nlcn&dilan 'ın sohbet topiği buyrun kızlar :)

iyim bebem sen nasılsın ? sen yokken cok sıkıldım yaahuuu

canım benım yaa ben yorgunum canım yaaa bedenımı kaldıramıyorum ınanırmısın?? eve bı geldımm delı gıbı temızlık yaptım dun.. sımdı heryerım agrıyor... nedıe bu ay cektıklerım yahuuu :):) ozledım senı aklımda hep burdaydı

bende bugun temızlık yaptım çıkan saçları bi görsen felakettt dokuluo ya evın heryeri saaç benimde aklım hep sendeydı gelsede tozu dumana katsak dıodum

bende bugun temızlık yaptım çıkan saçları bi görsen felakettt dokuluo ya evın heryeri saaç benimde aklım hep sendeydı gelsede tozu dumana katsak dıodum

ayy canım ellerıne saglık.. sorma yaa su kıllarr delı etcek benı alcam makınayı elıme kescem tum saclarımızı kıllarımızı kocamlaa dazlak dazlak gezcezz o olcak artıkk yanııı
annemler bugun hastaneye geldıler babaannemı gormeye banada ugradılarrr annemın gozlerı ayrıldıı ev parlıyorduuu cam mutfak dolabı fayanslarr ne varsa dun ındırdımm asagıyaaa kadıncagızın gozlerı ayrıldıı yardımcı cagırcam ben yapamam dıodumm ama gaza geldımm dunnn

hahah bazen bende oyle gaza gelip kendımı parcalıya parcalıya temızlık yapıorum benimkide yemek yapıorum dedıgımde ınanmıo inanamıo kadıncagız ne yemek yapsam ya bi akıl ver ben diyetteyim tavuk haslayıp kıvırcık salatasyla onu yicem kocamada yumurtalı karnıbahar kızartmasıyla makarnamı yapsam :44: ayy benımde canım cekicek kesin yaa

ben de o nu dusunuodum yaaa ne yapsam dıee dun kıyma sote yapmıstım baya bı arttıı onu kıymalı makarnaya cevırcemm ( anlamaaz benımkı) yanınada patates boregı yapmıstım dun cok guzel oldu ılk kez yaptım ama cok beggendım ben tabıı borek dun bıttıı bugun makarnanın yanına kozlenmıs patlıcan salatası yapcam .. yumurtalı karnabahar kızartması nası oluoo ben bayılırım karnabaharaa her turlusunee...

o zaman buna bitersiiin karnıbaharları dal dal parcala sap kısımları assa gelıcek sekılde tencereye yerlestir. sonra o sapın dibine kdr su koy haşla yumusasın ama cok eritme. sonra 4 5 yumurtayla bi bardak faln unu cırpıyce . haslanmıs karnıbaharları bu karısıma bula . kızgın yagda kızart tavada. offmis gibi oluo ve makarnayla dehhhset gidio

canım saplarını haslamıyoruz yanı dımı??? yanı sapları suya gırmıo dımı?

canım saplarını haslamıyoruz yanı dımı??? yanı sapları suya gırmıo dımı?
asılsap kısmı girio suya bak şimdi o kar gibi olan kısım varya buluta benzeyen o yukarda oluo uzun beyaz saplar assada oluo suyuda o kargibi olan kısmın dibie kdr dolduruosun ay ne guzel anlattım

işte böyle bıraz zor oluo sıkıstıra sıkıstıra koyup sonra suyu eklıosun ben ketılda kaynatıp ekledım suyu simdi koydum ocaga

Eklentiler

• $2012-11-05-462.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 40
işte böyle bıraz zor oluo sıkıstıra sıkıstıra koyup sonra suyu eklıosun ben ketılda kaynatıp ekledım suyu simdi koydum ocaga

ayyy canım yapmıss cekmıs fotoyu gosterıoo bana kıyamam sannaaa bırazdann alısverıse cıkıcaz zaten alım yarın yapımmm

ayyy canım yapmıss cekmıs fotoyu gosterıoo bana kıyamam sannaaa bırazdann alısverıse cıkıcaz zaten alım yarın yapımmm
gösteririm tabı bebem benımm çıkmıssın ama yaa bende makarnamı yaptım yanına yumurtalı karnıbahar kızartması yaptım marul salatası kaşık salata bide firinda tavuk yaptım benım herif parmaklarını yiicekkk

gösteririm tabı bebem benımm çıkmıssın ama yaa bende makarnamı yaptım yanına yumurtalı karnıbahar kızartması yaptım marul salatası kaşık salata bide firinda tavuk yaptım benım herif parmaklarını yiicekkk

elllerıne saaglıkk canım butun bunları sızmı yedınızzz afıyettttttttttt olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…