Nöbetçi Muhabbetçi

valla beni etmiyon. :KK53:
ayrıca iyiym çok çok şükür
sen nasılsın. rahatsız etmiyoruzdur inşallah:KK60:

sevindim rahatsiz etmiyorum diye :KK70: iyiyim diyim de iyi olaym insallah, sadece cok skici bir gün vakit bir türlü gecmek bilmiyorr :KK53:

hava cok soguk disarida cikamiyor insan :KK50:

sevindim rahatsiz etmiyorum diye :KK70: iyiyim diyim de iyi olaym insallah, sadece cok skici bir gün vakit bir türlü gecmek bilmiyorr :KK53:

hava cok soguk disarida cikamiyor insan :KK50:
öyle düşünme bee. bak nit var. biz varız. buda bişye. internet icat olmadan önce yaşayan insanlar vardı. allah korrrusun:18::18:

datlum bak kedi...

kedi kuşu kapar...
tuba da önü kapar...
:KK60::KK60::KK60:
pericikde avcunu yalar...
hani nirde kedi:KK52:

son bir dk datlum bakalım 2 de kimler burada olacak...:nazar:
:18::18::18::18::18::18: dım tıs dım tıs

arkadaki çocuklar kavgamı etiyorrr neee bi bakın sizinkinler olmasınn
hani nirde. :44::44::44::44:

bana 5 dk bilemediniz 10 dk müsade böcükle ilgilenip geliyorum...:KK4:

kaybolmayın bir yere...:KK20:
yok yazacam seni:63:

tanışalım. ben cadı namı diğer datlu cadı. :KK19::KK19:

datlu cadi ne kadr hos :KK9:

bende fk1991, yani filiz k... :KK70:

bu siteyi cok begenmiyorum, cok yararli bilgiler var, zaman öldürmek icin dogru tercih diye düsünüyorum ama ne bilym bugün tersimden kalktm biraz galiba depri takiliyorum :KK17:

siz çocuklarla ilgilenirken ben kaptım önüüü naaaberrrrr:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
hadi ya:KK14::KK14::KK14::KK14: oysa ne kadar istemiştim benimde önde bi koltuğum olsun. birinci sınıf hissedeyim kendimi. biliyormusun bugüne kadar hiç önde oturmadım. hep arkaya iteklediler beni . :KK14::KK14::KK14::KK14:
bizim hiç önümüz olmadı aplaaaa:KK14:

bu siteyi cok begenmiyorum, cok yararli bilgiler var, zaman öldürmek icin dogru tercih diye düsünüyorum ama ne bilym bugün tersimden kalktm biraz galiba depri takiliyorum :KK17:

biz burda zamanı jldürmüyoz canım mumyalıyoz.:KK1::KK1: geçmişe bakıp güzel anılarımız olsun diye. hatta zamanımızı bonusladığımzda oluyo hayır işlere vesile olup:KK34:

kimseyi tanimiyorum burda :KK50:

bende tuba...
tanıştık ve artık birilerini tanıyorsun...
yakında sende bağımlı olursun merak etme...

beğeniyorum demek istedin sanırım...
belli sen bugün pek depresifsin...
bazen bana da olur...
:KK14::KK14::KK14:

hadi ya:KK14::KK14::KK14::KK14: oysa ne kadar istemiştim benimde önde bi koltuğum olsun. birinci sınıf hissedeyim kendimi. biliyormusun bugüne kadar hiç önde oturmadım. hep arkaya iteklediler beni . :KK14::KK14::KK14::KK14:

iyi iyi hade gel yamacıma paylaşalım önü...
çünkü hayat önü paylaşınca güzel...
(bknz sol yan reklamlardan kopya):KK60:

biz burda zamanı jldürmüyoz canım mumyalıyoz.:KK1::KK1: geçmişe bakıp güzel anılarımız olsun diye. hatta zamanımızı bonusladığımzda oluyo hayır işlere vesile olup:KK34:

demagoji yapmaa amaa yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

iyi iyi hade gel yamacıma paylaşalım önü...
çünkü hayat önü paylaşınca güzel...
(bknz sol yan reklamlardan kopya):KK60:
kucağına otururum ama:KK53:

pardon evet begeniyorum demek istedim yanlis yazmisim :KK37:

begenmesem ne isim var deglmi ama :KK23:
hımm bardon yerine pardon demek istedin galiba:KK6:
:KK60::KK60: yazamaya korkuturmuşuz kızı

demagoji yapmaa amaa yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
yaparım sana ne. :63: tapulu malın mı:KK19:
:KK35::KK35::KK35::KK35:

Son düzenleme:
X