eee nasilinizzzz kizlar rahatsiz etmiyoru m insallah??? :18:
valla beni etmiyon.
ayrıca iyiym çok çok şükür
sen nasılsın. rahatsız etmiyoruzdur inşallah
tuba bak kuş
datlum bak kedi...
kedi kuşu kapar...
tuba da önü kapar...
pericikde avcunu yalar...
öyle düşünme bee. bak nit var. biz varız. buda bişye. internet icat olmadan önce yaşayan insanlar vardı. allah korrrusun:18::18:sevindim rahatsiz etmiyorum diyeiyiyim diyim de iyi olaym insallah, sadece cok skici bir gün vakit bir türlü gecmek bilmiyorr
hava cok soguk disarida cikamiyor insan
hani nirde kedidatlum bak kedi...
kedi kuşu kapar...
tuba da önü kapar...
pericikde avcunu yalar...
:18::18::18::18::18::18: dım tıs dım tısson bir dk datlum bakalım 2 de kimler burada olacak...
hani nirde. :44::44::44::44:arkadaki çocuklar kavgamı etiyorrr neee bi bakın sizinkinler olmasınn
yok yazacam senibana 5 dk bilemediniz 10 dk müsade böcükle ilgilenip geliyorum...
kaybolmayın bir yere...
kimseyi tanimiyorum burda
tanışalım. ben cadı namı diğer datlu cadı.
hadi yasiz çocuklarla ilgilenirken ben kaptım önüüü naaaberrrrr
datlu cadi ne kadr hos
bende fk1991, yani filiz k...
bu siteyi cok begenmiyorum, cok yararli bilgiler var, zaman öldürmek icin dogru tercih diye düsünüyorum ama ne bilym bugün tersimden kalktm biraz galiba depri takiliyorum
kimseyi tanimiyorum burda
datlu cadi ne kadr hos
bende fk1991, yani filiz k...
bu siteyi cok begenmiyorum, cok yararli bilgiler var, zaman öldürmek icin dogru tercih diye düsünüyorum ama ne bilym bugün tersimden kalktm biraz galiba depri takiliyorum
hadi yaoysa ne kadar istemiştim benimde önde bi koltuğum olsun. birinci sınıf hissedeyim kendimi. biliyormusun bugüne kadar hiç önde oturmadım. hep arkaya iteklediler beni .
bizim hiç önümüz olmadı aplaaaa
hadi yaoysa ne kadar istemiştim benimde önde bi koltuğum olsun. birinci sınıf hissedeyim kendimi. biliyormusun bugüne kadar hiç önde oturmadım. hep arkaya iteklediler beni .
bizim hiç önümüz olmadı aplaaaa
biz burda zamanı jldürmüyoz canım mumyalıyoz.geçmişe bakıp güzel anılarımız olsun diye. hatta zamanımızı bonusladığımzda oluyo hayır işlere vesile olup
kucağına otururum amaiyi iyi hade gel yamacıma paylaşalım önü...
çünkü hayat önü paylaşınca güzel...
(bknz sol yan reklamlardan kopya)
hımm bardon yerine pardon demek istedin galibapardon evet begeniyorum demek istedim yanlis yazmisim
begenmesem ne isim var deglmi ama
yaparım sana ne.demagoji yapmaa amaa yaaa
kucağına otururum ama
hımm bardon yerine pardon demek istedin galiba
yazamaya korkuturmuşuz kızı
yaparım sana ne.tapulu malın mı
iletisim problemi yasamiyorum insallah