• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noble Life

sxuxveyda01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
71
0
86
Adana
$FB,1669,15,red-wings-46-parca-kahvalti-seti-12990-yeniler-noble-life[1].jpg

merhaba arkadaşlar ben de çeyiz alışverişi için bir türlü kahvaltılık için karar veremedim.Noble Life kahvaltılığı çok hoşuma gidiyor ama kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok.... Kullananlar veya fikir sahibi olanlardan yardım istiyorum

wallah bende noble life bayılıyorum modellerı gercekten guzel ama dıyorsan ben alınca uzun omurlu kullanmak ıstıyorum dıe bıdaha dusun ve arastır derım cunku yengemın kızkardesı 2 yıldır evlı ve kahvaltı takımı noble lıfe dan aldı butun desenlerı bulasık makınasında sılındı.

Teşekkür ederim bilgi için, evet kaliteli ve uzun süre kullanabileceğim bir ürün olsun istiyorum... ama modelleri de önemli :(

Teşekkür ederim bilgi için, evet kaliteli ve uzun süre kullanabileceğim bir ürün olsun istiyorum... ama modelleri de önemli :(
bak ben dun korkmazdan bısıler aldım ama daha ucretı odemedım topik actım bı bakar mısın belkı senın begendıgın bı urun olur bana yardımcı olursun

Back