- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
saol teyzesi tam isirmalik simdi ben canini acitarak seviyorum oglumu sevme tarzim boyle
herseyin hayirlisi elbette ama cok zor is bulmam aradigim iste tecrubeli birini istiyorlar boyle bana is vermezlerse nasil tecrubeli olacagim bilemedim:26: yeniden dil kursuna baslicam evde bos durmaktan iyidir.hayirlisi artik napalim bu senede ev alamicaz anlasilan
senin elinden içecem o gayfeyi zatenAminnnnnnnnn...
Birde benimle tanışmayı da nasip etsin güzel Rabbim...
ayyyy şükür kavuşturana hazal, öğleden sonra burda ol emi . konuşcaz.Selamun aleykum kizlar, bilgecim mesajini aldim geldim hemen. nasilsiniz? cok uzun zaman oldu ya bende ozledim sizleri.esim ise basladi cnm ama benim kursum iptal oldu maalesef kabul edilmedim dil kursuna gitmeyi dusunuyorum isde bulamadimevin icinde oglumla vakit geciriyorum oglumda kocaman oldu teyzeleri cok tatli hareketleri var
hımmm. güle güle giysin.buldum oniii teşekkür ederim kepelek
döşedim ben oni :))
kazak tişört swit ayakkabı kaşe mont aldım
en ince künyelere baktım 1.600 en düşüğü anam çıldırmış olmalılar sanırım hayatta vermem o parayı ona döndüm geldim
bizde seni özledik. öğleden sonra saat 2 de yakana bir kırmızı karanfil takıp köşedeki kk kulubünde bekle bizibende sizi özledim yaaaa kaç gündür yoksunuzzz
bende ısıryom arada totodan. ağlıyo içimi dağlıyosaol teyzesi tam isirmalik simdi ben canini acitarak seviyorum oglumu sevme tarzim boyle
herseyin hayirlisi elbette ama cok zor is bulmam aradigim iste tecrubeli birini istiyorlar boyle bana is vermezlerse nasil tecrubeli olacagim bilemedim:26: yeniden dil kursuna baslicam evde bos durmaktan iyidir.hayirlisi artik napalim bu senede ev alamicaz anlasilan
senin elinden içecem o gayfeyi zaten
sonada sana cilve yapacam
ayyyy şükür kavuşturana hazal, öğleden sonra burda ol emi . konuşcaz.(ben hala evdeyimde )
hımmm. güle güle giysin.
1600 künye ha. çokmuş yaaa
bizde seni özledik. öğleden sonra saat 2 de yakana bir kırmızı karanfil takıp köşedeki kk kulubünde bekle bizi
bende ısıryom arada totodan. ağlıyo içimi dağlıyo
aboo o zaman hemen çıkayım. daha mandişe mesaj atacamgeç kalırsan küserim mektubumu keserimmmm
senin elinden içecem o gayfeyi zaten
sonada sana cilve yapacam
ayyyy şükür kavuşturana hazal, öğleden sonra burda ol emi . konuşcaz.(ben hala evdeyimde )
hımmm. güle güle giysin.
1600 künye ha. çokmuş yaaa
bizde seni özledik. öğleden sonra saat 2 de yakana bir kırmızı karanfil takıp köşedeki kk kulubünde bekle bizi
aboo o zaman hemen çıkayım. daha mandişe mesaj atacam
o kim.
hımmmmm:44::44::44::44::44:evet evet küçük cadı bırakırsa seni :))
bilmem ki
bekletme bu soğuktaa
abamm daa gelmişşşşş
ben geldimmm
çekil bakıyım ben senden önce geldim. orası benim yerim
eee nasilinizzzz kizlar rahatsiz etmiyoru m insallah??? :18:
çekil bakıyım ben senden önce geldim. orası benim yerim
bananesi bananesi ben kaptım işte...
kavga etmeyin ben geçerim sizde arkaya geçersiniz:79::79::79: