- 14 Kasım 2014
- 2.520
- 4.212
- 333
- Konu Sahibi gamzeliim00
-
Senin zevkli tarzına ortak olarak; eşsiz olma durumuna engel oluyor değilmi? Seni öfkelendiren bu aslında. Yalnız koltuğu, bileziği anlarımda; çamaşır makinesi ne ayol? Çamaşır makinesi aynı olsa ne, olmasa neMerhaba arkadaşlar. Ben 1-1 buçuk senelik evliyim . Evimin herşeyini çok beğenerek ve severek aldım hiç birşeyime keşke demiyorum çok şükür. Benim sorunum eşimin yengesinin sürekli benim evimde yada üzerimde gördüğü şeylerin birebir aynısını alması veya yaptırması :/. Yengesi aslında iyi bir insan ama ben böyle şeyleri abartilmadigi sürece takıntı edecek bir insan da değilim . Benim koltuklarim kül gri ve krem chester . Modeli biraz değişik. Kadın tuttu bunun aynı renk aynı kumaşını köşe modelini eve yaptırdı . Benim koltuklarimda birden bire sorun çıktı garantiye gitmek zorunda kaldılar 1 aydır koltuksuzum . Ve kirlentlerim evde kaldı lacivert modelli bı kirlentim var fotoğrafını çekti bende yaptıracağım bunu diye hiç sormadan ayrıca çamaşır makinemin aynısını bile aldı ne yaptı ne etti aldırdı onuda. 23 ünde doğum günümdü eşim cartier bilezik aldı . Normalde yengesi zevkimi begendigi için güzel mi alayım mı diye bana danışır beraber karar verir ederiz ve bilezigimi görür görmez bende bundan alacağım bilekligimi bozdurup dedi o an kendi kendine karar verip konuştuğunu anladım ve kayınvalidem ile şok olduk telefonumun rengi mavi . Aynı modelin moru kızında var bana diyor bunu sen al seninkini bana ver tabiki böyle birşey yapmayacağım telefonumu ona satmak için sürekli sıkıştırıyor. Çok sıkıldım arkadaşlar artık inanın rahatsız edecek duruma getirdi abarttı. Bu duruma nasıl son verebilirim kalp kırmadan veya ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz kadını artık evime sokmak gelmiyor içimden birşeyi daha görüp alcam diyecek diye hevesle seçiyoruz sonuçta daha çok yeni evliyim ve özellikle bilezik konusu beni çok rahatsız etti bilezigimde normalde onun asla hoşuna gitmeyecek bir model amaç taklit etmek kusura bakmayın uzun oldu ama yardımcı olun bana hanimlarr
Benim tarzım bana göre zevkli , bende kendimce eşsiz olmak isterim . Yabancıda görsem tabiki bu beni öfkelendirmez aksine aaa aynısı bende var kız derimSenin zevkli tarzına ortak olarak; eşsiz olma durumuna engel oluyor değilmi? Seni öfkelendiren bu aslında. Yalnız koltuğu, bileziği anlarımda; çamaşır makinesi ne ayol? Çamaşır makinesi aynı olsa ne, olmasa ne
Bu arada ailede durumlar iyi. Onu da çok iyi anladık
Ben anlattıklarınızın çok daha fazlasını yaşadım, yaşıyorum.Ya gülsem mi ağlasam mı bilemedimböyle şeyler için kararsız kalıp siteye yazacağım aklıma asla gelmezdi
Dışardan satın almaya uğraşmasın. Eşinizin alış değeri ne ise üzerine 100-200 koyup; kendisine satıp , kurtulun bence. Hediyenin de tadını kaçırmış.
Telefon vb lafı açılınca da net ve kesin bir dille bu konuşmadan rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Ona bende şaşıyorum eşi nasıl başa çıkıyor diye vallahiBen anlattıklarınızın çok daha fazlasını yaşadım, yaşıyorum.
Bir değil birçok kişide yaşadım hem de.
İlk zamanlar sinir bozucu olsa da, sonradan alıştım lakin özel olarak detaylı yaptırdığım bir şeyin kopyalanması, hala sinirimizi bozmaktadır.
Eğer seri üretim isteseydim, başka yerde görmek isteseydim alırdım, niye uğraşıp yaptırayım?
Bunun bir çözümü yok, insanlar anlamaza yatıyor, benziyor diyor ve geçiyor.
