Nokianızı 1,5-2 yıl sonra dahi sapasağlam kullanabildiniz mi?

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
Aldığım bütün nokia telefonlar 2 yılı görmeden arızalanmaya başladı. Bilemedim benim kullanımımda mı bir sorun var yoksa bu telefonlar belli bir kullanım zamanı sonrası - özellikle garantiden çıkınca - bozulmaya mı odaklı..

Bende bu güne dek aldığım hiçbir marka cep telefonunu 1 yıldan fazla kullanamadım belki tamamiyle bozulmadı ama mutlaka bir sorun çıkardı.Ben bazı markaların kullanım süresinin kalitesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.Nekadar güzel kullansanda bazı marka telefonlar senesini bile doldurmadan arıza çıkarıyorlar.

Nokia marka telefonlarında bu zamana dek kullandığım hiçbir modelini bende sorunsuz bir şekilde 2 yıl dahi kullanmadım.Belki ömrü o kadar olduğu için garanti süreside ona göredir.

Mesela samsung marka lcd leri çok beğeniyorum ama telefonlarını beğenmiyorum.Kalite açısından...

Son düzenleme:
Ben artık dokunmatik ekranlara çok kızıyorum.
Bir zamanlar o kadar heves edip ıpone almıştım
Benim o zamanlar bir kediciğim vardı
Telefon şarjdaydı konsolun üzerinde
Kedicik ordan atlamış,telefon yerde tabi
Bir baktım çalışıyor ama ekranda işlem yapamıyorum
Tamire götürdüm dediler ki dokunmatikler böyle ufacık bir şeyde ekran bu hale geliyor
Nerelere götürdüm fakat telefon asla eski haline gelmedi
Çalıştırmak için neredeyse parmağımla oyuyordum ekranı:)
Baktım beni çıldırtıyor başka bir telefon ve şimdi çok mutluyum...

Nokia 3600 alali daha
1 sene bile olmadi belki yeni yeni olmuştur
aldigim günden beri isteidigim gibi kullanamadim
konuşmaya mesaj yazmaya korkuyorum çoğu zaman
Bir de nokia sağlam derlerdi hep aslinda öyleydi ama son zamanlarda hiç öyle değill bence

Ben artık dokunmatik ekranlara çok kızıyorum.
Bir zamanlar o kadar heves edip ıpone almıştım
Benim o zamanlar bir kediciğim vardı
Telefon şarjdaydı konsolun üzerinde
Kedicik ordan atlamış,telefon yerde tabi
Bir baktım çalışıyor ama ekranda işlem yapamıyorum
Tamire götürdüm dediler ki dokunmatikler böyle ufacık bir şeyde ekran bu hale geliyor
Nerelere götürdüm fakat telefon asla eski haline gelmedi
Çalıştırmak için neredeyse parmağımla oyuyordum ekranı:)
Baktım beni çıldırtıyor başka bir telefon ve şimdi çok mutluyum...

Benim dokunmatik ekran telefonumuda kedim kenarından dişlemiş ve aynen benimde parmağımla ekranı neredeyse oymam gerekiyor öldü yani gerçekten hassas telefon dokunmatik ekranlar

nokianın 2 ayrı modelini kullandım hiçbir sorun çıkarmadılar.

ama dokunmatik telefon değillerdi.

Dokunmatik kullanmayın zaten çok problem çıkartıyor.
Ben 2 tane nokia kullandım. Biri 5 6 sene problem çıkartmadı şimdikini de 3.5 senedir _maşallah_ problemsiz kullanıyorum...

