Nohutum Hoşgeldin Dünyamıza.Annesinin Kaymaklısı Doğdu

amin canım .
rabbim sanada nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün.. Gözlerim doldu okurken...

amin canım sağol.
sabırla bekle rabbim senin ve senin gibi meleklerini bekleyenleri boş çevirmez unutma .sabret umut et ve dua et canım.

ay beral ağlattın beni vallahi bende yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için...allahım bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin inşallah...doruğada uzun ömürler versin inşallah...

canım benim ya çok güzel sağlıklı bir şekilde büyütürsün inş. nohutumuzu rabbim isteyen herkese yaşatsın bu anları çok imrendim tekrar yaşamak istiyorum bende mafoldumben

amin canım çok sağol
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah

ay canım ya nasıl duygulandım ya engel olamıyorum göz yaşlarıma nasıl ağladım allahım kimseyi çaresiz bırakmaz sende örneğini yaşamışsın kendinde zaten canım benim allah bir ömür sana bebeğin ve eşinle mutlu huzurlu bi yaşam nasip etsin ve bir an kendimi hayal ettim bebeğimi kucağıma alırken allahım herkese nasip etsin o anı o duyguyu dört gözle bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum hayırlısıyla

inan çok duygulandım canım ya senağlamasenağlamasenağlama
doruğun yeri bizde bambaşka sağlıklı büyüsün inşallah rabbim sana bağışlasın yavrunu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım benim .sizde doruk ve benim için özelsiniz.

sitede yeni üyeyim.. ama üye olmadan uzunca birsüre siteyi takipteydim..
hikayeni çok duygulanarak okudum.. inşallah bende birgünböyle bir hikaye paylaşabilirim..
sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi..

çok teşekkür ederim
inşallah senin hikayeni de okuruz

ayy ablam ne kadar güzel anlatmışsın gözümden yaşlar geldi inan allahım analı babalı büyütsün nohutuma çok çok iyi bak annesii çapkınımı özledim benn

canımsın sağol.
bizde seni özledik maviş teyzoş.öpüyorum .

canımsın sağol
dualarım sizinle canım
sağlıkla meleğini kucağına inşallah.
hayırlı haberlerini bekliyorum.

İnanılmaz duygulandımm yaaa ağlayarak yazıyom vallaha..çok teşekkürler paylaşım için..allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin yavrunuzu..bende 16 haftalık hamileyim..inşallah bizlerde bu güzel anları sizler gibi buralardan paylaşırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…