Nöbetçi Muhabbetçi

hannah hala aynı evdemısınız eşin nıye böle bişi yaptıkı gözü dışarda bırımı sonrasındakı tutumudamı olumsuzdu ayrlacak olmanıza üzldüm ne olursa olsun boşanmak zor ne umutlarla evlenıyor ınsan

Selam kızlar hayırlı geceler katılabilir miyim sohbetinize :)
buyrun tabiki, hoş geldiniz

yarina ne yemek yapcaksiniz:26:
iyi hatırlattın,kuru fasulyeyi ıslatayım
kız benim yaptığım dolmaları bi tek ben yiyorum o derece dolmadan uzak
kıymalı yapıcam, kırmızı biber dolması

olsun kız, ne güzel olur kırmızı biberin dolması katıl bence, renkli renkli ne hoş olur
ama etli demişin:26:

Son düzenleme:
kizlar size bir soru sacma olabilir ama olsun..

mesela diyelim yanlislikla cips olan tabaga oturdunuz ama kalktiniz geri pantolonumu degistirirsiniz yoksa cirpip o pantolonla devammi edersiniz:26:

yağlanmıştır ,kokar ya.. cipse nasıl oturdun

kizlar size bir soru sacma olabilir ama olsun..

mesela diyelim yanlislikla cips olan tabaga oturdunuz ama kalktiniz geri pantolonumu degistirirsiniz yoksa cirpip o pantolonla devammi edersiniz:26:

değiştiririm, rahat edemem, cips yağlı başka yerede bulaşır o yağ

o şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm

gider değiştiririm :)

bendensin ya bugun tabularimi yiktimda koltukta abur cubur yiyeyim dedim sen sakarliga gel cips tabagina oturdum degistirdim bende kendi kendime baskasi olsa cirpar otururdu dedim sonra buraya yazdim derken bisey almaya uzanirken krakerler dokuldu bida yok koltukta sefa felan

o şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm

esin birsey soyledimi yoksa sadece o davranisi icinmi yuvani yikicaksin :26:

senin konunu bende hatırlıyorum ama boşanmaya kadar uzayacağını tahmin etmemiştim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…