Nöbetçi Muhabbetçi

düşünüyorum aslında boşanmadan önce gidebilirm belki ,benimle gelirse gelir yoksa ciddi ciddi boşanıcam artık böyle olmuyor :KK43:(

ya bı erkek nıye karısının yanında kur yapsınki başka bı kadına hemde kadın karısının arkadaşı delimi bu adam gözu dışarda olsa çıkar dışarda yapar yapıcanı yalnış anlamış olmazmısın :26::26:

ya bı erkek nıye karısının yanında kur yapsınki başka bı kadına hemde kadın karısının arkadaşı delimi bu adam gözu dışarda olsa çıkar dışarda yapar yapıcanı yalnış anlamış olmazmısın :26::26:

belki nazik davranmaya calisti hanna da yanlis anladi..

kızlar gece gece muhabetin için limon suyu sıkmak istemezdim ama yazlık pike almak istiyorum şu sıralar alanınız var mı, şu petek petek olanlardan istiyorum fiyat marka gibi bi fikriniz olur mu :):)

yanlış anlamadığıma adım kadar eminim. dışardakiler yatmak için belki ama bu başka,resmen hoşlandı

X