- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline tıklayın gelir abonelikleriniz...
kepeleğem o dediğin yerde iki abonelik görünüyor ama benim 20 den fazla vardı nere gitti onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline tıklayın gelir abonelikleriniz...
afiyet olsun mandişim benimmm
uyan kendine gelll...
bebiş için de hayırlısı olsun...
En hayırlı zamanda Rabbim nasip edecektir...
Hayırlı sağlıklı imanlı bir bebiş...
İnşallah kepeleğem inşallah bir gelse velet neler edeceğum oğa :)))
öğle arası geldi çattı eşim gelecek yarın için hediye alacak bana yüzsüzlüğüme bakın künye istedim ama sen alma ben gidip beğeneyim onu al dedim :)))
evet canım harika bişey.sen benden önce ödeme yaptın ya o yüzden sordum varmı diye demek katılım yoğundu 60 kişiye diye hatırlıyorum yanılmıyorsam ne güzel dimi dadlum demek 60 kişiyi geçmiş süper bişiy bence
çok sevindim. inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerininevet doktordan güzel haber var 2.5 cm lik su kisti ama önemli değil engel değil yumurtalıklarda sorun yok eşimede banada testler verdi tahlil sonuçlarına göre bakacak görünen birşey yokmuş ama dedim bebiş yok bakalım tahlillere dedi
olsun bende mesaj istiyorum kıskandım nazlanmak istiyorum şımarmak istiyorum bananeee dadlum banada mesaj at
banada yollarmısın dadlum irmik helvası yaparsan unu sevmiyorum ben
dimi yaa aboneliklerimizi aldılar konularımı bulup yazamıyorum cevap
cilveli kahveee. allahım bu sene bu cilvelinin cilvesini höppürddetmeyi nasip eyle . aminnnnngünaydınnn kısçelerrr
ne var ne yok bakalım uzun zamandır toplanamıyoruz...
gelişinizin şerefine kahve yapayım size yanına da lokummm
kepeleğem o dediğin yerde iki abonelik görünüyor ama benim 20 den fazla vardı nere gitti onlar
İnşallah kepeleğem inşallah bir gelse velet neler edeceğum oğa :)))
öğle arası geldi çattı eşim gelecek yarın için hediye alacak bana yüzsüzlüğüme bakın künye istedim ama sen alma ben gidip beğeneyim onu al dedim :)))
cilveli kahveee. allahım bu sene bu cilvelinin cilvesini höppürddetmeyi nasip eyle . aminnnnn
iyiymiş mandiş...
madem alacak beğendiğini alsın dimi...
ben nasılyeni konu açıcam bi cevap verirmisiniz????
evet canım harika bişey.
çok sevindim. inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerinin
sana okkalı bi mesaj atacam kız. öğleden sonra . bekle beni anacım
cilveli kahveee. allahım bu sene bu cilvelinin cilvesini höppürddetmeyi nasip eyle . aminnnnn
hemen altında tüm aboneliklerimi göster butonu var oraya bas...
Sadece 2 tanesine yeni mesaj yazılmıştır ondan onlar çıkıyordur...
sen oğa ne alcan
ben çıkıyom hatunlar. öğleden sonra görüşelim.
görüşürüz afiyet olsun bende gidiyorum oğluşumu almaya...
Selamun aleykum kizlar, bilgecim mesajini aldim geldim hemen. nasilsiniz? cok uzun zaman oldu ya bende ozledim sizleri.esim ise basladi cnm ama benim kursum iptal oldu maalesef kabul edilmedim dil kursuna gitmeyi dusunuyorum isde bulamadim evin icinde oglumla vakit geciriyorum oglumda kocaman oldu teyzeleri cok tatli hareketleri var
enneeemm bensiz muhabbete başlanmışş
afiyet olsun dadlum
güle güle kepelek
teyzesi yesin onu ayy hazal şimdi ne güzel öpülür o
hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir işe girersin
perimeri nerelerdesin sen özledim seni
afiyet olsun dadlum
güle güle kepelek
teyzesi yesin onu ayy hazal şimdi ne güzel öpülür o
hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir işe girersin
perimeri nerelerdesin sen özledim seni
bende sizi özledim yaaaa kaç gündür yoksunuzzz