Nöbetçi Muhabbetçi

afiyet olsun mandişim benimmm

uyan kendine gelll...

bebiş için de hayırlısı olsun...

En hayırlı zamanda Rabbim nasip edecektir...

Hayırlı sağlıklı imanlı bir bebiş...

İnşallah kepeleğem inşallah bir gelse velet neler edeceğum oğa :)))

öğle arası geldi çattı eşim gelecek yarın için hediye alacak bana yüzsüzlüğüme bakın künye istedim ama sen alma ben gidip beğeneyim onu al dedim :)))

iyiymiş mandiş...
madem alacak beğendiğini alsın dimi...

sen benden önce ödeme yaptın ya o yüzden sordum varmı diye demek katılım yoğundu 60 kişiye diye hatırlıyorum yanılmıyorsam ne güzel dimi dadlum demek 60 kişiyi geçmiş süper bişiy bence
evet canım harika bişey.

çok sevindim. inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerinin
sana okkalı bi mesaj atacam kız. öğleden sonra . bekle beni anacım

günaydınnn kısçelerrr

ne var ne yok bakalım uzun zamandır toplanamıyoruz...

gelişinizin şerefine kahve yapayım size yanına da lokummm

cilveli kahveee. allahım bu sene bu cilvelinin cilvesini höppürddetmeyi nasip eyle . aminnnnn

Selamun aleykum kizlar, bilgecim mesajini aldim geldim hemen. nasilsiniz? cok uzun zaman oldu ya bende ozledim sizleri.esim ise basladi cnm ama benim kursum iptal oldu maalesef kabul edilmedim dil kursuna gitmeyi dusunuyorum isde bulamadim evin icinde oglumla vakit geciriyorum oglumda kocaman oldu teyzeleri cok tatli hareketleri var

bekliyorum seni anacım :)
Aminnn dadlum Amin
yaa bu kahvenin üzerindekiler ne

hemen altında tüm aboneliklerimi göster butonu var oraya bas...
Sadece 2 tanesine yeni mesaj yazılmıştır ondan onlar çıkıyordur...

buldum oniii teşekkür ederim kepelek

sen oğa ne alcan

döşedim ben oni :))
kazak tişört swit ayakkabı kaşe mont aldım
en ince künyelere baktım 1.600 en düşüğü anam çıldırmış olmalılar sanırım hayatta vermem o parayı ona döndüm geldim

ben çıkıyom hatunlar. öğleden sonra görüşelim.

afiyet olsun dadlum

görüşürüz afiyet olsun bende gidiyorum oğluşumu almaya...

güle güle kepelek

teyzesi yesin onu ayy hazal şimdi ne güzel öpülür o
hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir işe girersin

enneeemm bensiz muhabbete başlanmışş

perimeri nerelerdesin sen özledim seni

saol teyzesi tam isirmalik simdi ben canini acitarak seviyorum oglumu sevme tarzim boyle
herseyin hayirlisi elbette ama cok zor is bulmam aradigim iste tecrubeli birini istiyorlar boyle bana is vermezlerse nasil tecrubeli olacagim bilemedim:26: yeniden dil kursuna baslicam evde bos durmaktan iyidir.hayirlisi artik napalim bu senede ev alamicaz anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…