Nokianızı 1,5-2 yıl sonra dahi sapasağlam kullanabildiniz mi?

Aldığım bütün nokia telefonlar 2 yılı görmeden arızalanmaya başladı. Bilemedim benim kullanımımda mı bir sorun var yoksa bu telefonlar belli bir kullanım zamanı sonrası - özellikle garantiden çıkınca - bozulmaya mı odaklı..

2003 yılında aldığım nokia hala sapasağlam duruyor. bugüne kadar arıza ile karşılaşmadım 2.ci kattan düştü 3310 parçalarını topladım birleştirdim yine çalıştı... her ne kadar işletim sistemi basit kalmış olsada cihaz olarak bence en kalitelilerinden biridir nokia

2002 yılında aldığım 3410 umu bir arkadaşıma verdim hala kullanıyor ve 2006 yılında aldığım 6151i hala kullanıyorum gerçi haşatı çıkmak üzre ama hala iş görüyoo :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

2009 mart ayinda aldigim nokia 6500 slide telefonumu kullaniyorum su an bir defa yegenim cok siddetli bir sekilde duvara atti. bir defa da ben carptim hala kullanmaktayim. :nazar:

nokia 3230 almıştım ilk maaşımla o zamanlar 8 sene kullandım hala da çalışıyor ama sıkıldığım için yeni telefon aldım lg t310 i 3 aydır kullanıyorum bakalım bu ne kadar dayanacak

5800 kullanıyorum 10 aydır daha 6 aylıkken 4 kere servise gitti.:26:şimdi büyük bir sorun yok ama arada kafayı tırtlatıyor.:KK1:

2004te aldığım 7610 ve 2008de aldığım e71 arada zorda kaldığımda kullanırım hala çalışıyorlar
ki 7610u 5 sene aktif kullanmıştım:) 2 kattan düşmüştü hiç bir sorun yaşamadık
iphone um bi kere elimden düştü ekranı gitmişti, bb de de kamerasını bozmustum düşürerek arada kullandığım samsung modellerinden bahsetmek bile istemiyorum
şuan da nokia kullanmasam bile sağlamlıkta üstüne tanımam:)

nokia uzun süre kullandım ama hep aynı millet ilerledi o hep durdu

işletim sistemi olarak evet maalesef öyle. bir zamanların efsanevi telefonu çağa ayak uydurmakta neden bu kadar direniyor anlayamıyorum. aslında bir şekilde android sistemli cihazlara geçse eminim ki eski popüliritesini yakalayacaktır.

Nokia xpres music almıştım yeni çıktığında bir ikiay sonra bir sabah telefon açılmadı.servise götürdüm açılmıyor diye cevap : siz bu telefonun içini lehimletmişsiniz!! Bence teknik servislerin fantazide geldikleri son noktayı gösteriyor bu cevap.ağzım beş karış açık bakıverdim suratlarına.söyledikleri saçmalığa verecek cevap bile bulamadım.biz normal insanlar garanti içindeki telefonlarımız bozulunca servise veriyoruz çok sevgili nokia! Kalkıp da bir iki ay içinde bozuluveren resmen elimizde patlayan nokia telefonlarımızı demirciye götürüp lehimletmiyoruz! Fantazi dünyam henüz sizinki kadar genişleyemedi nokia teknik servisi.

Nokia xpres music almıştım yeni çıktığında bir ikiay sonra bir sabah telefon açılmadı.servise götürdüm açılmıyor diye cevap : siz bu telefonun içini lehimletmişsiniz!! Bence teknik servislerin fantazide geldikleri son noktayı gösteriyor bu cevap.ağzım beş karış açık bakıverdim suratlarına.söyledikleri saçmalığa verecek cevap bile bulamadım.
biz normal insanlar garanti içindeki telefonlarımız bozulunca servise veriyoruz çok sevgili nokia! Kalkıp da bir iki ay içinde bozuluveren resmen elimizde patlayan nokia telefonlarımızı demirciye götürüp lehimletmiyoruz! Fantazi dünyam henüz sizinki kadar genişleyemedi nokia teknik servisi.

Nokia xpres music almıştım yeni çıktığında bir ikiay sonra bir sabah telefon açılmadı.servise götürdüm açılmıyor diye cevap : siz bu telefonun içini lehimletmişsiniz!! Bence teknik servislerin fantazide geldikleri son noktayı gösteriyor bu cevap.ağzım beş karış açık bakıverdim suratlarına.söyledikleri saçmalığa verecek cevap bile bulamadım.
biz normal insanlar garanti içindeki telefonlarımız bozulunca servise veriyoruz çok sevgili nokia! Kalkıp da bir iki ay içinde bozuluveren resmen elimizde patlayan nokia telefonlarımızı demirciye götürüp lehimletmiyoruz! Fantazi dünyam henüz sizinki kadar genişleyemedi nokia teknik servisi.

Bursadaki kvk bayiiside nokia telefonu aldi kaybetti, 6ay sonra buldu ama kapagini kirmisti sonuc YIPRANMIS SINIRLER

bede 7610 almıştım telefon 2 yılın 10 ayını serviste geçirdi ve bana da "başka yere açtırmışsınız" diye iftira ettiler ben sanayi ve ticaret bakanlığına şikayet ettim. eşşek gibi yenisiyle değiştirdiler. ama nokia mı bir daha asla.

benm ilk telefonm samsungdu hiç memnun kalmadım samsungdan nokia kullanıyorum yaklaşık 5 yıldır ve hiç bir sorun yok mesajlaşan telefonla çok konuşan biriyim :) buna rağmen hala sağlam bozulursa ıphone 4s alcam ama inat etti benm telefon sapasağlam bi türlü bozamadım.

X