yok canım ben evli değilim
dolma yapıcam akşama yemeğim hazır olsun demem çalışıyo oluşumdan
bi de obur
buyrun tabiki, hoş geldinizSelam kızlar hayırlı geceler katılabilir miyim sohbetinize :)
iyi hatırlattın,kuru fasulyeyi ıslatayımyarina ne yemek yapcaksiniz:26:
kız benim yaptığım dolmaları bi tek ben yiyorum o derece dolmadan uzak
kıymalı yapıcam, kırmızı biber dolması
yanlış yapmış eşin, kadının tavırları nasıldı
ne oluyon lan demiştir yavrucak
kıyamam yha gülsem mi üzülsem mi :))
kizlar size bir soru sacma olabilir ama olsun..
mesela diyelim yanlislikla cips olan tabaga oturdunuz ama kalktiniz geri pantolonumu degistirirsiniz yoksa cirpip o pantolonla devammi edersiniz:26:
mesela diyelim yanlislikla cips olan tabaga oturdunuz ama kalktiniz geri pantolonumu degistirirsiniz yoksa cirpip o pantolonla devammi edersiniz:26:
canım sen kaç yaşındasın? ben seni 18 civarı sanıyordum ama çocuğun varmış merak ettim yaşını
sormayın hiç daha 1 yaşında hemen emzığını tıktım ağzına bu saatlerde uyanınca uyumuyorda oyun istıyor
hannah hala aynı evdemısınız eşin nıye böle bişi yaptıkı gözü dışarda bırımı sonrasındakı tutumudamı olumsuzdu ayrlacak olmanıza üzldüm ne olursa olsun boşanmak zor ne umutlarla evlenıyor ınsan
gider değiştiririm :)
cnm uyudu koca yanaklımKatiee getirde kuzunu ascık seveliiim :) adı ne yavyunun :)
o şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm
çocuğum olduğunu nerden çıkardın canım ya
daha bekarım ben tövbe de:18:
25 yaşındayım ben
o şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm