- 21 Kasım 2012
- 9.043
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Kv ile ben küsmedim ki kendi küstü bana. Defalarca barışmak için çabaladım annem dahi ayağına gitti aramızı düzeltmek için, eşim de gitti konuştu nuh dedi peyfamber demedi. Telefonlarımı açmadı.Bir kere konuştuk onda da demediğini bırakmadı kinini kustu ağzına geleni saydı iyice koptuk zaten. Benim de bir gururum var sonuçta. Ve bunları ortada hiç bir sebep,söz,saygısızlık yokken yaptı. İnanılmaz kırıldım, depresyona girdim aylarca tedavi gördüm.Benim hakkımda böyle düşünmüş olmasına o kadar şaşırdım ki şok geçirdim. Meğer yüzüme gülerken benden nefret edermiş. Eşimi de annesiyle konuşsun diye ben gönderdim, yani beni reddeden hep kv. Telefon konuşmamızı da birebin katarak herkese anlattığı için asla teke tek karşı karşıya gelmek istemiyorum.Ok ben yerinizde olsam biraz kurnaz olurdum,görüşmesine teşvik edin şu durumda kv haklı çıkıyor değil mi doldurmak için fazlaca gerekçesi de oluyor hak ediyorsunuz demiyorum yanlış anlaşılmasın!
Eşiniz bu duruma şaşırır,ve sizin açınızdan bakmaya da çalışır....Hem ölümlü dünya küs kalmayın kimseyle....
Bende bunu anlayamıyorum afedersiniz eşek kadar adam, daha neyini elinde tutacakmış. Ama inanırım var malesef böyle anneler. Benim arkadasım da 35 yaşında, nişanlısı aynı yaşta doktor olmasına rağmen , annesi istemedi diye evlenemedi, arkadasım da bıraktı mecbur.Evet annemle babam arasında da aynı şekilde yaş farkı var ve hiç mi hiç anlaşyamadılar ah salak kafam örnek alsana. Hiç biri de bana kızım napıyorsun demedi. Aslında biz çok mutluyduk ama kv yüzünden eşimden soğudum resmen. Ona nasıl inanır da bana böyle davranır diye aklıma geldikçe hazmedemiyorum. Son zamanlarda eşim değişti gibi benim tarafımda gibi ama hala emin değilim çünkü kv inatçı biri gecenin 11 inde dahi eşimi arar çekinmez. Baskın bir karakter yıllarca avcunun içine almış eşimi şimdi hazmedemiyor ben elinden aldım gibi geliyor ona.
Aralarında nasıl bir ilişki varsa daha doğrusu nasıl bir bağlılık eşim evlenene kadar hep ailesiyle yaşamış, evlenince de uzaklaşmadı sonuçta. ama bir türlü kv yi memnun edemedim,tüm aileme beni şikayet etmiş kaşının üstünde gözün var diyecek neredeyse her hareketimi beynine yazmış anlam çıkarmış hepsi de kötü manada tabi. kv takıntılı bir insan, psikolojik sorunları var ama bunlar bana yaptıklarını meşru kılmaz sonuçta. sayesinde bende de psikoloji kalmadı:) bizi yönetmek istiyor, gelin gidin şunu yapın bunu yapın hepsi onun dediği gibi olsun istiyor. eşimin sesi çıkmıyor ama anladı mı emin olamıyorum işte bu benden gizli aileyle görüşüyorsa eğer ikili oynuyor demektir...Bende bunu anlayamıyorum afedersiniz eşek kadar adam, daha neyini elinde tutacakmış. Ama inanırım var malesef böyle anneler. Benim arkadasım da 35 yaşında, nişanlısı aynı yaşta doktor olmasına rağmen , annesi istemedi diye evlenemedi, arkadasım da bıraktı mecbur.
Siz bu durumda biraz sakin olmaya çalışın, başka bir sorununuz yoksa kayınvalideyi sallamayın, eşiniz de görüşürse görüşsün, inşallah ikinizin bir aile olduğunuzu anlar da karıştırmaz annesini. Yaşı gereği aklını başına toplayacaktır artık diye umut ediyorum
Kvde konusunda diyebileceğim tek şey politik davranmak. Ne dünürü küstür ne kızı ver mantığı ile yaklaşıp , anne sen çok iyisin çok haklısın deyip bildiğini okumak Lazım
ilk paragraftaki örnek gibi işte bu zamana kadar annesi istemedi diye benden önce yaşadığı olaylar var. ben geçmişi kurcalamayı sevmediğimden üstünde durmamıştım ama keşke kurcalasaymışım çok önemli işaretler vardı çünkü.Bende bunu anlayamıyorum afedersiniz eşek kadar adam, daha neyini elinde tutacakmış. Ama inanırım var malesef böyle anneler. Benim arkadasım da 35 yaşında, nişanlısı aynı yaşta doktor olmasına rağmen , annesi istemedi diye evlenemedi, arkadasım da bıraktı mecbur.
