İnanılmaz duygulandımm yaaa ağlayarak yazıyom vallaha..çok teşekkürler paylaşım için..allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin yavrunuzu..bende 16 haftalık hamileyim..inşallah bizlerde bu güzel anları sizler gibi buralardan paylaşırız..
diyecek söz bulamıyorum şuan valla..hıçkırarak ağladım yahu..zaten hormonlarım tavan bir de senin hikayen mahvetti beni..
söyleyecek çok şey var ya da sözün bittiği nokta burası söyleyecek tek bişey bile yok..bilemiyorum..!
Allah nohutumuza uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah..sizlere, vatanına, milletine, dinine, bayrağına hayırlı bir evlat olsun..akide şekeri kardeşleri yolda, üçümüz birden öpüyoruz onu :))
hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Allah analı babalı büyütsün canım. bebşlerimiz aynı gün doğmuş. yaklaşık aynı saatte doğumdaymışız :))
canım yaaaaaaaa nasıl duygulandım cok güzel ifade etmişsin aglıyorum yaaa allahım bugünleri bizlerede yasatsın rabbim seni oglundan oglunuda senden hiç bizaman ayırmasın o gül yüzleriniz hep gülsün inşallahhhhhhhhhhh
öldüm valla ağlamaktan.... Negüzel ya...........
aglattın beni offffffff durduramıyorum göz yşalrımısaglıkla analı babalı büyüsün
aglattın beni offffffff durduramıyorum göz yşalrımısaglıkla analı babalı büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?