- 4 Ekim 2012
- 704
- 1
- Konu Sahibi evcilkaktus
yee yee sonra nıe bın kılo oldumm der hep erkek kardesım benımmmm.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tavugumla salatamda yag yok bikeremyee yee sonra nıe bın kılo oldumm der hep erkek kardesım benımmmm.....
benim tavugumla salatamda yag yok bikerem
evet bebem cok kararlıyım 50ye duscem 65 olmuşum şok geçırdım 59dum. ekmek seker tuz yag alsa yok böle otlarla takılıorum işte bide dogadanın 7otlu çay die bişeyı var ondan aldım onu içiorum bakalım inşallah sonuç alırım :18:afıyettt olsun canım.. dıyettemısın???
evet bebem cok kararlıyım 50ye duscem 65 olmuşum şok geçırdım 59dum. ekmek seker tuz yag alsa yok böle otlarla takılıorum işte bide dogadanın 7otlu çay die bişeyı var ondan aldım onu içiorum bakalım inşallah sonuç alırım :18:
valla bende o lahanayı denedım ama tansıyonum 6 ya düştü babam olmasa gebericektim gittim geldim resmen sonrada suyu koydugum siseleri komple doktum o gunden beri lahanadan kacıorumbennımde zayıflamam lazım dıyetısyene gıtcem bu ay bı gecsın.. aslında gecen kıs 55e dustum harıka olduu fızıgım... lahana suyuylaa.. hayatımda gordugum en etkılı kür lahana suyu...
esımde 5 ı 1 yerde cayından ıcıoo bakalım bı ıse yarıcak mı??
valla bende o lahanayı denedım ama tansıyonum 6 ya düştü babam olmasa gebericektim gittim geldim resmen sonrada suyu koydugum siseleri komple doktum o gunden beri lahanadan kacıorum
valla oyle bebgm bın pısman oldum bunyem cok zayıf bnm kaldırmıo hıc bseyı dırek teslım bayraklarını cekıo yoksa bende cok ıstedım lahana suyunu devam ettrmeyı cunku bnmde baya bı tanıdıgım verdı. Ve dag kekıgını cay gıbı demlıyıp ıcıosun oda cok zayıflatıo komsumuz dogum kılolarını onla verdı ama onuda yapamadım oda acyp dusurdu tansıyonumu .
evet tatlışım ikizin gibiyim valla hemen hıssedıorum napıosan dogru aslında dıyetısyen en ıyısı ama oda spor diycek bıde cok kuralcılar ya bı uymasan yedın fırcayıhıssettın mı kusum gırdıgımııı hemen geldınnn
evet ya bi çoban şart bize hahahasormaa yaa orasıdaa varrr.... ama bırınden korktugumuz ıcın belkı zayıflamak daha kolay olurr dımıııı
eti formun mısır ve pirinç patlagı ve yanında sade soda acayip sisirio ınsanı dene bence su anda onlarla ayaktayım ha bıde sabah bi kase Kflakes yedimsabahhh delı gıbı kahvaltıı yaptımmm amaaa acıktımm ben yınee delı gıbı yaaaaaaaaaaaaaaaa kız bu gıdısleee duba gıbı olcammm
eti formun mısır ve pirinç patlagı ve yanında sade soda acayip sisirio ınsanı dene bence su anda onlarla ayaktayım ha bıde sabah bi kase Kflakes yedim
yaa benimde gözüm dolaptaki nesquiklerde :26:hepsındenn var evde ama yyıyeneee....... suannn antepfıstıklı cıkolatamı yıyorumm ayılaa bayılaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaa benimde gözüm dolaptaki nesquiklerde :26:
yaaa dinleme onu dilan dinlemeee
ye onları dılannn yeeeeeeee