Nohutum Hoşgeldin Dünyamıza.Annesinin Kaymaklısı Doğdu

doruk paşa tam bir buçuk yaşında .
rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

allah kuzunu sana bağışlasın.....ömrüne ömür katsın rabbim bütün bebeklerimizin....:69:

bugün çok duygusal bir günümdeyim
nasıl girdiysem bu bölüme. 10 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyorduk ama doğum hikayelerinizi okudukça bi tuhaf oldum. anne olmak çok çok güzel sanırım. Allah bağışlasın bebeğinizi

bugün çok duygusal bir günümdeyim
nasıl girdiysem bu bölüme. 10 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyorduk ama doğum hikayelerinizi okudukça bi tuhaf oldum. Anne olmak çok çok güzel sanırım. Allah bağışlasın bebeğinizi
amin canım teşekkür ederim
anne olmak anlatılamaz bir duygu rabbim sana ve tümisteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah

Selamlar doruk abi oluyor hayırlısıyla ben ikinci kez hamileyim
rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin inşallah

Doruk paşanın kız kardeşi olacak kısmetse
bebeğimin cinsiyeti belli oldu.prensten sonra şimdide allah kısmet ederse prenses annesi olcağım.
Rabbim herrkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip etsin inşallah

Inan okurken gözyaşlarımı tutamadım kardeşim ben 3 tane kayıp yaşadım hiç birinide alamadım kucagıma şuan sana aglayarak yazıyorum gözlerimden akan yaşı görsen varya acırdım bende anne olmak istiyourm 10 sen dile kolay 3 kayıp içim yanıyo yaradan sana ve eşin bagışlasın nottunu bende mercimegim diye severdim yavrumu allahım ban ve benim gibi olanlara sabır versin işallah :14::14::14::14:

ınan okurken gözyaşlarımı tutamadım kardeşim ben 3 tane kayıp yaşadım hiç birinide alamadım kucagıma şuan sana aglayarak yazıyorum gözlerimden akan yaşı görsen varya acırdım bende anne olmak istiyourm 10 sen dile kolay 3 kayıp içim yanıyo yaradan sana ve eşin bagışlasın nottunu bende mercimegim diye severdim yavrumu allahım ban ve benim gibi olanlara sabır versin işallah :14::14::14::14:

canım benim bende ağlayarak yazıyorum bu notu bende sana çok üzüldüm
inana seni çok iyi anlıyorum bende bekledim bebeğim olsun diye ilk bebeğim çok bekletti iğnelerle tedaviye oldu ama şu an yine hamileyim ve normal yolla oldu çok şaşkın ve sevinçliyiz
rabbim sana ve tüm isteyenlere bu güzel duyguları yaşatsın inşallah.

zaman ne kadar çabuk geçiyor doruktan sonra kızımı da kucağıma aldım defnem de 15 aylık oldu
allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah

Back