kizlar size bir soru sacma olabilir ama olsun..
mesela diyelim yanlislikla cips olan tabaga oturdunuz ama kalktiniz geri pantolonumu degistirirsiniz yoksa cirpip o pantolonla devammi edersiniz:26:
hanımlar kızım uyanıd bana müsade , nöbetçi hannah
yağlanmıştır ,kokar ya.. cipse nasıl oturdun
herşeyi yazdım canım ordaki gibiydi aynı ,dışardan gören anlamaz bişe yok derdi ama ben biliyorum( tanıyorum heycanlandı
çaktırmasormayın hiç daha 1 yaşında hemen emzığını tıktım ağzına bu saatlerde uyanınca uyumuyorda oyun istıyor
çocuğum olduğunu nerden çıkardın canım ya
daha bekarım ben tövbe de:18:
bi dahamı düşünsek nöbet konusunu acabacanım sen kaç yaşındasın? ben seni 18 civarı sanıyordum ama çocuğun varmış merak ettim yaşını
25 yaşındayım ben
boşanmak isteyişinin tek sebebi bu mu canımo şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm
git yat kızım daha fazla kırıp dökmedenbendensin ya bugun tabularimi yiktimda koltukta abur cubur yiyeyim dedim sen sakarliga gel cips tabagina oturdumdegistirdim bende kendi kendime baskasi olsa cirpar otururdu dedim sonra buraya yazdim derken bisey almaya uzanirken krakerler dokuldu bida yok koltukta sefa felan
o şuan inanmıyor ama yakında ciddiyetimi anlıycak. ah neden yaptı bi bilsem. çok kötüydü herşey benim için ama kısa sürede toparladım.bi kaç şey düşündüm
efe cnm uyudu koca yanaklım
senin konunu bende hatırlıyorum ama boşanmaya kadar uzayacağını tahmin etmemiştim açıkçası
leş gibi yağ olur koltuklaroturmaya devam ederim yani üşenirim heralde
esin birsey soyledimi yoksa sadece o davranisi icinmi yuvani yikicaksin :26:
leş gibi yağ olur koltuklar
oğlum çok obur falan demedin mi sen
canım orda yazdım ama diyim diğer sayfalarda, gece yanına gittim ağladı ama konuşmayı reddediyor ,her şeyde böyle
peki üzerine oturduğunuz cipsleri yermısınız :26::26:
aklımda deli sorular
bence de terapisti dene önce, boşanmak kolay değil tecrübe konuşuyo :26: benim eski kocam da çekilir bişey değildi ama gene de 3 ay bunalıma girmiştim boşanınca ki ben istemiştim boşanmayı. ama şimdi iyi ki boşandım diyorum o ayrı. sen gene de iyi düşün ve değer diyosan bi danışmana gidin canım.canım aslında sadece o konudan değil bazı konularda çok içine kapanık hiç çözüm bulamıyorduk hep yorulan benim((
ben yerim
yok tatlım ben çok oburum yazdım, yarın dolma yapıcam deyince keti sordu evli misin diye,
evli değilim oburum yazdım
bekarım 25 yaşındayım taliplerimi bekliyorum
hannahcım doktorsun ya tıp camiasına sıcak bakıyorum bi güzellik yap artık
aha da gördün dolmalar sarmalaaar
hahahah bjen de yerim sanırsam gerçi üstüne oturunca unufak olur cips nası yenir ki oben yerim