3 telefonum oldu 3 ü de nokia idi
sayısız kere yere düştü hepsi de hem de çok sert ama hep sorunsuz çalıştı
birini ablama vermiştim o kullanırken bozuldu
sanırım ben şanslıyım telefon konusunda :))

Bende nokıa kullanıyorum
4 sene oldu
İlk 3 sene problem yoktu
1 senedir can çekişiyoruz :-)
Benden sizlere tavsiye eski telefonlardan olsun elinizin altında
Hani şu takoz dediklerimizden,herhangi bir özelliği olmayanlardan
Müthiş sağlam oluyorlar,şarjlarıda hiç bitmiyor

Kullandıklarım nokia ydı.Sorunsuz kullandım.3 senelik bir 2300 üm vardı çekim sorunu yaşadığınıu düşünüp değiştirdim meğer sorun hattaymış.1,5 senedir nokia6300 var bende ondanda memnunum:KK1:

nokia 5800 kullanıyorum ve telefonuma bayılıyorum. hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. 2. seneme yaklaşıyorum. mükemmel bir telefon ve bozulacağa hiç benzemiyor. şiddetle tavsiye ederim.

ama kulaklık sorun yaratmıştı servise gönderdim yaklaşık 3 aydır gelmedi. ben keçileri kaçırmak üzereyim. bugün gittim görüştüm teli aldığım yerle telefonumu iade edip paramı alıcam. 30 iş günü içinde gelmezse teli iade etme hakkım var ve 90 iş günü oldu :KK22:
iade sonucu elime gelen para ile yenisini alıcam ama fiyatı arttı ne yazık ki.

benimde nokia 5-6 senedir benimle bir sorun çıkartmadı.ama değiştirmeliyim artık ve yine nokia'dan dokunmatikli almayı planlıyordum.hemen bozuluyormuş nolacak şimdi :KK59:

nokia n95 8 gb cep telefonumu 4,5 senedir kullanıyorum.. hiçbir sorun yaşamadım.. sadece kulaklığım bozuldu...
fakat artık devir smartphone devri olduğu için yeni bir telefon almayı planlıyorum...

Bu zamana kadar 3-4 kere nokia bir kaç kez de sony ericsson kullandım hepsini en az 2-3 yıl kullanmışımdır. Bozulduğundan değil artık sıkıldığımdan filan değiştirdim bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.Yere düşenler de oldu ama çalıştı hep.

Son düzenleme:
Geçen ekim ayında nokia 6700slide aldım.
2. haftası oldu serviste onarılamıyormuş bir üst servise gönderilmiş.
Herhangi bir darbe yada tarafımdan bir şey yok bir gün kendi kendine menüde dolaşmaya başladı rehberde mesajlarda...
1 yılı doldurmadan bozuldu:KK37:

nokia'nın xpress müzik serisinden çok memnunum ben. ilk aldığımı 2,5-3 yıl kadar kullandım, üstüne bi şişe dolusu bebe kolonyası dökülmeseydi bi o kadar daha kullanırdım. çok sağlam ve kullanışlıydı. yine xpress müzik serisinden aldım 1,5 yıl kadar oldu alalı, herhangi bi problemle karşılaşmadım şimdiye kadar.

Bende de 6300 var. 2008den beri kullanıyorum. Memnunum. Sadece kulaklık girişi bozuldu artık. Kaç kere yere düştü hiiç bişey olmadı. Şimdide nokia N9 gelicek modeller ararasında. Ondan almayı düşünüyorum. :KK76:

Ben 2-3 tane Nokia ve 4-5 tane de Sony Ericsson kullandım. 2-3 seneden uzun gitmiyor hiç biri. Ya kendi kendine ikide bir kapanmaya, ya da pili hemen bitmeye başladığı için değiştirdim hepsini (yeni alınan piller hiç randımanlı olmadı bende).

Son Sony Ericsson um da bu günlerde can çakişmeye başladığı için Nokia c3-01 ısmarladım. Dokunmatik ekrandan biraz tırsıyorum, ama bir şekilde alışmam lazım diye düşündüm. Klasik, sırf telefon olan telefon asıl tercihim, ancak gitgide alternatifler azalıyor gördüğüm kadarıyle:--((

Benim 6131im vardı taş gibi telefon ancak sarj tutmuyor. Nokia iyidir hoştur diye supernova modelini almıştım. Hiç memnun değilim. Ekranı güneşte görünmüyor, sesi çıkmıyor. :/

X