- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
-
- Konu Sahibi evcilkaktus
tmm canım burdayım benbebegımmm ben yemek yapmaya cıkıorummmmm................ optummm senı
yaaa dinleme onu dilan dinlemeee
kızlar topıqınız hayırlı olsun
ellerine saglık bebişim .. yemedimm hahaaayben geldımmm yemegımı yaptımm geldımmm.....nesquıklerrr ne alemdee yedın mı gııııııııı????
ellerine saglık bebişim .. yemedimm hahaaayama azcık badem yedim şimdide 7otlu cayımı ıcıorum ehe ehe ehe
biberiyeafıyet olsun canımmmm...... ne var cayının ıcınde???
biberiye
funda yapragı
mate yapragı
kekik
yeşilçay
kiraz sapı
ısırgan yapragı canım öyle cokda kotu deıl beeaaa ben bile ıcıorum şekersiz gunde 2 fincan
kaç kiloki enişte beyıste kocacıgımın ıctıgı cay buna benzıoo funda yapragı, mate, kekık,yesıl cay... bısı daha var onu hatırlamıorummm
kaç kiloki enişte beybunlar varsaiçinde işe yarar mutlaka ben kendımı hafıflemıs hıssedıorumvalla 3 gundur
kaç kiloki enişte beybunlar varsaiçinde işe yarar mutlaka ben kendımı hafıflemıs hıssedıorumvalla 3 gundur
benimki 82 kg ayol onunde kocaman bi balkon var arada göbegıyle dovuo beni ve halınden cok memnunccanım oyle kılolu degıll ama kendını 1000 kılo sanıo.. 70 kılo fılandır en fazla... evlendıkten sonraa avya gobegı olduu
benım yemeklerıme dayanamıoo daaaa hıııhhhh
benimki 82 kg ayol onunde kocaman bi balkon var arada göbegıyle dovuo beni ve halınden cok memnunseninki boşuna takmış kafaya
benımkıde ayy bı gorsen eskı hallerını sokak cocukları gıbı böyle bı deri bi kemik şimdi dana gibi bende böyle sevıorum etlı butlu ooocanım evlenene kadar hep zayıf kalmıss.. ben cok daha cok begenıom kendısını aslında oyleeeama kendısı forma kalmak ısıtomus........
demııı löp löp et gelsın evımıze ayollllllll.... ne o oyle dokuncaz kemık mı gelcek elımızeeeee????????benımkıde ayy bı gorsen eskı hallerını sokak cocukları gıbı böyle bı deri bi kemik şimdi dana gibi bende böyle sevıorum etlı butlu ooo
aynen valla kurupopo istemıoruzdemııı löp löp et gelsın evımıze ayollllllll.... ne o oyle dokuncaz kemık mı gelcek elımızeeeee????????
aynen valla kurupopo istemıoruzay niloşum ya kendıme ne yıcek hazırlasam yaa kocamınkiler hazır zaten dunden kalmıs makarna dunden kalmıs salata dunden kalmıs karnıbahar ben ne yeseeeeem :26: kıvırcık salatası garantı sabıt o yanına ne yapsam :26:
yagsız makarna yapsam sadece suda haşlasam olmamiki acep yanınada brokolıyle karnıbahar haslarım ?:26:corbaa yap kendıne canım yayla corbası.. yemezmısın????? ya da sebze hasla kendıne canım???