Nolur akıl verin kalp kırmakta istemiyorum:/

İlk okuyunca ben de orjinal sertifikalılardan zannettim bı içim hopladi ama kuyumcu cakmasıymıs allahtan gerçi o bile nerden baksan 7-8 bindir ama olsun, 80bin fark var arada, fesatlanmama yetmedi
Eşim çok böbürleniyor konusundaki "bilezikli kolum ağrıyor" repliği aklıma geldi .Bundan sonra insanlarla sohbetim şu şekilde olacak; "Kolum ağrıyor canım..bilezikli kolum ağrıyor
şekerim ...hani iki cartier bilekliğin yan yana olduğu kolum var ya..çok ağrıyor "

Amaaa bak hizmet ayağına geldi..artık kuyumcu sektöründe eşi atölye bölümünde çalışan dostlarımız var..sen külçe altını al gel kaç cartier çıkar bölüşürüz

Evet ..buraya cartier bileklik getirip oraya pazardan aldığın kıyafetler ile b.m den aldığın makarnaları götürürsün bavulla

Bavul ticareti yapacaksan et getir, sucuk, peynir filan getir...oralarda çok ucuz,burda kârını ekleyip kapış kapış satarsın... millet açlıktan kıvranıyor, getirdigin cartierler elinde kalır kimse dönüp bakmaz, demedi deme, sucuk getir..

Evet ..buraya cartier bileklik getirip oraya pazardan aldığın kıyafetler ile b.m den aldığın makarnaları götürürsün bavulla
Yazık üzülüyorum ülkenin haline. İsviçreli arkadaşım fiyatları yüksek bulduğu için alış veriş yapamadı buradan düşünün. Za.., Man..H&. başta olmak üzere şaşırdı kadın fiyatlara. Hele Ma... and Sp...r Türkiye fiyatları noluyor ya dedirtiyor.
Global ürün Türkiye'de İsviçre'den İngiltere'den daha pahalıya satılıyor.

Okurken ben de orijinal cartier sandim. Aileye bak catur cutur 5bin dolar basabiliyor diye dusundum. bence saticiyla anlasarak (bir de evimde goreyim begenmezsem degistirim) cirkin seyler alin yenge de bunlari gorup kopyalasin sonra çaattt degistirin cirkinle yenge basbasa kalsin.

Bence umursamayin yani sizin yapabileceginiz bir şey yok bu onun sorunu. Mümkün mertebe az gorusurdum hepsi bu

Kullandığınız çamaşır makinası, koltuk size özel üretim değil, yüzbinlerce üretiliyor. Aynısını almasının ne sakıncası var? Aynı şekilde bileklik. O dediğiniz model sizin tasaramınız değil, sizde biyerlerde yada birilerinde görüp almışsınız. Siz alınca sorun olmuyor o alıncamı sorun? Aynısı ondada var diye niye hevesiniz kırılıyor. Nasıl bir ego, hayret

Ayy hiç sevmem böyle fikir varoşlarını…Ordan burdan görüp kopyala yapıştır yapıp bir de soranlara kendi fikirleriymiş gibi anlatırlar bir de…Ben olsam tatlı tatlı laf sokmadan duramazdım sanırım.

Şimdi anladım daha açık oldu işleri çok yoğun haftanın 3 günü eve hiç gelmeden iş yerinde kalarak çalıştığı bile oluyor o yüzden hiç teklif etmedim ilk başta benimde aklıma geldi

Gelinliğimin aynısını ama aynısını alıp benden önce düğünde giyen arkadaşım olduğu için bu tarz konuları çok takmadığımı anladım. Hatta süpürge, beyaz eşyaya kadar aynısını almıştı. Ama bunu dert görmedim. Hatta vay beee demek ki ben iyi seçiyorum dedim. Aynı okulda çalıştığım bir arkadaşım da benim aldığım çoğu şeyin aynısını alır. Hatta şimdi saydım 14 parça çanta ve kıyafetimiz aynı mesela. Basen pişti de oluyoruz ama hiç dert etmedim. Alsam olur mu der, al derim hatta mutlu olurum. O da Eylül alınca çok beğendim, ben de aldım der. Bunu dert olarak görmeyin. Bunun stresini çekmeye değmez.

Ego mu koltuğumu ben hazır aldım yaptırmadım ben niye bir başkasında var demiyorum , üst katımda oturan yenge bizzat aynısını özel yaptırdı çamaşır makinesi ihtiyaç ona kimse birşey demedi zaten bu nasıl bir anlayış bunu da ben anlamadım hayret ! . Hiç biri benim özel tasarımım değil zaten şahsen öyle birşey olsa o zaman kasardım kendimi azcık empati kurun ufak kesimleri okuyarak kimseyi yargılamayın

Bakın süpürge beyaz eşya farklı . Onları özellikle yaptırıp alamaz . Ama koltuk sizin elinizde model varsa üretim yerlerinde özel olarak yaptırılabiliyor. Yengenin de tutup koltuğun aynısını yaptırması beni sinirlendirdi . Yoksa çamaşır makinesini bende tavsiye üzerine alıp uzun süre kullanmak isterim ben sadece örnek verdim .

Öyle yapacağım zaten de sitede egolusun diyenler var egoluymuşum benim başıma gelen şeyden rahatsız olmamın neresi ego . Bu kadar yakın olan birinin herşeyi göz önünde fotoğrafımı çekip evine yaptırıp sokması kimi rahatsız etmez acaba . Herşeyi geçtim başka model yoktu da neden benim koltuğumun aynısını yaptırdı anlamış değilim. Koltuğun özelliklerine parçasına orasına burasına bakarsın evet bu kullanışlı dersin. Birebir aynısını yaptıracak ne var . Sonra kızınca ben egolu oluyorum . Bu ego mu ?

Böyle bir problemin üzerine bana egolu diyen olmuş egolu olduğumu düşünen kimse fikrini bile sunmasın bende ona empati yoksunu der çıkarım . Bunda ego kasacak birşey yok konuyu yanlış anlayıp kendini fitilleyip kimse kendini ortaya atmasın. Ego kasıyor olsaydım buraya sizlere danışmak yerine direk kalp kırarak kadını uyarırdım . Gerçekten buraya sorarak daha güzel pişman edildim bana çözüm yerine daha çok sinir bindirenler var . Şöyle anlayışsız gereksiz yorum kimseden beklemiyorum .

Ben de rahatsız oluyorum böyle şeylerden. Hep görüştüğüm insanla aynı koltuk takımına sahip olmak istemezdim mesela.

Konuşun direkt. Her şeyimiz aynı olmak zorunda değil, senin de zevkin çok güzel falan diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…