Yalnız hala anlayamadığım detay, o cartier ‘aaa ben de alayım’ diye alınabiliyor mu ya
Konuyu az önce başka yorumla birleştirmişim de , üstüne 100-200 katsam cartieri ben unuturum çünkü eşim kuyumcu atölyesinde kendi yaptığı için işciliksiz geliyorDışardan satın almaya uğraşmasın. Eşinizin alış değeri ne ise üzerine 100-200 koyup; kendisine satıp , kurtulun bence. Hediyenin de tadını kaçırmış.
Telefon vb lafı açılınca da net ve kesin bir dille bu konuşmadan rahatsız olduğunuzu söyleyin.
6 bin dolarlık bilekliği var, peki:)Ona bende şaşıyorum eşi nasıl başa çıkıyor diye vallahigüya dediği 6 bin liralık bilekliği varmışta onu satıp cartier alacak senaryoyu nasıl kuracağını şaşırdı , kaynanamla şok olduk sadece bakakaldik
Aman gece gece asabımı bozdunuz yahu, orjinal sandım ben de.Konuyu az önce başka yorumla birleştirmişim de , üstüne 100-200 katsam cartieri ben unuturum çünkü eşim kuyumcu atölyesinde kendi yaptığı için işciliksiz geliyorgitsin kendi kuyumcudan 4-5 e alsın sinirlerimi hoplatıyor. Tabiki dile getirmekten başka çarem yok sanırım
Dolar değil skdbskdbskdbdk lira TL den bahsediyorum . 6 bin . Çok haklısınız vallahi ama biraz düşünceli olmak lazım günümüze uymayan eşyalarını değiştirme düşüncesi varsa mağazalarda chester kaynıyor , kuyumcularda görmediğim çeşit çeşit CARTİERLER6 bin dolarlık bilekliği var, peki:)
Güneydoğu falan herhalde yaşadığınız yer aksjsjsjs
Aklım almadı biran, nasıl bir altın o diye
Dediğim gibi, değişmez bu tipler.
Hem özeniyordur hem de yeni evlisiniz, sonuç olarak şuan moda olan her şey sizde, ondakiler pek uymuyor olabilir günümüze ve kendi de şuanın trendlerinden pek haberdar değildir.
Gülüp geçmekten başka çare yok.
Orijinalden kastınızı anlamadım ama normal cartier işteAman gece gece asabımı bozdunuz yahu, orjinal sandım ben de.
Diyorum nasıl ya biranda 150 bin civarı para verilip ‘ay ben de alayım’ denebiliyor, yastıkaltı parası nasıl bir para öyle diye, milletin gözü görmüyor hop diye alıyor, ilahi
Sen yazınca baktım ..artık cartier bileklik marka değil de "model" ismi olmuş kuyumcu sektöründe .Çiçek sepetinde bile var öyle diyeyim sanaBen anlattıklarınızın çok daha fazlasını yaşadım, yaşıyorum.
Bir değil birçok kişide yaşadım hem de.
İlk zamanlar sinir bozucu olsa da, sonradan alıştım lakin özel olarak detaylı yaptırdığım bir şeyin kopyalanması, hala sinirimizi bozmaktadır.
Eğer seri üretim isteseydim, başka yerde görmek isteseydim alırdım, niye uğraşıp yaptırayım?
Bunun bir çözümü yok, insanlar anlamaza yatıyor, benziyor diyor ve geçiyor.
Yalnız hala anlayamadığım detay, o cartier ‘aaa ben de alayım’ diye alınabiliyor mu ya, cart diye 5 7 bin dolarlar harcıyor muyuz şu dönemde?
