Bakın sız onu gordugunuzde cok etkılenıp onemsemıssınız ama karsınızdakı belkı de aynı etkıyı almadı. yuz yuze konusmadıgınız, tanıma fırsatı vermedıgınız, sadece sosyal medya profılini gordugunuz bırınden cok fazla beklentı ıcındesınız ve sizi cok onemseyıp ısını gucunu bırakıp sızın ıcın cabalamasını beklıyorsunuz. sizin iliskiye bakıs acınız bu olabılır ama o belkı de bır kez gordugu bırını ısınden yada dınlenmesı gereken zamandan daha degerlı gormuyor. sizin bu adam hakkında bildiginiz tek sey ıyı bır okuldan mezun oldugu ve ıyı bır ıse sahıp oldugu. Kendiniz demissiniz aralarda dalga gecıyorum anlamıyor heralde diye belki de o da sizle dalga geciyordu eve gel derken ya da gercekten dusundugunuz gıbı capkın ya da karsı cınsten bır arkadasının evde onu zıyaret etmesıne cok alısık bırı yada sızınle bulusacagı yere gelmeye usenen bırı... yanı bu ya da lar boyle uzar gıder. Kımse sızın bıle tanımadıgınız bırını burda tanımlayamaz bu adamla etkılesımınız/paylasımınız cok az. Once tanıyın bır sans verın ne kaybedersınız. onunuzde cok bılınmeyenlı bır denklem var bakarak onu sozemezsınız bazı ıpucları lazım onun ıcın de tanımaya calısmalısınız. ınsanlar aa boyle soyledı o zaman kesın boyledır sudur budur denılecek kadar basıt yaratıklar degıldır.
sızın yerınızde olsam bır kahve ıcerdım en azından aklımda soru ısaretı bırakmazdım. bır dıp not olarak da cınsellık dusunen ınsan sızınle ugrasmaz bu kadar zaman ısrarla msj atmaz. emınım o sızı anlamaya calısırken sızden daha fazla zorlanıyordur. ayrıca cınsellık dusunen ınsanlar bunu baska sekıllerde de cok guzel konuyu oraya getırerek bellı eder sızde potansıyel goremeyınce yenı hedefıne odaklanır !
ek olarak yasadıgım ulkede cok ıyı dunya markaları ıle ortak proje yapan cok zekı bırıyle tanısmıstım. adamın tek sıkıntısı karsı cınsle ıletısım kuramamasıydı hayatında tek bır kızı bıle kahve ıcmeye cagırmamıs. ama meslegıyle alakalı bır sey sor saatlerce konusur. baskasından duysam hadı canım derdım. yanı yıne olasılıklar olasılıklar...
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Kafamda oturdu bazı şeyler. Ben çok etkilendim çünkü tesadüfen tanışmamız, sonrasında okuduğumuz okulun, hocalarımızın, zevklerimizin, aile yapılarımızın vs aynı olması, hayat döngümüz bile benzer biraz, ikimizde uzun süre yurtdışında yaşamışız, bu kadar şey tesadüf olamaz gibi geldi bana. O kadar kız varken havalimanında gelip benim yanıma oturup sohbete başlaması vs, hepsi bana göre film gibiydi, uçak rötar yapınca bir saatten fazla sohbet ettik, öyle bir geçti ki zaman anlamayamadık. Sonrasında sürekli iletişim kuran kişi o oldu, o da benden bu kadar etkilendi diye düşündüm ama belki de etkilenmedi. Ben etkilendiğim için benim yapabileceğim şeyleri ondan da bekledim ama bu yanlış oldu sanırım.
Yine de şu hala soru işareti, her hafta sonu doktora için şehir dışına çıkıyor, meşgul ama hafta içi de buluşmak istemiyor ama diğer yandan da buluşmak istiyor, burada bir dengesizlik yok mu?
Tüm bu yaptıklarından sonra (düşünün 6.29 da hastaydım iyileşirsem buluşalım yazıyor), bende çok tuhafsın dedim, dalga geçmek dediğim bu, o da evet herkes öyle diyor dedi :)
Bugün cinsellik düşünmediğine kanaat getirdim bende, niye bu kadar uğraşsın. Ayrıca sırf cinsellik düşünüyorsa da bu kötü bir şey demiyorum ama benim tarzım değil ben duygu insanıyım, yine cinsellik düşünenlere yönelsin boşuna vaktimizi harcamayalım diye düşündüm.
En güzeli bir kahve içip bunları onunla konuşmak. Ben hadi bulışalım desem biliyorum ki okula gidicem diyecek hafta sonu, tek çözüm kalıyor hafta içine evet demesi.