- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.017
- 548
- Konu Sahibi gamzeliim00
-
Eşim çok böbürleniyor konusundaki "bilezikli kolum ağrıyor" repliği aklıma geldi .Bundan sonra insanlarla sohbetim şu şekilde olacak; "Kolum ağrıyor canım..bilezikli kolum ağrıyorİlk okuyunca ben de orjinal sertifikalılardan zannettim bı içim hopladi ama kuyumcu cakmasıymıs allahtangerçi o bile nerden baksan 7-8 bindir ama olsun, 80bin fark var arada, fesatlanmama yetmedi
Amaaa bak hizmet ayağına geldi..artık kuyumcu sektöründe eşi atölye bölümünde çalışan dostlarımız var..sen külçe altını al gel kaç cartier çıkar bölüşürüzKonu tüm iştahımı azdırdı durduk yere.
Uzun zamandır ara verdiğim mücevher sektörüne bir göz atayım dedim, atmaz olsaydım keşke.
Ne bir şey beğenilir ne alınır, orijinal sıfırlara zaten hesap makinesi lazım beynim karıştı, ikinci elin aşağı kalır yanı yok, taş desek kaya fiyatı, aşkımı yastığıma gömüp uyuyacağım ve tozlu rafına geri kaldıracağım, asabım bozuldu
Ben yurt dışında yaşıyorum ve tabi ki buralarda ötv, lüks tüketim vergisi bla bla bla... yok. İsviçre ve Singapur Cartier resmi siteleri.32 nerde, hemen site istiyorum, yok öyle bir şey yahu 4 bin dolar ayol inceciği.
Evet ..buraya cartier bileklik getirip oraya pazardan aldığın kıyafetler ile b.m den aldığın makarnaları götürürsün bavullaBen yurt dışında yaşıyorum ve tabi ki buralarda ötv, lüks tüketim vergisi bla bla bla... yok. İsviçre ve Singapur Cartier resmi siteleri.
Acaba bavul ticaretine mi başlasamBizim sülalenin tüm istediklerini tatilden tatile alıp getiriyorum zaten buralardan.
Bavul ticareti yapacaksan et getir, sucuk, peynir filan getir...oralarda çok ucuz,burda kârını ekleyip kapış kapış satarsın... millet açlıktan kıvranıyor, getirdigin cartierler elinde kalır kimse dönüp bakmaz, demedi deme, sucuk getir..Ben yurt dışında yaşıyorum ve tabi ki buralarda ötv, lüks tüketim vergisi bla bla bla... yok. İsviçre ve Singapur Cartier resmi siteleri.
Acaba bavul ticaretine mi başlasamBizim sülalenin tüm istediklerini tatilden tatile alıp getiriyorum zaten buralardan.
Yazık üzülüyorum ülkenin haline. İsviçreli arkadaşım fiyatları yüksek bulduğu için alış veriş yapamadı buradan düşünün. Za.., Man..H&. başta olmak üzere şaşırdı kadın fiyatlara. Hele Ma... and Sp...r Türkiye fiyatları noluyor ya dedirtiyor.Evet ..buraya cartier bileklik getirip oraya pazardan aldığın kıyafetler ile b.m den aldığın makarnaları götürürsün bavulla
Bence umursamayin yani sizin yapabileceginiz bir şey yok bu onun sorunu. Mümkün mertebe az gorusurdum hepsi buMerhaba arkadaşlar. Ben 1-1 buçuk senelik evliyim . Evimin herşeyini çok beğenerek ve severek aldım hiç birşeyime keşke demiyorum çok şükür. Benim sorunum eşimin yengesinin sürekli benim evimde yada üzerimde gördüğü şeylerin birebir aynısını alması veya yaptırması :/. Yengesi aslında iyi bir insan ama ben böyle şeyleri abartilmadigi sürece takıntı edecek bir insan da değilim . Benim koltuklarim kül gri ve krem chester . Modeli biraz değişik. Kadın tuttu bunun aynı renk aynı kumaşını köşe modelini eve yaptırdı . Benim koltuklarimda birden bire sorun çıktı garantiye gitmek zorunda kaldılar 1 aydır koltuksuzum . Ve kirlentlerim evde kaldı lacivert modelli bı kirlentim var fotoğrafını çekti bende yaptıracağım bunu diye hiç sormadan ayrıca çamaşır makinemin aynısını bile aldı ne yaptı ne etti aldırdı onuda. 