bende izledim ama pek beğenmedim. net o kadar çok gidiyo geliyoki ben yazana kadar program bitti:26:evet canım şu an o açık sonra handeye bakıyorum tnt de tabi arada iş yapıyorum buraya bakıyorum..bana kupa gelmişti üstünde kk yazıyordu..acaba sizinki yardım amaçlı ondanmı gelmedi..
birde promosyon sanırım cinselik için bir şey gelmşti bitkisel kapsül..ihtiyaç varsa gönderebilirim..
izin al ozaman canım bir iki gün evde dinlenirsin ama izinlerin kısıtlıysa yazında ihtiyacın olabilir..en kısa zamanda gelir inşallah canım
belkide ondandır bilemiyorum cry
ben tv izleyemiyorum uff
yarında kar varmış izin mi alsam acaba
yok canım sağol
canım yav öyle duruyo kutunun içinde hiç açmadım netten baktım 52 liraymış fiyatı..eşim aspirin bile içmeye karşıbende izledim ama pek beğenmedim. net o kadar çok gidiyo geliyoki ben yazana kadar program bitti:26:
yolla yolla
izin al ozaman canım bir iki gün evde dinlenirsin ama izinlerin kısıtlıysa yazında ihtiyacın olabilir..
canım yav öyle duruyo kutunun içinde hiç açmadım netten baktım 52 liraymış fiyatı..eşim aspirin bile içmeye karşı
izin varda doğum olursa diye saklıyordum aslında evde olmayada doyamıyorumki bana iki gün yetmez emeklilik gerek
ozaman sakla canım nasib olursa inşallah ihtiyacın olacak..
izin varda doğum olursa diye saklıyordum aslında evde olmayada doyamıyorumki bana iki gün yetmez emeklilik gerek
banada lazım o emeklilikten
öyle ama kolay değil cry
profil resmin değişmiş yine
evin önüne küçük bölüme toprak dökülmüş çiçek ekecem ne yapayım ne ekeyim
canım en dayanıklı sardunyadır,tavsiye ederim canım...inşallah hayırlısıyla gönünce olur canım hamilelik için belirli tarihler var sen araştırmışsındır gerçi..
evet canım inceledim doktorada gitmeye başladım cumartesi tekrar gitcem
sardunya balkonlarda çokgüzel hele sakız sardunya çok güzel bence lale soğanları var elimde şimdi biraz ekim zamanı hemde onları ekecem hafta sonu ama sümbülde almayı düşündüm onunda ekim ayı şubat ama başka neler diksem birbiriyle uyan güzel duran
canım sümbül ün çiçeyi çok kısa duruyor..birde şöyle bahçe için uygun olan çiçekler var..1 lira falan onlardan renk renk alabilirsin..melissa çok küçük ağaç gibi oluyor bizim bahçede var..uzun ömürlü ondan alabilirsin canım..
selam günaydın hayırlı haftalar kızlar