Siz bu durumda biraz sakin olmaya çalışın, başka bir sorununuz yoksa kayınvalideyi sallamayın, eşiniz de görüşürse görüşsün, inşallah ikinizin bir aile olduğunuzu anlar da karıştırmaz annesini. Yaşı gereği aklını başına toplayacaktır artık diye umut ediyorum
Kvde konusunda diyebileceğim tek şey politik davranmak. Ne dünürü küstür ne kızı ver mantığı ile yaklaşıp , anne sen çok iyisin çok haklısın deyip bildiğini okumak Lazım
Anlıyorum aynı arkadasımın ayrıldığı nişanlısının annesi gibi demekki. Ama artık evlenmişsiniz, adam da biraz daha anladı , iyi gibi diyorsunuz, kaynanayı da çok kafanıza takmamaya çalışın, biliyorum çok zor , ama deli gibi düşünün, normal bir insanmış gibi düşünüp dediklerinden etkilenmeyin, he he diyip geçin canınızı sıkmayın, dedikleri de bir kulağınızdan girip diğerinden çıksın . İnşallah eşinizle huzuru bulabilirsinizilk paragraftaki örnek gibi işte bu zamana kadar annesi istemedi diye benden önce yaşadığı olaylar var. ben geçmişi kurcalamayı sevmediğimden üstünde durmamıştım ama keşke kurcalasaymışım çok önemli işaretler vardı çünkü.
teşekkür ederim.dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum ama artık o kadar bunalmışım ki hani gırlakta yani en ufak bir şeyde gemileri yakacakmışım gibi hissediyorum. kv direkt benle asla konuşmaz çünkü beni insan yerine koyup muhatap olmaz:) varsa yoksa herşeyi oğluşuyla halleder. ben hep başkalarından duydum söylediklerini. gerçi birebir de söyledikleri bana dediğim gibi telefonda...keşke biraz annem falan beni uyarsaydı baştan resmen hiçbişi söylemeden patır kütür evlendirdiler beni. annemin desteğini alamadım zaten hayatımda hiç bir konuda.tek korkum eşimin ANLAMIŞ GİBİ GÖRÜNÜP ASLINDA ANLAMAMIŞ OLMASI İHTİMALİAnlıyorum aynı arkadasımın ayrıldığı nişanlısının annesi gibi demekki. Ama artık evlenmişsiniz, adam da biraz daha anladı , iyi gibi diyorsunuz, kaynanayı da çok kafanıza takmamaya çalışın, biliyorum çok zor , ama deli gibi düşünün, normal bir insanmış gibi düşünüp dediklerinden etkilenmeyin, he he diyip geçin canınızı sıkmayın, dedikleri de bir kulağınızdan girip diğerinden çıksın . İnşallah eşinizle huzuru bulabilirsiniz
ahhh aynen bu anlattıklarım sadece evliliğim. bunun iş hayatı, aile hayatı kısmı da var oralar da zaten sorunlarla dolu. hiç bir açıdan yüzüm gülmüyor. sağlığım da bozuldu. eşime soruyorum açıkça bana söyledikleri; kendimi camdan mı atmam lazım kanıtlamak için, düzeltiyoruz işte bak... klasik bir odun oldu iyice. evlenmeden önce de sırf beni elde etmek için yalandan romantiklik vs yaptı....evlenince şaka yollu artık benim tapulu malımsın dedi ya böyle de gerikafalı bir öküz ay sinirlendimhayatına o kadar çok ağırlık binmiş ki kaldıramıyorsun bazı şeyleri sanki ..
eşin ailesi ile görüşsün ilişkilerine sen karışma .. kendini iyi analiz et eşini seviyor musun ve sevdiliğine inanıyor musun bunu ona açıkca sor
10 yastan fazla fark var arada ama adam hala kendi ailesini idare edecek olgunlukta degil ve annesinden direktif aliyorsa, evlilik icin o mucadele vermiyorsa zor.10 yaştan fazla diyeyim...
evet bunu istedim ama son dakikada aksilik çıktı gidemedik, izin konusu sıkıntı bizde ha deyince yapamıyoruzAslında eşinizle bir ufak tatil planlasanız , eğer ki iş yeri izni ve maddi durum el veriyorsa yani boşanacak kadar büyük sorunlarınız olmayabilir belki bu en kolay , en son yol..