Cartier bir markadır, o markanın belli başlı modelleri vardır, onun tasarımının kopyası şuan bahsettiğimiz şey.Orijinalden kastınızı anlamadım ama normal cartier işteay konu nereye geldi trendyoldan bakabilirsiniz cartier bileklik fiyatları uygun neyden bahsediyorsanız 150 binlik bişey değil gramına fiyatına bütçene göre alıyorsum işte bende tek fark eşim yapıyor
Konuyu az önce başka yorumla birleştirmişim de , üstüne 100-200 katsam cartieri ben unuturum çünkü eşim kuyumcu atölyesinde kendi yaptığı için işciliksiz geliyorgitsin kendi kuyumcudan 4-5 e alsın sinirlerimi hoplatıyor. Tabiki dile getirmekten başka çarem yok sanırım
Eşinizin yengesiyle niye böyle içli dışlısınız? Hadi bir iki sefer misafir olarak gelir yenir içilir de kocanızın aldığı doğum günü hediyesine kadar niye biliyor? Yazmamışsınız ama çalışmıyorsunuz galiba. Bakın böyle sık görüşmenin sonunda hep bir sorun çıkar. Çok muhabbet tez ayrılık getirir diye boşuna dememişler. Ben çalışmıyor bile olsam özellikle bu yengeyle yüz göz olmamak için evde durmazdım. Ev buluşmalarına gitmiyorum veya kimseyi eve çağırmıyorum, dışarıda çay kahve içelim diyorum.Merhaba arkadaşlar. Ben 1-1 buçuk senelik evliyim . Evimin herşeyini çok beğenerek ve severek aldım hiç birşeyime keşke demiyorum çok şükür. Benim sorunum eşimin yengesinin sürekli benim evimde yada üzerimde gördüğü şeylerin birebir aynısını alması veya yaptırması :/. Yengesi aslında iyi bir insan ama ben böyle şeyleri abartilmadigi sürece takıntı edecek bir insan da değilim . Benim koltuklarim kül gri ve krem chester . Modeli biraz değişik. Kadın tuttu bunun aynı renk aynı kumaşını köşe modelini eve yaptırdı . Benim koltuklarimda birden bire sorun çıktı garantiye gitmek zorunda kaldılar 1 aydır koltuksuzum . Ve kirlentlerim evde kaldı lacivert modelli bı kirlentim var fotoğrafını çekti bende yaptıracağım bunu diye hiç sormadan ayrıca çamaşır makinemin aynısını bile aldı ne yaptı ne etti aldırdı onuda. 23 ünde doğum günümdü eşim cartier bilezik aldı . Normalde yengesi zevkimi begendigi için güzel mi alayım mı diye bana danışır beraber karar verir ederiz ve bilezigimi görür görmez bende bundan alacağım bilekligimi bozdurup dedi o an kendi kendine karar verip konuştuğunu anladım ve kayınvalidem ile şok olduk telefonumun rengi mavi . Aynı modelin moru kızında var bana diyor bunu sen al seninkini bana ver tabiki böyle birşey yapmayacağım telefonumu ona satmak için sürekli sıkıştırıyor. Çok sıkıldım arkadaşlar artık inanın rahatsız edecek duruma getirdi abarttı. Bu duruma nasıl son verebilirim kalp kırmadan veya ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz kadını artık evime sokmak gelmiyor içimden birşeyi daha görüp alcam diyecek diye hevesle seçiyoruz sonuçta daha çok yeni evliyim ve özellikle bilezik konusu beni çok rahatsız etti bilezigimde normalde onun asla hoşuna gitmeyecek bir model amaç taklit etmek kusura bakmayın uzun oldu ama yardımcı olun bana hanimlarr
İlk okuyunca ben de orjinal sertifikalılardan zannettim bı içim hopladi ama kuyumcu cakmasıymıs allahtanVay be, cartier bilezikler uçuyor havada, bir bize düşmüyor
Konu tüm iştahımı azdırdı durduk yere.İlk okuyunca ben de orjinal sertifikalılardan zannettim bı içim hopladi ama kuyumcu cakmasıymıs allahtangerçi o bile nerden baksan 7-8 bindir ama olsun, 80bin fark var arada, fesatlanmama yetmedi
Evet öyle. Cartier Love mesela en ucuz en ince modeli 32.500 TL'den başlıyor. En pahalısı ise sıkı durun 1.145.000 TL. Konu sahibi yengeye söylemeyin çakma olduğunu. Gitsin uğraşsın bakalım orjinalini alabilecek mi.Cartier bir markadır, o markanın belli başlı modelleri vardır, onun tasarımının kopyası şuan bahsettiğimiz şey.
Hatta bilekliğinin anlamı vardır, love modeli, sevgiliye hediye edilir, anahtarı vardır kilidi için, o erkekte kalır böylece hiç çıkarılamaz vs vs.
Tektaş gibi manası vardır.
32 nerde, hemen site istiyorum, yok öyle bir şey yahu 4 bin dolar ayol inceciği.Evet öyle. Cartier Love mesela en ucuz en ince modeli 32.500 TL'den başlıyor. En pahalısı ise sıkı durun 1.145.000 TL. Konu sahibi yengeye söylemeyin çakma olduğunu. Gitsin uğraşsın bakalım orjinalini alabilecek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?