niye agladi ki ??? soylemedimi neden agladigini acaba yanlis seyler hissettiginin farkindada sucluluktanmi agliyor:26:
hahahah bjen de yerim sanırsam gerçi üstüne oturunca unufak olur cips nası yenir ki o
ben yerim
sen beni öldürdün dün geceden beriyayila yayila oturmadim ki azcik oturmus gibi oldum
ay niye ufliyim ne yaptik sanki
beni üzdü çok o yüzden ağladı, ama diğerinide yani kadın meselesinide geçiştiriyor. ve herşeyde böyle .sorunu çözmek yerine yha içine atar yada geçiştirir
beni üzdü çok o yüzden ağladı, ama diğerinide yani kadın meselesinide geçiştiriyor. ve herşeyde böyle .sorunu çözmek yerine yha içine atar yada geçiştirir
bence de terapisti dene önce, boşanmak kolay değil tecrübe konuşuyo :26: benim eski kocam da çekilir bişey değildi ama gene de 3 ay bunalıma girmiştim boşanınca ki ben istemiştim boşanmayı. ama şimdi iyi ki boşandım diyorum o ayrı. sen gene de iyi düşün ve değer diyosan bi danışmana gidin canım.
bende doktorum ama bende yerim yha..
doktorlar uzerine oturulmus cips yemez diye birseymi var
yanlislikla oturduk diye niye atiyim cipsleri
sağol canım ben ikinciye evlendim hayat devam ediyo ama bebeğin varsa pnun hatırı için dene terapisti sensizede çok üzüldüm( ama atlatmanıza çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın
hannah seni h,ç tanımıyorum ve konunun ne olduğunu da bilmiyorum. sadece son yazdığın birkaç yorumu gördüm.
tek şunu düşündüm, konuşmayan bir eş ile yaşanan evlilik ya kadının içine atması ile devam eder yada bitmeye mahkum olur er yada geç.
Annemi düşünüyorum konuşmayan bir eş ile yıllarını çürütmüş birde kendimi düşünüyorum eşim konuşmadığı için yaşadığım mutsuzluğu ve hep kendimi suçlu bulmalarımı çünkü her sorduğum sorunun cevabı bende gizli oluyor o zaman
Ama eğer çocuğun varsa daha sabırlı olmanı temenni ederim hakkında hayırlısı olur inşallah
cips olsa da yesek gece gece canımızı çektirdiniz kızlar yaa
size terapist ıyıgelicek gör bak kesınlıkle dene en azından çcuğunuz için