Nöbetçi Muhabbetçi

belki nazik davranmaya calisti hanna da yanlis anladi..

öyle olsa bile ki değil,başka sorunlarda vardı huylarıyla ilgili bi ara anlatırım mutlaka size. çok çektim ben ama belli etmedim anladımki çok büyük hata etmişim. düzelir sandım ama huy değişmiyor

öyle olsa bile ki değil,başka sorunlarda vardı huylarıyla ilgili bi ara anlatırım mutlaka size. çok çektim ben ama belli etmedim anladımki çok büyük hata etmişim. düzelir sandım ama huy değişmiyor

cocuk icin acele etmeseydiniz keske kac yillik evlisiniz:26:

canım insan kendi kocasını anlamaz mı? bu kadar eminsen vardır bi bildiğin o gün kü olayla ilgili. ama dediğim gibi bebeğin var ne biliyim ne diyim, terapist diim gene :44:

cocuk icin acele etmeseydiniz keske kac yillik evlisiniz:26:

canım şuan çocuğum yok zaten ama düşünüyorduk. önceden düşük yapmıştım.

arkadaşlar dışarda kadın mı yok diyor ama benim arkadaşımdan etkilendi işte,tek bildiğim bu ve gerçekte bu. evlencekseniz maddi durumuna bakın aşk yok. hepsini deşince bişeler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…