Niyeti ne olabilir?

Dediğim gibi eğer olumsuz birşeyler hissediyosanız hiç o topa girmeyin , ama bu şekilde de devam ettirmeyin. İletişimi kesin.
Çevrimiçi konusunda da haklısınız sürekli çevrimiçi olup da altından bişey çıkmayan erkek görmedim duymadım , erkekler bizim gibi arkadaşlarıyla geyik yapmıyorlar sürekli mesajlaşarak.

Kesinlikle olumlu şeyler hissetiyorum baktım bu saatte bile çevrimiçi. Haftaiçi bana zaman ayıramıyorsun iş var diye ama yarın da iş var gece yarılarına kadar çevrimiçisin.

Ben çok çektim çapkın erkekten o topa giremem artık.

İletişimi nasıl kesebilirim? Yazmıyorum zaten, yazınca cevap vermiyorum ısrarla yazıyor. Ne demem lazım iletişimi kesmek için?

Cevap vermemeye devam ederseniz bi sğre sonra yazmaz diye düşünüyorum.
Açıkçası ben olsam sosyal medyadan ve rehberimden silerdim. Yazıncada cevap vermezdim . Çok üstelerse yazmamasını rica ederdim eğer gerçekten iletişimi kesmek istiyorsam.
Yani bence sizinle gerçekten buluşmak istese haftaiçi bi gün bi saatini ayırırdı.
Garip ve değişik biri.

Beğenmediysen yolla gitsin
Okadar zamandır müsait olup kahve bile içemedik daha da zorlamayalım de bırak
Eğer etkilendiysen çocuğa bir kahve içimlik vakit ayır belki elektiriğiniz tutar

fazla sünmüş mevzu, bi kahve için haftasonu şehirdışında olduğunu anca haftaiçi görüşebileceğini aksi durumda böyle lastik gibi uzayacağını anlatan bi mesajlaşma gerçekleşsin Bence. Ameller niyetlere göre yani, 6’lı ganyan yapıp birlikte makyaj bloggerı izlemeyeceğinize göre olayı netleyip bi görüşün. Belki kahveyi höpürdeterek içiyor sonra hiç görüşmek istemeyeceksin? Yani bi görüp durum bakmak şart

Bana ne zararı var diye silmedim, bir de aynı okuldan mezun olunca belki bir yerde karşılaşılır, diyorlar ya hani kezbanlık yapmayayım dedim (hiç de sevmem bu tabiri)

Kesinlikle bulışmak istese bir saatini ayırırdı, buluşmak istemiyorsan ne bu ısrar cevap yazmamama rağmen yüzsüzlük bu. Benim gibi düşünen birini buldum sonunda, teşekkür ederim :)

Hem fazla önyargılı hem de fazla beklenti içindesiniz. Adamla bir kez karşılaşmıssınız diğer kızlarla konuşamaz diye bir şey yok. Whatsapp taki online olmasına bakarak bu anlamı çıkarmakta ne. Evliyim eşinle genelde telden iletişim kurmayız çok önemli bir konu olmadıkça ama arkadaşlarımla sürekli iletişim halindeyim eşim ne zaman kontrol etse online görür heraldr ne demesi gerekiyor sizin mantıgınızla bana!

Önce bir sakinleşin siz kafanızda birşeyler kurmuşsunuz ama daha bir kez oturup konuşmadan o seviylere gelemezsiniz. Ciddi ilişki isterim demişsiniz nerden biliyosunuz adamın niyetini daha tanımadan. Yani bir kez hava alanında görüp iki msjlaştıgınız adama çok büyük görevler yüklemişssiniz.
Ama ona da helal olsun vazgeçmemiş. Bence asıl o sizi çözemedi niyetinizi anlayamadı. Etkilendiğinizi de söylemişsiniz bir kahve içmekle ne kaybedersiniz!

Aynen öyle dedim, hafta içi buluşamam dedi. Bugün hafta sonu da sabah yazıyor akşam bulışalım diye. Ben başka plan yaptım dedim, bir gün önceden haber vermelisin, yanlış mı düşünüyorum, önemsemiyor beni.

Siz böyle yazınca yine bir aydınlanma yaşadım.

Çok güzel yorumlamışsınız, o yüzden izin verirseniz bir kaç sorum olacak.

1. müsait olduğumuz bir zaman bulışalım diyip bir ay boyunca gün söylememek normal mi?

2. Hafta içi buluşamam demek normal mi? Evlerimizin arası yarım saat. Her hafta sonu doktora için başka bir şehire gidiyor kendisi, hafta sonları ona ters yani.

3. İlk buluşma için evine davet etmesi normal mi?

Bunun dışında ben gayet beğendim kendisini, sadece bu davranışları soğuttu.

Eve çağırdığı an bitti.
Sonuna kadar okudum.
Çıkarımlarınız çok doğru.

Peki o kadar önyargılısınız da siz neden havalimanında tanışıp sadece bi saat konuştuğunuz birine telefon numaranızı verdiniz? Yargılamıyorum sadece bu kadar irdeleyen birine sormak istedim.

O an hayatımın aşkı sandım o yüzden. Aynı okul, aynı hocalar, aynı zevkler vs. birbirimize çok uygunduk, bu kadar tesadüf olamaz yani.

Hem ben önyargılı olduğumu düşünmüyorum, yaptıklarını tek tek yazdım, yanlış davranan o bence.

Bana pek güvenilir biri gibi gelmedi.Olgun değil hareketleri.Evine çağıran bir erkek için de ben şahsen iyi şeyler düşünmem.Ayrıca insan biraz gururlu olur.O kadar reddediyorsunuz,ilgilenmiyorsunuz,yine de bırakmıyor peşinizi.Karakterli insan böyle davranmaz.Siz iyi sabrediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…