- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi mein_traume
-
Bana pek güvenilir biri gibi gelmedi.Olgun değil hareketleri.Evine çağıran bir erkek için de ben şahsen iyi şeyler düşünmem.Ayrıca insan biraz gururlu olur.O kadar reddediyorsunuz,ilgilenmiyorsunuz,yine de bırakmıyor peşinizi.Karakterli insan böyle davranmaz.Siz iyi sabrediyorsunuz.
Ama insanlar konuşarak buluşarak anlaşır bunda neden kötü niyet aradınız anlamadım ben olsam eğer beni böyle heycanlandırsa hayatımın aşkı olsa buluşalımmı dediğinde olur derdim yani sana şu gün şu saat şurda diye açık adresmi vermesi lazımdı illa önce sormuş müsaitmisin diye sende evet deseydin bi yer kararlaştırırdınız mutlaka gereksiz bi tribe girmişsin hemde en iyi üniversitelerde en iyi derecelerle mühendis olan bir kız olarak.O an hayatımın aşkı sandım o yüzden. Aynı okul, aynı hocalar, aynı zevkler vs. birbirimize çok uygunduk, bu kadar tesadüf olamaz yani.
Hem ben önyargılı olduğumu düşünmüyorum, yaptıklarını tek tek yazdım, yanlış davranan o bence.
Bi tek ben mi bi dengesizlik göremedim
Yorumlar yavaş yavaş bana doğru dönmeye başladı :)
İlk başta fazla naz aşık usandırır deyince insanlar acaba yanlış mu yaptım dedim. Eve davet etti, hafta sonları uygun olmayan o olmasına rağmen hafta içi buluşamam dedi, cevap vermeme me rağmen yazmaya devam etti, bu nedir yani, senin yaşında birine yakışıyor mu.
Ama insanlar konuşarak buluşarak anlaşır bunda neden kötü niyet aradınız anlamadım ben olsam eğer beni böyle heycanlandırsa hayatımın aşkı olsa buluşalımmı dediğinde olur derdim yani sana şu gün şu saat şurda diye açık adresmi vermesi lazımdı illa önce sormuş müsaitmisin diye sende evet deseydin bi yer kararlaştırırdınız mutlaka gereksiz bi tribe girmişsin hemde en iyi üniversitelerde en iyi derecelerle mühendis olan bir kız olarak.
Valla ben sizi gayet aklı başında bı bayan olarak görüyorum.Çok teşekkür ederim. Beni naz yapmakla suçlayanlar oldu, niye naz yapayım ki, beğenmiştim, görüşmeyi de çok istiyordum, kendisi mahvetti süreci. Hala bu ısrar niye çözemediğim o.
Yorumları okumadım :) Ama böyle erkekleri iyi tanıdığımı düşünüyorum.Bunca ısrarı,siz reddettiğiniz için sözüm ona kırılan gururunu tamir etmek için olabilir.Ya da "kaçan kovalanır"dan hoşlanıyordur.Ama böyle tiplere yüz verir,hele bir de bağlanırsanız bunu anladıkları an sizi yarı yolda bırakırlar.Yine de günahını almayayım ama yüz metre öteden öyle görünüyor. :)
Valla ben sizi gayet aklı başında bı bayan olarak görüyorum.
Tebrik ederim.
Ne naz Niyazi ilk görüşme için evine çağıran adamın niyeti belli zaten.
Evine gitmek gibi bi zorunluluğunuz mu varda sizi naz niyaz yapmakla suçluyorlar, suçlayacaklarına bı erkeğe kukla olmadığınız için tebrik etsinler.
Uzak dur, ben sizden hem yaşça büyüğümdür. Duruşun çok iyi.
Pardon iyi bir üniversiteden iyi dereceyle mezun olan oymuş.O kadar detaylı yazıyorum ki, keşke önce okuyup sonra yargılasanız, okumadığınız için havada kalıyor.
Ben heyecanla bekledim buluşalım demesini ama 1 ay boyunca buluışalım demedi.
Sonra ilk olarak eve gelsene dedi.
Ben hafta içi buluşalım diyince olmaz dedi ama hafta sonu başka şehirde sürekli, doktoraya gidiyor, hafta sonu engeli olan o yani.
Cevap vermememe rağmen sürekli yazdı, madem önemsiyorsan niye hafta içi buluşmuyorsun?
En iyi derece ile mezun olduğumu nereden çıkardınız, öyle bir şey mi demişim, belki 10 senede bitirdim okulu, okulun en tembeli idim. Hem öyle bile olsam konu ile ne alakası var anlamadım, bilmiyorsanız söyleyeyim, zeka sözel ve sayısal diye ikiye ayrılır, özellikle mühendisler biraz asosyal olurlar.
Burada beni ezicem diye nasıl saçmalayacağınızı şaşırmıssınız yazık gerçekten.
Sende açıkça söyle.iş çıkışı zaman ayıramam dediğini.ilk daveti evine yaptığını.ve onun niyetini anlayamadığın icin nasıl davranman gerektiğini bilemediğini anlatan bir masaj at.cevabini alırsın.
Pardon iyi bir üniversiteden iyi dereceyle mezun olan oymuş.
O zaman ilk fırsatta kahve içmeyi kabul et.yads sen teklif et. Görüşünce anlarsın niyetiniBöyle deyince ya sen beni çok yanlış anladın ben seni tamamen arkadaş olarak gördüm derse? Ne olacak desin demeyin, ben çok bozulurum böyle bir şey duyarsam. Bir şeyler olacaksa da ondan gelmelibana göre, hele ki ev davetinden sonra.
Dereceye mi takıldınız simdide siz ne amaçla belirttiyseniz yazınızda onu bende o amaçla belirttim.İyi bir üniversite, iyi bir bölümden mezun ama iyi bir derece ile mi bilemiyorum, o kadar detaylı sormak gelmemiş aklıma.
Konudan anladığım şey .
Müsaitmisin
-değilim ...
Evine mi gitmen gerek naz niyaz yapmamak için, hele evine git bi yarım saat sonra başlar eller kollar ahtapot gibi gerisi zaten malum.Çok teşekkür ederim.
Hayır hafta içi buluşamam demese yine buluşup bir gözlemleyecektim, beyfendi hem hafta sonu şehir dışında hem hafta içi buluşamıyor, iyi de o zaman ne zaman buluşacağız?
Hangi gözle bakıp naz yaptığımı, dengesiz olanın ben olduğunu söylüyorlar anlamak mümkün değil, bağıra bağıra beğendim diyorum, niye naz yapayım ki?
Dereceye mi takıldınız simdide siz ne amaçla belirttiyseniz yazınızda onu bende o amaçla belirttim.
Ama biraz kul hakkına girmemiş misin bilemezsin nasıl davranacağını belkide normal davranacaktı ama ilk buluşmada evine çağırması tabiki şık olmamış.Evine mi gitmen gerek naz niyaz yapmamak için, hele evine git bi yarım saat sonra başlar eller kollar ahtapot gibi gerisi zaten malum.
Boşver cnm, Rabbim senin karşına tez vakitte helal süt emmiş sana uygun, Allah'ını bilen eş nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?