence burnun çok güzel olmuş, tabi önemli olan senin beklentinin karşılanması, ben de doktoruma özellikle kayık gibi kavisli burun istemiyorum dümdüz istiyorum demiştim, o erkek burnu oluyor dedi bana ama yinede istediğimi yaptı, hatta ameliyat sonrası da ben beğenmedim dedi:) ama ben beğendim çünkü istediğim oydu. Senin soruna gelecek olursak biraz daha inecek orası, eskisi kadar olamaz çünkü eskisinde üste doğru çıkıntı yapan kemer olduğu için ışıkta sanki inceymiş yanılgısı veriyor ama aslında aynı, istersen sana özelden kendi fotolarımı atarım ne kadar indiğini görmen için. Bu arada burun ucu da iniyor tabi doktorun yaptığı işleme bağlı ama benim de burnumun ucu düşüktü ilk başta ben de senin gibi çok kalkık demiştim ama sonra düştü. İkinci işlem için ne kadar beklemeni söyledi bilmiyorum ama çok acele etmemeni tavsiye ederim.

Bu konuyu eskiden açmıştım ben revizyon oldum 3. Ayimda odemler de gitti baya ama beklentimi karsilamadi doğal bi burun olsa da ilk haline dönüp ya hiç bulasmamayi ya da beni dinleyen bi doktor bulmayı isterdim. Doktor bana "kusura bakma benim değil senin estetik algin önemliymiş " demişti revizyonumu yaparken. 1.5 yil olacak depresyondayim ahımı aldın desem beddua etmek de istemiyorum aslında iyi biri. Benim sanssizligim aceleciligim diyip geciyorum. Revizyon olup burnumun kemer kısmını yükseltmek istiyorum ama param yok. Dolgu için bi doktorla görüşeceğim inşallah olur

Bence burnun çok güzel olmuş, tabi önemli olan senin beklentinin karşılanması, ben de doktoruma özellikle kayık gibi kavisli burun istemiyorum dümdüz istiyorum demiştim, o erkek burnu oluyor dedi bana ama yinede istediğimi yaptı, hatta ameliyat sonrası da ben beğenmedim dedi:) ama ben beğendim çünkü istediğim oydu. Senin soruna gelecek olursak biraz daha inecek orası, eskisi kadar olamaz çünkü eskisinde üste doğru çıkıntı yapan kemer olduğu için ışıkta sanki inceymiş yanılgısı veriyor ama aslında aynı, istersen sana özelden kendi fotolarımı atarım ne kadar indiğini görmen için. Bu arada burun ucu da iniyor tabi doktorun yaptığı işleme bağlı ama benim de burnumun ucu düşüktü ilk başta ben de senin gibi çok kalkık demiştim ama sonra düştü. İkinci işlem için ne kadar beklemeni söyledi bilmiyorum ama çok acele etmemeni tavsiye ederim.
Atar mısınız merak ettim

Resimlerde iyi duruyor ama tabi canlı görmek lazım benimde kemer alındıktan sonra önden daha geniş bi görüntü oluştu bu galiba genelde oluyor
Benim de aynı bakin. Ilk foto su anki hali. İkinci foto eski halim

Eklentiler

• 1000167609.webp
    1000167609.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 693f1b64-1e9f-4856-9f6c-23d2953d96fd-1_all_24939.webp
    693f1b64-1e9f-4856-9f6c-23d2953d96fd-1_all_24939.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 39
Keşke ilk halinden sonra revizyon olmasaydiniz o burun ucu altı ay sonra düşecekti
Ben o fotoyu kemer gittikten sonra burnun kalın göründüğünü söyleyen arkadaş için koydum haklı diye. Burun ucum dusmeyecekti doktorun tekniği dusmeyecek sekildeymis yıllar sonraki hastalarının bile dusmemis ve kendi düşeceğini kabul etse revizyon yapmazdı baya basit bi islemdi 30 dk sürdü zaten ama burun ucum biraz daha düşüp ilk haline dönsün istiyorum

Herkse merhaba, 2 hafta önce ameliyat oldum biliyorum çok erken ve ödemlerim var fakat tecrübeli kişilere sormak istediğim bi şey var. Eski burnum çok küçük önden güzel ama gülünce çok aşağı düşüyordu ve yandan kemerliydi bu yüzden ameliyat oldum kemerden ötürü. Burun deliklerim eskisine göre bir tık görünüyor fakat düştükçe eskisine benzeyecegini düşünüyorum. Arkadaşlar bu yeni burnumun bu kadar kalın olması özellikle burun sırtı ve kaş arasının bu kadar kalın olması ödem mi? Eski burnuma bakar mısınız ne kadar ince ve yenisi çok kalın görünüyor. Nolur bi şey diyin ödem mi bu ve inince eskisi gibi olur mu sonuçta kemiği kalinlastirma gibi bi işlem yapılmıyor???? İlk üç fotoğraf eski burnum, son üç fotoğraf yeni burnum
Merhabalar bende 2 yıl önce burnumu yaptırdım.Şahsen şuan bi sıkıntı yok sadece bi tık burnumun ucu düştü gibi sizede oldu mu bu?

Merhaba çok geçmiş olsun.. acaba istanbulda iseniz fiyat ve doktor bilgisi verir misiniz. Bende yıllar önce olmuştum ama fazla memnun değilim burnumdan :(

Herkse merhaba, 2 hafta önce ameliyat oldum biliyorum çok erken ve ödemlerim var fakat tecrübeli kişilere sormak istediğim bi şey var. Eski burnum çok küçük önden güzel ama gülünce çok aşağı düşüyordu ve yandan kemerliydi bu yüzden ameliyat oldum kemerden ötürü. Burun deliklerim eskisine göre bir tık görünüyor fakat düştükçe eskisine benzeyecegini düşünüyorum. Arkadaşlar bu yeni burnumun bu kadar kalın olması özellikle burun sırtı ve kaş arasının bu kadar kalın olması ödem mi? Eski burnuma bakar mısınız ne kadar ince ve yenisi çok kalın görünüyor. Nolur bi şey diyin ödem mi bu ve inince eskisi gibi olur mu sonuçta kemiği kalinlastirma gibi bi işlem yapılmıyor???? İlk üç fotoğraf eski burnum, son üç fotoğraf yeni burnum
Buruna önden o inceliği veren kemer görüntüsü. O törpülenince maalesef burun sırtı önden biraz daha genişliyor. Ama 1 yıl sonra şuankinden daha kibar duracak tabi şuan şişkin olduğu için daha kaba geliyordur gözünüze. Böyle de gayet iyi ama doğallaşacak korkmayın

Back
X