Merhaba arkadaşlar. Ben 1-1 buçuk senelik evliyim . Evimin herşeyini çok beğenerek ve severek aldım hiç birşeyime keşke demiyorum çok şükür. Benim sorunum eşimin yengesinin sürekli benim evimde yada üzerimde gördüğü şeylerin birebir aynısını alması veya yaptırması :/. Yengesi aslında iyi bir insan ama ben böyle şeyleri abartilmadigi sürece takıntı edecek bir insan da değilim . Benim koltuklarim kül gri ve krem chester . Modeli biraz değişik. Kadın tuttu bunun aynı renk aynı kumaşını köşe modelini eve yaptırdı . Benim koltuklarimda birden bire sorun çıktı garantiye gitmek zorunda kaldılar 1 aydır koltuksuzum . Ve kirlentlerim evde kaldı lacivert modelli bı kirlentim var fotoğrafını çekti bende yaptıracağım bunu diye hiç sormadan ayrıca çamaşır makinemin aynısını bile aldı ne yaptı ne etti aldırdı onuda
. 23 ünde doğum günümdü eşim cartier bilezik aldı . Normalde yengesi zevkimi begendigi için güzel mi alayım mı diye bana danışır beraber karar verir ederiz ve bilezigimi görür görmez bende bundan alacağım bilekligimi bozdurup dedi o an kendi kendine karar verip konuştuğunu anladım ve kayınvalidem ile şok olduk
telefonumun rengi mavi . Aynı modelin moru kızında var bana diyor bunu sen al seninkini bana ver
tabiki böyle birşey yapmayacağım telefonumu ona satmak için sürekli sıkıştırıyor. Çok sıkıldım arkadaşlar artık inanın rahatsız edecek duruma getirdi abarttı. Bu duruma nasıl son verebilirim kalp kırmadan veya ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz kadını artık evime sokmak gelmiyor içimden birşeyi daha görüp alcam diyecek diye
hevesle seçiyoruz sonuçta daha çok yeni evliyim ve özellikle bilezik konusu beni çok rahatsız etti bilezigimde normalde onun asla hoşuna gitmeyecek bir model amaç taklit etmek
kusura bakmayın uzun oldu ama yardımcı olun bana hanimlarr