• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noel Baba Kelime-i Şehadet Getirip Müslüman Oldu

Noel Babayı sözde imana getirdiler de ne oldu .. Başımız göğe mi erdi yanii ..
Hayallere bile sabote var bu ülkede artık .. Noel Babayı çocuklarına anlatırsanız o artık bir müslüman dersiniz .. Çok faydalı faaliyet, faydalı bilgi ..
Osmanlı dan bu yana hep böyle cahillikten boğulanlar yüzünden düştüğümüz bu haller ..

Capture1.JPG

:KK53::KK53::KK53:

amin haha :)

o bazıları artık kimlerse,beyinsizlik tanımını neye göre koyuyorlarmış çok merak ediyorum?
inançsızlar beyinsizmişte..
ilginç işte. ben kendi adıma her inanana her inanca saygı duyarım. bilen bilir ama biri kalkıp bunu derse ,o saygıyı beklemesin.
ama ben kendi adıma yinede değişmem. isterse beyinsiz desinler,.
her inanca saygım sonsuz.
onlar gibi değilim. karşımdakine bunu asla demem. ve saygım devam eder.

ilginç işte. ben kendi adıma her inanana her inanca saygı duyarım. bilen bilir ama biri kalkıp bunu derse ,o saygıyı beklemesin.

kim demiş bunu ya hahaha :)

kafalar güzelmiş :)))

o biliyor kendini. karşı karşıya gelince bir yerlerde, yok sayacaklarmış. ötekileştiirme yapmayın diyenler diyor bunu birde. zamanında ötekileştirildik diyenler aynını yapıyor. oysa tam tersi destek olmaları gerekirken. neyse doluyum 2 gündür bazı şeyleri okudukça anlıyorum ki bu ülkede saygı sadece bir kelimeymiş

Acilin kara murat benim :KK59: dedigim şuydu " benim dinim sana göre gericilikse,senin dinsizligin de bana göre beyinsizlik" herhangi birinin duvarinda yazidigm bir seydi.

Isterse gitsin eti pufa tapsinlar bana ne? Kimse kusura bakmasin da istediğini söyleyen,istemedigini işitir.

Senin ne kadan saygılı,ne kadan tatlış biri olduğunu herkescikler biliyor oky şova gerek yok:KK54:

Acilin kara murat benim :KK59: dedigim şuydu " benim dinim sana göre gericilikse,senin dinsizligin de bana göre beyinsizlik" herhangi birinin duvarinda yazidigm bir seydi.

Isterse gitsin eti pufa tapsinlar bana ne? Kimse kusura bakmasin da istediğini söyleyen,istemedigini işitir.

Senin ne kadan saygılı,ne kadan tatlış biri olduğunu herkescikler biliyor oky şova gerek yok:KK54:
hangi konu üzerine ve kimin profiline yazdığını hatırlatayımmı harbi. kimle benim bir konuda yazışmam üzerine onun profiline yazdığını..
ben şu sitede hangi inanca hakaret etmişim. iftira atmaların son hızla devam ediyor. ama hep böylesiniz sizler zaten

ben müslümanlık gericilik dedimmi. ayıptır, günahtır. iftira atmayın artık.
bazıların yeni adeti. çamur at izi kalsın. yok öyle dava. kanıtlayacaksınız. kanıtlayamıyorsanız iftiracı olursunuz net

hangi konu üzerine ve kimin profiline yazdığını hatırlatayımmı harbi. kimle benim bir konuda yazışmam üzerine onun profiline yazdığını..
ben şu sitede hangi inanca hakaret etmişim. iftira atmaların son hızla devam ediyor. ama hep böylesiniz sizler zaten
Ben senin gibi onu bunu takip etmiyorum oky. Kişi kendinden bilir işi tabi. En son profil msjlarina bakarken gördüm ve yazdim. O kişiyi tanimam ne diye yazmış bilmem. Alttaki yorumlari okuduysan ona yazdim sandi. O derece konudan uzagim yani anladin mı?

Ben senin gibi onu bunu takip etmiyorum oky. Kişi kendinden bilir işi tabi. En son profil msjlarina bakarken gördüm ve yazdim. O kişiyi tanimam ne diye yazmış bilmem. Alttaki yorumlari okuduysan ona yazdim sandi. O derece konudan uzagim yani anladin mı?
konudan uzaksın.
öyledir harbii öyledir.
neyse ,sen ve arkadaşlarınla yıldızım asla barışmayacak. sadece şunu rica ediyorum. profillerinizde gönderme yapmayın artık. sıktı çünkü. bakıyorsam sırf bunun için, aylardır laf sokulmasından bıktım artık

ben müslümanlık gericilik dedimmi. ayıptır, günahtır. iftira atmayın artık.
bazıların yeni adeti. çamur at izi kalsın. yok öyle dava. kanıtlayacaksınız. kanıtlayamıyorsanız iftiracı olursunuz net
Kendini bu kadar önemsedigin Icin oluyor boyle. Asıl senin yaptigin iftira. Benim kime,neden dedigimi bilmeden "aaa bana beyinsiz dediii:mad:" diye dovunmen ne derece mantikli???? Senin müslümanlık gericilik dememis olman sözde aydınların demedigi anlamina gelmiyor. Hayirdir niye bu kadar zoruna gitti? Madem öyle düşünmüyorsun,kendini biliyorsan bu alinganligin sebebi ne?

konudan uzaksın.
öyledir harbii öyledir.
neyse ,sen ve arkadaşlarınla yıldızım asla barışmayacak. sadece şunu rica ediyorum. profillerinizde gönderme yapmayın artık. sıktı çünkü. bakıyorsam sırf bunun için, aylardır laf sokulmasından bıktım artık
Ne yapacagimi,nereye ne yazacagimi sana soracak değilim. YALANCI asla değilim. Netim ben,kivirmam başkalari gibi. Konuyu bilmiyorum diyorsam,bilmiyorumdur! Burda bana çamur atamazsin,bilip bilmeden konusmak senin haddin değil!!!

Beni takibi bırak!

Kendini bu kadar önemsedigin Icin oluyor boyle. Asıl senin yaptigin iftira. Benim kime,neden dedigimi bilmeden "aaa bana beyinsiz dediii:mad:" diye dovunmen ne derece mantikli???? Senin müslümanlık gericilik dememis olman sözde aydınların demedigi anlamina gelmiyor. Hayirdir niye bu kadar zoruna gitti? Madem öyle düşünmüyorsun,kendini biliyorsan bu alinganligin sebebi ne?
cevabı bırada. artık çıkmam lazım. hazırlanmam gerek. neyse uzak olalım.. burada bitiriyorum. diyen varsada bilmem o kişiler kim,
sen deme ki onlarla aynı olma. ben yinede diyenler olduğu haklde saygıma devam ediyorum edeceğim

Back