Nöbetçi Muhabbetçi

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün annem bana güzel bi beslenbe hazırlamıştıı evde unutmuşummm :KK14:
poçaya talim bugün yineee:KK31:

Son düzenleme:
günaydın canım. nasılsın

vahh , tühhh. çok üzüldüm senin adına kızz.:KK50: bende bayat kek talim ediyom
inşallah zehirlenmem

he bilo yaa nasıl iştahla yicektimm... dünden aklımdaydı yarın bi güzel yerim diyeee:KK50:

kız kaçıncı günü bugün kekin:KK1:. maşallah ne bereketli kek çıktı. günerdir ye ye bitirmedin loooo

he bilo yaa nasıl iştahla yicektimm... dünden aklımdaydı yarın bi güzel yerim diyeee:KK50:

kız kaçıncı günü bugün kekin:KK1:. maşallah ne bereketli kek çıktı. günerdir ye ye bitirmedin loooo

aman sorma canım koca bi tepsi keki sadece ben yedim. mor havuçla yaptım. ben mor bir kek hayal ediyodum morumtrak ve içinde kara delikleri olan bi kek oldu. :26:eek:ğlum, anne sen bunu çürümüş pataesle mi yaptın ben hayatta yemem dedi. eşimde yemedi. tek ben yiyom. bu gün bitiyo inşallah.:KK25:
ahhh, karnım ağrımaya başladı:KK53:

Son düzenleme:
aman sorma canım koca bi tepsi keki sadece ben yedim. mor havuçla yaptım. ben mor bir kek hayal ediyodum morumtrak ve içinde kara delikleri olan bi kek oldu. :26:eek:ğlum, anne sen bunu çürümüş pataesle mi yaptın ben hayatta yemem dedi. eşimde yemedi. tek ben yiyom. bu gün bitiyo inşallah.:KK25:
:KK1::KK1::KK1: çürümüş patates he :KK1::KK1:
tadı nasıl barii. mor havucu rendeledinmi içinee sadece ekstra bişi kattın mı..bide benmi denesemm

günaydın deloş, çok didiştik hakkını helal et:KK58:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK60:
atmaya kıyamadın bozuk keki yiyorsun yani :KK60:
günaydın deloş, çok didiştik hakkını helal et:KK58:

düşünmem lazım :KK60:
msnde niye yoksunuz ikiniz de :KK53:

selam kızlar yazı yazacaktım. pcde kir gördüm temizlemeye başladım yazacağımda unuttum :KK70:

mor kek tatmak isterdim

dün akşam annem bana kenan doğulu anlatıyor. Suskun aynı sen. oda senin gibi gitmediği kurs kalmamış :) senin çocukluğun gibi hareketliymiş. anne ben hareketlimiydim diyorum. evet dikiş yedin düşmedin yer kalmadı dedi. ben kendmi uslu bilirdim demek değilmişim. hakken ben oturup bir kitabı bitiremem çabuk sıkılırım. oturmak sıkılırım .. 3 kere yer değiştirim. evde filim syerederken bile 4 kere yer değiştirimi bile gören vardır. :)

kenan doğulu çapkın olmsan sende benim ruh ikizimsin ama işde yaşantımız uygun değil :)

bu arada sı-ohbetin seyrini değiştirmiş olabilirim yazdıklarınızı okumadım

:KK1::KK1:

:KK60:
atmaya kıyamadın bozuk keki yiyorsun yani :KK60:

düşünmem lazım :KK60:
msnde niye yoksunuz ikiniz de :KK53:
kız kahvaltı yapmadan geldim. baktım kek masnın üstünde , kokmamışta yeyimdeidm:26:
ben yine yükledim msn yi ama açmadı:KK50:

selam kızlar yazı yazacaktım. pcde kir gördüm temizlemeye başladım yazacağımda unuttum :KK70:

mor kek tatmak isterdim

dün akşam annem bana kenan doğulu anlatıyor. Suskun aynı sen. oda senin gibi gitmediği kurs kalmamış :) senin çocukluğun gibi hareketliymiş. anne ben hareketlimiydim diyorum. evet dikiş yedin düşmedin yer kalmadı dedi. ben kendmi uslu bilirdim demek değilmişim. hakken ben oturup bir kitabı bitiremem çabuk sıkılırım. oturmak sıkılırım .. 3 kere yer değiştirim. evde filim syerederken bile 4 kere yer değiştirimi bile gören vardır. :)

kenan doğulu çapkın olmsan sende benim ruh ikizimsin ama işde yaşantımız uygun değil :)
boş ver kenanı senin talipten ne haber:KK31:

mor kek tatmak isterdim

slm suskun:KK16:
yaaww olsun sen kenanı adam edersin:KK60:

X