Nöbetçi Muhabbetçi

günaydın mandiş. hoşgeldin dükkana:KK1:

hoşbuldummm

toplaşında laflıyak loo. güğnaydın hoşçakal topiğine dönmesin:KK19:

bencede

slm hatunlar nörüyonuz bakemmm :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

ben kilim örüyorum fena sardı bana se nörüyon

selam hanımlar...:KK3:

hoşçakalın hanımlar...:KK5:

arkadaşıma gitmem gerekiyor sonra grşrz...:KK55:

öpüyorum hepiciniziii...:KK19:

datlum eve net bağlatmışsın gece muhabbetlerine bekleriz...:KK4:

güle güle gece sohbetleri dadlumu bende gelemmi :))

biz iyiyizde sen ne örüyon harıl harıl:KK1:

al işte . nen yukarıya ne yazdım ben. hiçmi bakmıyon:KK19:
ayrıca sağol ama nerde bulacam ben seni

dadlum kepelek bir yerden batıyor bir yerden çıkıyor onu bulmak zor

hoşbuldummm

bencede

ben bişi örmüyommm keçe kumaşlar var yaa onlardan aldımm bide fimo hamuru diyolar ondan alayım diyom çok güzel şeyler yapıolar bişiler yapayım diyorumm amaaa canım heçç istemiyooo:KK50::KK50::KK50::KK50:

ben bişi örmüyommm keçe kumaşlar var yaa onlardan aldımm bide fimo hamuru diyolar ondan alayım diyom çok güzel şeyler yapıolar bişiler yapayım diyorumm amaaa canım heçç istemiyooo:KK50::KK50::KK50::KK50:

keçeleri ben hiç sevemedim fimodan güzel takılar yapıyorlar
aslında sevmem işleri ama gözümde canlandırdım holume simli kirpi ipten kilim öreyim köşelerine kurdeleden çiçeklerler kondurayım sonra tüm kenarlarını deri şeritle dolanayım filan bişiyler hayal ettim başlladım ne zaman sıkılır atarım bilemem

aslında sevmem işleri ama gözümde canlandırdım holume simli kirpi ipten kilim öreyim köşelerine kurdeleden çiçeklerler kondurayım sonra tüm kenarlarını deri şeritle dolanayım filan bişiyler hayal ettim başlladım ne zaman sıkılır atarım bilemem

hadi bakalım inşş sıkılmadan bitirirsin canımmmm :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

Merhaba nöbetçiler kimse yok mu orada ....ses verin nöbetçiler...

selam kızlar. nihayet eve net alındı. gece sohbetlerinde bend evraım artık:KK53:

günaydın kızlar hayırlı haftalar sonunda kürkçüdeyim

slm hatunlar nörüyonuz bakemmm :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

selam hanımlar...:KK3:

hoşçakalın hanımlar...:KK5:

arkadaşıma gitmem gerekiyor sonra grşrz...:KK55:

öpüyorum hepiciniziii...:KK19:

datlum eve net bağlatmışsın gece muhabbetlerine bekleriz...:KK4:
tünaydın kızlar,suskunum hayırlı olsun pro olmuşsun sende,datlum hayırlı olsun interneti bağlatmışsın,umarım senide editör olarak görürüz yakında:KK49:

hoşbuldummm

bencede

imkanın varsa gel tabi ayol. kepelğinde takılızr peşine hafiye gibi.

hımm sıkıntıdan kendine iş uyduruyon yani
,aynı ben:KK1:

tünaydın kızlar,suskunum hayırlı olsun pro olmuşsun sende,datlum hayırlı olsun interneti bağlatmışsın,umarım senide editör olarak görürüz yakında:KK49:
sağol canım. kısmet

cryyyyyyy nasılsınnnn

imkanın varsa gel tabi ayol. kepelğinde takılızr peşine hafiye gibi.

hımm sıkıntıdan kendine iş uyduruyon yani
,aynı ben:KK1:

sağol canım. kısmet

yakında kilim olursa pasapas şaşmam

:KK53::KK53::KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52:

sendemi cry yaa neden yarım kalıyorki bizim örgüler acaba

:KK52::KK52::KK52::KK52:

maymun iştahlı olduğumuzdan olabilirmi acaba.
ben çok güzel bi hayal kurarım. harika olur . başlarım.işler umduğum gibi gitmez. beceremem bi türlü. hayal kırıklığına uğrar atarım bi kenera

evet maymun iştahlı ve sabırsızımdır belkide atkıda bitirdim ,
kızlar diz üstü etek opak çorapla açıkmı sizce yoksa dizaltı etekmi almalıyım,etek giymeyeli uzun zaman oldu,artık dikkat edeyim diyorumda,,

hep spor giyiniyorum yaf sıkıldım artık,ipekyol mağzası açılmış bir uğradık hafta sonu gözlerim yuvalarından fırladı,ceketler mantolar çok pahalı,800,900 lira çok yüksek dedim kıza neyse o dimi açık söyledim pahalı diye,ama pandolonlar.40,50,59,onlar alınabilir fiyatta..ama klasik giyinmedim hiç tarz uydurmak zor,ne kolaylık mış spor giyim..

X