Bir iki gün kaçın bir yerlere romantik ortam olur
Başbaşa kendinizi dinlersiniz en azından bunu denemedim yapmadım dememiş olursunuz
bu konu aramızda tabu gibi ne zaman konuşmaya çalışsam karşılık alamıyorum sanki yarasını deşiyor gibiyim. ilk zamanlar hiç sıkıntı yoktu ne zaman bu aile meseleleri başladı hayatımızın her alanında olduğu gibi bu alanında da her şey mahvoldu malesef.cinsellik kötü ise mişletin esin cok iyi laflarına bakmayaaksın. ama bu cinselliğin nasıl kötü oldugunada baglı.yani belki morali boxukken adapte olanıyordur
işte veriyor mu vermiyor mu emin olamıyorum ki...şu an veriyor gibi ama içim hiç rahat değil.10 yastan fazla fark var arada ama adam hala kendi ailesini idare edecek olgunlukta degil ve annesinden direktif aliyorsa, evlilik icin o mucadele vermiyorsa zor.
evet buna cesaret edemiyorum belki de...çalışıyorum maddi özgürlüğüm var ama başım sıkışınca yanına koşacağım kimsem yok.ne ailenizle ne eşinizle. sizin tek ve hür olup gerçek hayatı yaşamaya ihtiyacınız var. evlilik evlilik değil, aile aile değil. kendi yolunuzu çizin ve hamile kalmayın.
beni tutan içinde bulunduğumuz ülke. korkuyorum. dul damgası yemekten, erkeklerin aç köpek gibi peşimde dolanacaklarından, bir çok şeyden. küçük bir yerde yaşıyorum her şey anında yayılıyor benim eşimden ayrılmam demek bulunduğumuz şehrin yarısının bilmesi demek, abartmıyorum. pişman olmaktan korkuyorum. bir çok şeyden korkuyorum. yanlış karar vermekten...Adam ile 10- 15 yaş farkı var ve sizi cinsellikle cezalandırabilen o.
Seviyor mu ondan bile emin değilsiniz, 5 yıl dolmasına rağmen bu evliliğe bir çocuğu bile düşünemiyorsunuz henüz.
Sizi tutan nedir, ben anlamadım şahsen. Elin kocaları daha mı iyi sorgulamasını hiç anlamıyorum. Sonuçta koca dediğin zatın bir azimi şartları sağlaması lazım. Sizinki sizin için gerekli şartları sağlıyor mu bunu kendiniz değerlendirmelisiniz; yoksa bu yaşta bir insanı törpüleyip istediğiniz kalıba sokabileceğinizi sanmıyorum.
İzin günleriniz aynıysa eğer günü birlik bile yakın çevreye gidebilirsiniz Aslında bu size iyi gelecektirevet bunu istedim ama son dakikada aksilik çıktı gidemedik, izin konusu sıkıntı bizde ha deyince yapamıyoruz
Elalem icin yasadigin surece mutsuz olursun.yanimda bir kocam ailem dayanacak biri olsun dedikce mutsuz olursun.tek basina bireysin mutlu olman icin yada kotu gunlerini asmak icin kimseye ihtiyacin yok.haa olsa iyi olurdu ama bunu zorunlu hale getirip yasarsan bagli degil bagimli olursun ki bu cok kotu bir hastaliktir iste aldatilip dovulup itilen kadinlar bagimliliktan dolayi gidemezler guclu ol dik dur bir karar al ve uygula hayat beklemez bu adam kotu demiyorum bosan demiyorum ama sorunlari cozmeden iliski hep kisir dongude kalir bencebeni tutan içinde bulunduğumuz ülke. korkuyorum. dul damgası yemekten, erkeklerin aç köpek gibi peşimde dolanacaklarından, bir çok şeyden. küçük bir yerde yaşıyorum her şey anında yayılıyor benim eşimden ayrılmam demek bulunduğumuz şehrin yarısının bilmesi demek, abartmıyorum. pişman olmaktan korkuyorum. bir çok şeyden korkuyorum. yanlış karar vermekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?