Nöbetçi Muhabbetçi

ama çok güzel görünüyo bu, sen bunu zeytin yağlya çevir ve katıl yarışamaya
biberin kilosu olmuş 5-6 tl çok pahalı yaa

herşeyi yazdım canım ordaki gibiydi aynı ,dışardan gören anlamaz bişe yok derdi ama ben biliyorum ( tanıyorum heycanlandı

sormayın hiç daha 1 yaşında hemen emzığını tıktım ağzına bu saatlerde uyanınca uyumuyorda oyun istıyor
çaktırma

o şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm
boşanmak isteyişinin tek sebebi bu mu canım

git yat kızım daha fazla kırıp dökmeden

Son düzenleme:
o şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm

evlilik terapistıne falan gıdın hala aynı evde olduğunuza göre aşılamıycak bişi değilya erkekler ve hormonları işte tmm çok sınır olur ınsan ama çocuğunuzda var galıba

oğlum çok obur falan demedin mi sen

yok tatlım ben çok oburum yazdım, yarın dolma yapıcam deyince keti sordu evli misin diye,
evli değilim oburum yazdım
bekarım 25 yaşındayım taliplerimi bekliyorum

hannahcım doktorsun ya tıp camiasına sıcak bakıyorum bi güzellik yap artık
aha da gördün dolmalar sarmalaaar

Son düzenleyen: Moderatör:
canım orda yazdım ama diyim diğer sayfalarda, gece yanına gittim ağladı ama konuşmayı reddediyor ,her şeyde böyle

niye agladi ki ??? soylemedimi neden agladigini acaba yanlis seyler hissettiginin farkindada sucluluktanmi agliyor:26:

canım aslında sadece o konudan değil bazı konularda çok içine kapanık hiç çözüm bulamıyorduk hep yorulan benim ((
bence de terapisti dene önce, boşanmak kolay değil tecrübe konuşuyo :26: benim eski kocam da çekilir bişey değildi ama gene de 3 ay bunalıma girmiştim boşanınca ki ben istemiştim boşanmayı. ama şimdi iyi ki boşandım diyorum o ayrı. sen gene de iyi düşün ve değer diyosan bi danışmana gidin canım.

ay canım ya çok tatlısın sen valla . fazla sürmez gidersin sen :)) işe başlıyım yeniden bişeler yapacam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…