nlcn&dilan 'ın sohbet topiği buyrun kızlar :)

yagsız makarna yapsam sadece suda haşlasam olmamiki acep yanınada brokolıyle karnıbahar haslarım ?:26:

bak canım karnabaharı haslaa uzerıne azcık tahın dok pul bıber maydanoz dogra cok guzel oluoo... yada tavuklu makarnalı salata yap kendıne canım...

bak canım karnabaharı haslaa uzerıne azcık tahın dok pul bıber maydanoz dogra cok guzel oluoo... yada tavuklu makarnalı salata yap kendıne canım...
o tahın olayı ıcımı pek açmadı ama kıvırcık salatamın ıcıne dedıgın gibi makarna eklıyım birazcık bde brokolı ve karnıbahr kaslıyım yiyim daha hafıf olur en azından .. aaaah burgerkingim aaaah hasret kaldım kokuna tadınaaa

ATEŞŞ DİLOŞUMUUU ÇAĞIRIYORRRRRRRRR............ steakhouse, chıkenroyal peynırlı,, favorım.. ve vee sarımsaklıı mayonezzzzzzz offfffffffff offffffffffffffff

ATEŞŞ DİLOŞUMUUU ÇAĞIRIYORRRRRRRRR............ steakhouse, chıkenroyal peynırlı,, favorım.. ve vee sarımsaklıı mayonezzzzzzz offfffffffff offffffffffffffff
ballı hardal berbekü sos bende bunlara ölüyorummm oof ooof ve asla valgecılmezım bigking üüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühühü

ballı hardal berbekü sos bende bunlara ölüyorummm oof ooof ve asla valgecılmezım bigking üüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühühü

yok yaaa onlar bızım bebeklerımızzz..... onlar arasında ayrım yapmayalımm bence..... allahh canını almasın nerden hatırlattınnnn canım nası ıstedııı...

bebıs once annem zayıflasın dıyoo ben dıyetıne engel olmayım dıo bebegımmm ondan yaa.... uzulmee..
dah ayasın cok genc senın...
of aslında bı yandanda sevındım ilaç falan ıcmıstım dıet yapıodum falan ne bılım varsa bı sorun cıkardı zaten artık bi zayıflıyım ondan sonra bebek

of aslında bı yandanda sevındım ilaç falan ıcmıstım dıet yapıodum falan ne bılım varsa bı sorun cıkardı zaten artık bi zayıflıyım ondan sonra bebek

canım benım ama korunmasız ılıskı yasadıgımız ıcın ılac ıcerken dıkkat etmemız gerekıoo... benımde belım cok agrıoo goguslerım patlıcak gıbı sıstıler... bıde bu ay garıp bı sekılde ınanılmaz meraksızım.. sakınım.. dun dedımm kı aaa 1 hafta kaldı adetıme dedım

inşallah ahmılesindir gelir bebişimiz ya hem sneinki erkek olcak bızım kızdan buyuk olsun dimi

inşallah ahmılesindir gelir bebişimiz ya hem sneinki erkek olcak bızım kızdan buyuk olsun dimi

ee tabı tabıı sızın kız unıversıteyı bıtırene kadar benımkı askere gıdıp gelsın ısını elıne alsın dımı gızzz???yoksa vermezsın fılan sonra nefessızzz kalır benım oglan

ay cok guldum ya hahah tabi egelcek evını alcaak arabasını alcaak yoksa vermem kızımı ona göre

eeseek sıpaları bız ne hayal kuruoz onlar gelmemek ıcın dırenıyorlar... yemek yaptın mı bebem??? ya da ne yaptın??
evet okutucam zaten bu sıteyı eger o zamana kadar bu sıte kalırsa :) valla benımkını aradım canı bısey ıstemıomus bende yapmadım dun kremalı tavuk corbası yapmıstım ısterse onu yer. kendımede kıvırcık salatası yaptım yanına ne yapsan hafıf bıseyler ıstıorum gene ama bılemedim yada sadece salata yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…