23 ünde doğum günümdü eşim cartier bilezik aldı . Normalde yengesi zevkimi begendigi için güzel mi alayım mı diye bana danışır beraber karar verir ederiz ve bilezigimi görür görmez bende bundan alacağım bilekligimi bozdurup dedi o an kendi kendine karar verip konuştuğunu anladım ve kayınvalidem ile şok olduk telefonumun rengi mavi . Aynı modelin moru kızında var bana diyor bunu sen al seninkini bana ver tabiki böyle birşey yapmayacağım telefonumu ona satmak için sürekli sıkıştırıyor. Çok sıkıldım arkadaşlar artık inanın rahatsız edecek duruma getirdi abarttı. Bu duruma nasıl son verebilirim kalp kırmadan veya ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz kadını artık evime sokmak gelmiyor içimden birşeyi daha görüp alcam diyecek diye hevesle seçiyoruz sonuçta daha çok yeni evliyim ve özellikle bilezik konusu beni çok rahatsız etti bilezigimde normalde onun asla hoşuna gitmeyecek bir model amaç taklit etmek kusura bakmayın uzun oldu ama yardımcı olun bana hanimlarr
Kullandığınız çamaşır makinası, koltuk size özel üretim değil, yüzbinlerce üretiliyor. Aynısını almasının ne sakıncası var? Aynı şekilde bileklik. O dediğiniz model sizin tasaramınız değil, sizde biyerlerde yada birilerinde görüp almışsınız. Siz alınca sorun olmuyor o alıncamı sorun? Aynısı ondada var diye niye hevesiniz kırılıyor. Nasıl bir ego, hayretBaşlarda gerçekten sorun etmiyordum hatta sorun edilecek bir problem olmadığını düşünüp bazı şeylerde ortak karar veriyorduk. Ama artık ipin ucunu kaçırdık sanırım boyut rahatsız olmaya kadar geldi yerimde olsanız gerçekten gözünüze batar böyle ufak tefek şeyleri asla umursayacak bir insan değilim
Şimdi anladım daha açık olduSiz, normal satış fiyatının üzerine 100-200 ekleyip satabilirsiniz demek istemiştim.
Madem eşinizin işçiliğiymiş , yengenin görmeyeceği başka bir hediye yapabilir yeniden eşiniz.
İlk hediyenin tadı kaçmasa böyle bir şey önermezdim.
Bende hiç umursayacak bir insan değilim aslında canım vallahi sanırım ipin ucu kaçınca rahatsız edici boyuta geldikAlsın canikom boşver. Ben takmazdım
Ego muKullandığınız çamaşır makinası, koltuk size özel üretim değil, yüzbinlerce üretiliyor. Aynısını almasının ne sakıncası var? Aynı şekilde bileklik. O dediğiniz model sizin tasaramınız değil, sizde biyerlerde yada birilerinde görüp almışsınız. Siz alınca sorun olmuyor o alıncamı sorun? Aynısı ondada var diye niye hevesiniz kırılıyor. Nasıl bir ego, hayret
Bakın süpürge beyaz eşya farklı . Onları özellikle yaptırıp alamaz . Ama koltuk sizin elinizde model varsa üretim yerlerinde özel olarak yaptırılabiliyor. Yengenin de tutup koltuğun aynısını yaptırması beni sinirlendirdi . Yoksa çamaşır makinesini bende tavsiye üzerine alıp uzun süre kullanmak isterim ben sadece örnek verdim .Gelinliğimin aynısını ama aynısını alıp benden önce düğünde giyen arkadaşım olduğu için bu tarz konuları çok takmadığımı anladım. Hatta süpürge, beyaz eşyaya kadar aynısını almıştı. Ama bunu dert görmedim. Hatta vay beee demek ki ben iyi seçiyorum dedim. Aynı okulda çalıştığım bir arkadaşım da benim aldığım çoğu şeyin aynısını alır. Hatta şimdi saydım 14 parça çanta ve kıyafetimiz aynı mesela. Basen pişti de oluyoruz ama hiç dert etmedim. Alsam olur mu der, al derim hatta mutlu olurum. O da Eylül alınca çok beğendim, ben de aldım der. Bunu dert olarak görmeyin. Bunun stresini çekmeye değmez.
Öyle yapacağım zaten de sitede egolusun diyenler varAyy hiç sevmem böyle fikir varoşlarını…Ordan burdan görüp kopyala yapıştır yapıp bir de soranlara kendi fikirleriymiş gibi anlatırlar bir de…Ben olsam tatlı tatlı laf sokmadan duramazdım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?