Nöbetçi Muhabbetçi

saol teyzesi tam isirmalik simdi ben canini acitarak seviyorum oglumu sevme tarzim boyle :KK52:
herseyin hayirlisi elbette ama cok zor is bulmam aradigim iste tecrubeli birini istiyorlar boyle bana is vermezlerse nasil tecrubeli olacagim bilemedim:26: yeniden dil kursuna baslicam evde bos durmaktan iyidir.hayirlisi artik napalim bu senede ev alamicaz anlasilan :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bende severim öyle sevmeyi çocukları ama kıyamıyorum ki içimden ısırmak gelsede öpmeye bile kıyamıyorum nasıl acıtıyorsun canını kıyılırmı o canlara ya

tecrübeli arayanları anlamıyorum zaten doğru diyorsun seni işe almazlarsa nasıl tecrübeli olacan

İnşallah alırsınız hazal istediğin gibi

Aminnnnnnnnn...
Birde benimle tanışmayı da nasip etsin güzel Rabbim...:KK9:
senin elinden içecem o gayfeyi zaten
sonada sana cilve yapacam:KK53:

Selamun aleykum kizlar, bilgecim mesajini aldim geldim hemen. nasilsiniz? cok uzun zaman oldu ya bende ozledim sizleri.esim ise basladi cnm ama benim kursum iptal oldu maalesef kabul edilmedim dil kursuna gitmeyi dusunuyorum isde bulamadim :KK14: evin icinde oglumla vakit geciriyorum :KK52: oglumda kocaman oldu teyzeleri cok tatli hareketleri var :emir_bebek:
ayyyy şükür kavuşturana hazal, öğleden sonra burda ol emi . konuşcaz.:KK34: (ben hala evdeyimde:KK1:)

buldum oniii teşekkür ederim kepelek

döşedim ben oni :))
kazak tişört swit ayakkabı kaşe mont aldım
en ince künyelere baktım 1.600 en düşüğü anam çıldırmış olmalılar sanırım hayatta vermem o parayı ona döndüm geldim
hımmm. güle güle giysin.
1600 künye ha. çokmuş yaaa

bende sizi özledim yaaaa kaç gündür yoksunuzzz
bizde seni özledik. öğleden sonra saat 2 de yakana bir kırmızı karanfil takıp köşedeki kk kulubünde bekle bizi:KK51:

saol teyzesi tam isirmalik simdi ben canini acitarak seviyorum oglumu sevme tarzim boyle :KK52:
herseyin hayirlisi elbette ama cok zor is bulmam aradigim iste tecrubeli birini istiyorlar boyle bana is vermezlerse nasil tecrubeli olacagim bilemedim:26: yeniden dil kursuna baslicam evde bos durmaktan iyidir.hayirlisi artik napalim bu senede ev alamicaz anlasilan :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
bende ısıryom arada totodan. ağlıyo içimi dağlıyo:KK50:

ayyyy şükür kavuşturana hazal, öğleden sonra burda ol emi . konuşcaz.:KK34: (ben hala evdeyimde:KK1:)

hımmm. güle güle giysin.

bizde seni özledik. öğleden sonra saat 2 de yakana bir kırmızı karanfil takıp köşedeki kk kulubünde bekle bizi:KK51:

geç kalırsan küserim mektubumu keserimmmm

hımmm. güle güle giysin.

çokmu uçmuşlar yaaa delimide nedir incecik zincire dediğine bak

X