Nöbetçi Muhabbetçi

niye agladi ki ??? soylemedimi neden agladigini acaba yanlis seyler hissettiginin farkindada sucluluktanmi agliyor:26:

beni üzdü çok o yüzden ağladı, ama diğerinide yani kadın meselesinide geçiştiriyor. ve herşeyde böyle .sorunu çözmek yerine yha içine atar yada geçiştirir

hannah seni h,ç tanımıyorum ve konunun ne olduğunu da bilmiyorum. sadece son yazdığın birkaç yorumu gördüm.

tek şunu düşündüm, konuşmayan bir eş ile yaşanan evlilik ya kadının içine atması ile devam eder yada bitmeye mahkum olur er yada geç.
Annemi düşünüyorum konuşmayan bir eş ile yıllarını çürütmüş birde kendimi düşünüyorum eşim konuşmadığı için yaşadığım mutsuzluğu ve hep kendimi suçlu bulmalarımı çünkü her sorduğum sorunun cevabı bende gizli oluyor o zaman
Ama eğer çocuğun varsa daha sabırlı olmanı temenni ederim hakkında hayırlısı olur inşallah

sizede çok üzüldüm( ama atlatmanıza çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın

dadlu cadı forumu bi canlandıramadık diyordu bak nasılda canlandı görseydi keşke gitmeden yine...:))

ilgin için çok teşekkür ederim. sürekli kendimi meşgul etmeye çalışıyorum bende yoksa düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum.kimseye yaşatmasın allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…