Nohutum Hoşgeldin Dünyamıza.Annesinin Kaymaklısı Doğdu

İnanılmaz duygulandımm yaaa ağlayarak yazıyom vallaha..çok teşekkürler paylaşım için..allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin yavrunuzu..bende 16 haftalık hamileyim..inşallah bizlerde bu güzel anları sizler gibi buralardan paylaşırız..

canım benim sağol.sende sağlıkla meleğine kavuş inşallah ve doğum öykünü bizimle paylaş.hayırlı hamilelik geçirmen dileğiyle

diyecek söz bulamıyorum şuan valla..hıçkırarak ağladım yahu..zaten hormonlarım tavan bir de senin hikayen mahvetti beni..
söyleyecek çok şey var ya da sözün bittiği nokta burası söyleyecek tek bişey bile yok..bilemiyorum..!
Allah nohutumuza uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah..sizlere, vatanına, milletine, dinine, bayrağına hayırlı bir evlat olsun..akide şekeri kardeşleri yolda, üçümüz birden öpüyoruz onu :))

canım benim çok teşekkür ederim.sende meleklerin kavuştun hayırlı olsun .kocaman öpüldün

Allah analı babalı büyütsün canım. bebşlerimiz aynı gün doğmuş. yaklaşık aynı saatte doğumdaymışız :))

beryoşum çok duyguladım gözlerim sulandı bide işyerindeyim birisi görmesin diye monitörün arkasına gizlendim resmen....
canım allahım size sağlıkla uzun ömürler nasibetsin canım...bu nohutçuk çok uğraştırdı bizi çapkın ördek:)

Allah analı babalı büyütsün canım. bebşlerimiz aynı gün doğmuş. yaklaşık aynı saatte doğumdaymışız :))

ne güzel aynı gün aynı dakikalarda aynı duyguları yaşamışız.ne mutlu bize ve meleklerimize.
seninde bebeğin hayırlı olsun.sevgiler.

canım yaaaaaaaa nasıl duygulandım cok güzel ifade etmişsin aglıyorum yaaa allahım bugünleri bizlerede yasatsın rabbim seni oglundan oglunuda senden hiç bizaman ayırmasın o gül yüzleriniz hep gülsün inşallahhhhhhhhhhh

canım yaaaaaaaa nasıl duygulandım cok güzel ifade etmişsin aglıyorum yaaa allahım bugünleri bizlerede yasatsın rabbim seni oglundan oglunuda senden hiç bizaman ayırmasın o gül yüzleriniz hep gülsün inşallahhhhhhhhhhh

amin canım benim .
çok teşekkür ederim.rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sanada

aglattın beni offffffff durduramıyorum göz yşalrımı:(:( saglıkla analı babalı büyüsün

Back